keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Luukku 2: Tyttöjen pikkujoulut

Viime lauantaina vietettiin Juulin ja Nellyn kanssa pikkujouluja. Oltiin sovittu, että annetaan itsetehdyt lahjat. Minä tein tytöille kuorintavoiteet (niistä lisää toisessa postauksessa), nelly teki ihanan kinuski-päärynäkakun ja itsekoristellut joulukortit, Juuli teki itse ihanaa minttusuklaahuulirasvaa.

Aluksi laittauduttiin ja syötiin tortilloja Nellyn kanssa Juulia odotellen. Kun Juulikin liittyi seuraan, avattiin Joulu-Fresita pullo ja alettiin tissutella. Mulla oli alunperin tarkoitus olla juomatta mitään, mutta suunnitelmat muuttuivat matkan varrella :D Puoli yhden maissa lähdettiin kohti Ilonaa, sillä tiedettiin että Karmassa olisi kauhea ryysis. Siellä törmäiltiin tuttuihin ja pidettiin hauskaa, mutta kahden maissa tultiin kuitenkin siihen tulokseen että eiköhän vaihdeta Karmaan :D Karmaan maksoi vieläkin 10 euroa sisälle, joten saatiin pokelta 6 juomalippua kun aluksi tuumattiin ettei tullakaan! Vaikken käyttänyt rahaa juomiin muuta kuin aloitellessa, niin silti kyllä ärsytti käyttää sisäänpääsyihin ja narikkaan yhteensa 21e..

Ilta oli kuitenkin aivan huippu, ja lopulta pilkun jälkeen lähdettiin kolmisin Nellylle jatkoille. Mä kaiversin meille puukolla punkkupullon auki, kun ei ollut avaajaa, eikä me loppuviimein juotu sitä melki yhtään. Puoli kuudelta kömmittiin kaikki kolme Nellyn sänkyyn ja nukuttiin päivään asti. Seuraavana päivänä laitettiin Nellyn poikkis hakemaan meille kiinalaista :D Huippu viikonloppu siis!
Kisses, Silja

2 kommenttia:

  1. Eikös tuo joulufresita oo ihan normaalia fresitaa, pullo vain on erilainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo ihan varma kun en oikeastaan ikinä juo Fresitaa! Hyvin mahdollista :)

      Poista