sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Luukku 20: Kypros part. 5


Tiistaina oli taas sunnuntain kaltainen päivä, jolloin vain herättiin aamulla aikaisin altaalle torkkumaan. Oltiin myös illalla niin väsyneitä, että päätettiin mennä ensimmäisen illan Tequila -ravintolaan syömään uudestaan ja loppuilta pelailtiin hotellilla korttia ja luettiin kirjoja huoneessa.Keskiviikoksi oltiin varattu veneretki, joka kesti 10:30-15:30. Laivan nimi oli Afrodite 2, ja siellä oli myös lounas (kanaa, paistettua perunaa ja coleslawta). Se ei ollut mikään bilebotski, vaan semmoinen rentoutumislaiva. Nähtiin upeita kallioita ja luolia, hylätty "Ghosttown" ja päästiin useamman kerran uimaan mereen. Siellä oli mukavasti patjat joilla ottaa aurinkoa ja oltiin tosi tyytyväisiä reissun hinta/laatusuhteeseen, sillä se maksoi vain 20e/pää, kun kaikki muut laivaretket olivat paljon kalliimpia. Käytiin takaisin tullessa syömässä herkullista jätskiä ja mentiin hotellille suihkuun ja taas lueskelemaan kirjoja. Käytiin taas melko lähellä hotellia syömässä pizzaa ja pastaa, loppuilta pelailtiin korttia.

Kisses, Silja 
2 kommenttia:

 1. Luen sun blogii nykyään ehkä viitisen kertaa vuodessa aina siitä mihin oon viimeks jääny ja niin ihanaa on joka kerta varsinki ku on krapula. Sun juttujen perusteella oot tosi sulonen ihminen etkä häpee ittessäs mitään. Emmäkää, se on liian kuluttavaa. Et toivottavasti mimmien laukut löytyy ja inanaa jouluu sulle. :) Syö kinkkua munki edestä ku oon kasvissyöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihanaa kuulla!! :) Mun blogi on kyl just hyvä tollaseen aivot narikkaan krapulapäivään! :D Kyllä mäkin häpeilen, mutta yritän olla keskittymättä niihin juttuihin! Vicin laukku tuli perille, osa tavaroista oli kylläkin viety :/ Mäkään en syö kinkkua, kalkkunaa senkin edestä!

   Kiitos kommentista! :)

   Poista