tiistai 8. joulukuuta 2015

Luukku 8: Blogini

Olen pitänyt blogia 4 vuotta ja 2 päivää.

Blogini nimi oli ennen "Just Kiss It"

Yhteensä blogissa on vierailtu 1 082 401 kertaa.

Keskimäärin siis n. 740 kertaa päivässä! 

Virallisia lukijoita on 335.

Kommentteja on julkaistu 5029.

Tekstejä puolestaan on 326 yhteensä.

Aktiivisin kirjoitamaan olin vuonna 2013, jolloin kirjoitin vähintään 6 postausta kuukaudessa.

Blogijoulukalenterin olen pitänyt 2012, 2013, 2014 ja 2015

Kolme suosituinta postaustani ovat (linkit):

Opin rakastamaan kurvejani

Louis Vuitton Neverfull MM Monogram

Luukku 21: Kaukana täydellisestä

Minulle on tultu juttelemaan usein blogini perusteella ja se on ollut aivan mahtavaa! Kerran jopa ravintolan tarjoilija mainitsi lukevansa blogiani.

Olen yllättynyt, miten monet miehet ovat kertoneet lukevansa blogiani.

Perustin tänä vuonna blogilleni omat fb-sivut.

Olen saanut blogini kautta tutustua yhteen parhaista ystävistäni, Ellaan!

Tämä blogi on ollut alusta asti lifestyle blogi, vähän niinkuin oma päiväkirja. Blogi on seurannut elämäni vaiheet: trendit, tyylit, juhlat, eron, matkat, innostukset, kokemukset ja arkipäivän rutiinit.

Ihanin kommentti blogissani on tämä:

"Voi että, tämä postaus sai mut itkemään, tuntuu oikeasti niin pahalta sun puolesta. Mä tiedän sut jotenkin ja ollaan joskus yläasteen aikana pari sanaa vaihdettukin, mutta en ole sitten sen paremmin tutustunut. Jo silloin susta liikku kauheita juoruja ja susta puhuttiin pahaa varmaan enemmän kuin kenestäkään muusta. Ihmettelen vain että miksi? Jo silloin sain susta kuvan, että oot ihan mukava ja positiivinen tyttö, ja tämän blogin myötä se vaikutelma on vain vahvistunut. On oikeasti liikaa blogeja, joissa kaikki vaan kertoo siitä, mikä heidän asiassaan on huonosti ja mikä heitä ärsyttää. Tämä blogi taas on minusta iloinen ja positiivinen ja täynnä itseluottamusta. Oikeasti silja, jos olisin sinä niin olisin lopettanut tämän blogin pidon aikoja sitten(omaan huonon itsetunnon), olet nimittäin saanut kestää täällä niin monet haukut, jotkut sinä niistä kommenteissa julkaisetkin, mutta osaan vain kuvitella kuinka paljon ja millaista tekstiä olet jättänyt julkaisematta. Oikeasti, mistä tämä kaikki viha sinua kohtaan kumpuaa? Itsekin tiedän monta ihmistä, jotka eivät ole kanssasi tekemisissä, mutta silti he tuntuvat inhoavan sinua. Mietin vain että johtuuko se kateudesta? Se on varmaan se ainut "järkevä" syy kaikelle vihalle.
Kysymys kaikille anoille vihaajille jos luette tätä: mitä Siljan pitäisi tehdä että olisitte iloisia? Alkaa valittamaan täällä kaikesta, mikä on huonosti hänen elämässään, jotta huomaatte että hänellä on paha olla? Vai haluatteko Siljan lopettavan tämän blogin kokonaan? Miksi oikeasti edes haluatte lyödä maahan sen ainoan joka jaksaa nauttia elämästä ja pysyä positiivisena? Minusta tuo ominaisuus on ainakin ihailtavaa. Kuinka ihmiset oikeasti pystyvät olemaan niin julmia, että he yrittävät vain kaikin keinoin pahoittaa toisen mielen? Siljakin on vain ihminen, eikä mikään sellainen, jota voi vain käydä haukkumassa silloin kun teillä itsellä menee huonosti. Oikeasti jos ette pidä siljasta tai tämä blogi on mielestänne ihan paska, niin lopettakaa sitten ihmeessä tämän lukeminen.
Ehkä lopetan nyt tämän saarnaamiseni tähän. Haluan vain vielä silja sanoa, että olet upea nuori nainen ja todella vahvaa tekoa, kun jaksat kestää ilkeitä ihmisiä. Toivottavasti jaksat pitää elämän asenteesi ja pysyä positiivisena kaikesta pahasta huolimatta. Hyvää jatkoa sinulle ja anteeksi kilometriviestini! :)"

Olen saanut myös paljon ilkeitä kommentteja, joista kamalimmat olen jättänyt julkaisematta. Tässä esimerkkejä (en edes jaksanut käyttää aikaa näihin negatiivisiin, nappailin ensimmäiset vastaan tulevat):

"Hahhahhaa mikä punkero oot. Fläsää pois niin näkyy vähän lihastakin!"

"IHAN KAUHEE XDDD"

"Kuulostat edelleen rasittavalta ihmiseltä :)"

"Oot sää kyllä silti vielä aika hylje.. XDD"

(ja näiden kommenttien aikaan oon ollut hoikimmillani, mietin vaan että kuinka sairaat käsitykset näillä ihmisillä on kropan normaalipainon suhteen)

Hauskimpia ja oudoimpia hakusanoja, joilla blogiini on päädytty lähiaikoina:

-kireät farkut blogi
-stringit näkyy läpi
-tytöille lävistykset ja
-oletko alasti
-abiristeilyllä säätö
-kaunis blondi
-fuck silja
-leveä lantio esteenä

Bannerit vuosien varrelta! 


Kisses, Silja 

(näin lukenut jokaisen postaukseni lopussa!)
4 kommenttia:

 1. Mä mainittu, härmänportilla tavataan!:D

  VastaaPoista
 2. Huh, olipas hämmentävä ja ihana huomata että ihanin kommentti oli minun itkun ja kiukun sekaisena aamuna kirjoitettu kilometrikommentti. Itselle tuli hyvä mieli, kun tuolla tavalla oma kommentti jää toisen mieleen ja ehkä jopa jotenkin piristänyt/kannustanut/voimaannutanut toista. Olet upea nainen ja sinulla on täysi oikeus olla ylpeä siitä. Itseäni harmittaa vain se, ettemme ole "saman kaltaisia" ihmisiä, ja siten tiemme eivät ole kunnolla kohdanneet koskaan. Toivon sinulle oikein hyvää jatkoa ja joulun odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin jäi mieleen! :) Muistin tasan tarkkaan mihin postaukseen se on kommentoitu, joten otin sen tähän varta vasten :) Kiitos sulle ihan älyttömän paljon! <3 Ja mä olen loppuviimein aika monen kaltainen ihminen, joten lisää vaikka fb:ssä kaveripyyntö!

   Poista