lauantai 19. joulukuuta 2015

Luukku 19: Kypros part. 4


Sunnuntain rentoilupäivän jälkeen pidettiinkin sitten maanantaina varmaan koko loman hauskin päivä. Aloitettiin aamu normaalisti kipittelemällä altaalle makoilemaan, ja lopetettiin kun alkoi tulla viileää. Suihkun ja laittautumisen jälkeen lähdettiin käppäilemään ruokapaikkaa etsien. Päädyttiin melko lähellä hotellia sijaitsevaan Safari -ravintolaan, jossa oli herkulliset kanaburgerit tarjouksessa! Tuolla Ayia Napalla oli tosi tavallista, että pitkin päivää jaeltiin ilmaisia drinkkilippuja baareihin, että saataisiin niihin ihmisiä. Päätettiin siis ruuan jälkeen lähteä Senior Frog -nimiseen baariin ilmaisille drinkeille jälkkäriksi, Frogista muidostuikin yksi meidän suosikkibaareista, sillä sinne sai aina ilmaisia juomia ja siellä oli hyvännäköisiä baarimikkoja ;D

Yksien jälkeen käveleskeltiin baarikadulla ja suunniteltiin tulevaa iltaa. Päädyttiin lopulta melko ydinkeskustassa sijaitsevalle linnakkeelle, jossa oli ilmainen musiikki/tanssi/tulishow. Katseltiin sitä hetki ja jatkettiin matkaa. Löydettiin myös pienestä putiikista mulle ja Vicille kivat baarishortsit, vedettiin ne heti päälle ja jouduttiin istua tiskille että hälyttimet saatiin irti, se oli hauska tilanne :D Päädyttiin siitä Tommy's Pub nimiseen ulkoilmakaraokebaariin, jossa oli hulluna ihmisiä. Näytöillä pyöri mainos, että illan ensimmäinen esiintyjä saisi ilmaisen drinkin, tietenkin me sitten tarjouduttiin siihen pestiin ilmaisen juoman toivossa. Vedettiin ABBA:n Mamma mia ja luultiin että siellä karaoke olisi hyvin samantyyppistä kuin Suomessa, mutta meidän jälkeen siellä alkoi mun uskoakseni Britannian X-Factor tai jotain! :D Ihan hullun hyviä laulajia!! Siinä pienissä nousuissa uskaltauduttiin silti laulamaan vielä Shakiran Waka Waka, aika pelleillen ja mä tanssahtelin aina välimusiikeilla, hyvät aploodit me kuitenkin saatiin! Otettiin vielä porukalla shisha, jotka olivat Napalla todella laadukkaita ja suhteellisen halpoja. Taidettiin ottaa vesimelonin makuinen :)
Sieltä päin soitettiin Senior Frogin ilmaiseen kyyditykseen ja mentiin juomaan meidän toisilla drinkkilipuilla ilmaiset juomat. Sieltä jatkettiin matkaa Deja Vu -nimiseen baariin, jossa oli hullun hyvät tarjoukset! Saatiin 8e/per pää 5 shottia, yksi juoma ja popcorn-kulho. Deja Vu:sta päädyttiin Pirate Club -nimiseen baariin, joissa meistä tuli jonkunnäköinen ilmiö, sillä meillä oli kaikilla BULLS-paidat. Kaikki halusi ottaa meidän kanssa kuvia ja videoita, paikan "juontaja" koko ajan höpötti "bulls girlseistä" ja lopulta meidät käskettiin baaritiskille vetämään synttärilaulu yhdelle tytölle ja sitten meidän piti vetää YMCA-tanssi kaikille. Sielläkin saatiin ilmaisia juomia, oli aivan hullun hauskaa! Piratesta jatkettiin vielä Castleen, jossa oltiin olut lauantaina. Siellä törmättiin niihin hullun hyviin brittiläisiin laulajiin, ja he pyysivät meitä kanssaan sellaiseen kummitustalojuttuun, he lupautuivat tarjoamaan jos tullaan mukaan, he eivät uskaltaneet mennä yksin! :D Ja se oikeasti oli aivan sairaan pelottava, pilkkopimeää reittiä piti kulkea kävellen, seuraten valoa, ja aina sieltä täältä "hyökkäsi" oikeita, todella taitavasti maskeerattuja, näyttelijöitä. Huippu lopetus illalle!

Kisses, Silja 


2 kommenttia:

 1. Moi! :) Tää ei nyt liity millään tähän postaukseen, mutta oot monesti kertonu et oot ollu Seinäjoella Karmassa :D Millanen mielipide sulla on siitä paikasta? :) Suosittelisitko? :D Oon niin monesti kuullu paikasta, et pitää vissii joskus päästä käymään :DD Onks siellä ihan laidasta laitaan porukkaa iän puolesta? Onks se sellanen hieno paikka, et kaikilla mimmeillä korkkarit ja hameet vai? :D Ois kiva kuulla vähä paikasta jos lähtis sinne päin viettään viikonloppua joskus:)

  Kivaa viikonloppua! -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä viihdyn Karmassa, siellä on niin paljon tuttuja! Ja se on kyllä kaikella lailla aika monipuolinen baari, ikähaarukalta ja pukeutumisen suhteenkin. Ite käyn siellä lenkkareilla ja juoksuhousuilla + joku perus paita, toisilla kunnon mekot ja korkkarit :) Kannattaa varautua pitkiin jonoihin!

   Kiitos kommentista :)

   Poista