perjantai 18. joulukuuta 2015

Luukku 18: Kypros part. 3


Lauantaina mentiin ensimmäiselle aamupalalle hotellille. Muina aamuina tein itselleni Suomesta tuotuja pikapuuroja ja ostin niihin hedelmiä sekaan. Yritin käyttää reissussa mahdollisimman vähän rahaa, tämä oli yksi hyvä säästökohde, sillä mun suosikkiaamianen on puuro! Aamiaisen jälkeen vaihdettiin biksut päälle ja mentiin altaalle ottamaan aurinkoa. Siinä köllöteltiin ja lueskeltiin kirjoja, kunnes iltapäivällä tuli niin nälkä, että lähdettiin suihkun kautta kaupungille etsimään ruokapaikkaa ja päädyttiin herkulliseen kiinalaiseen. Kierreltiin muutenkin vähän kaupunkia ja fiilisteltiin tunnelmia. Käytiin ostamassa vähän aloittelujuomia ja mentiin takaisin hotellille.

Legendaariset Tom&Jerry -läpsyt, jotka molemmat Laurat osti kun niillä ei ollut muita kesäkenkiä! :D 


Hotellilla laittauduttiin ja tissuteltiin rauhassa, kunnes Israelilaiset naapurit ehdotti yhteisiä etkoja hotellin terassilla. Siinä sitten porukalla keskusteltiin ja kuunneltiin musiikkia, opetettiin tyypeille myös Taina-juomapeli. Lopulta lähdettiin kohti Castle Club -nimistä yökerhoa, jossa oli ihmisiä vaikkei sesonki enää olekkaan. Tutustuttiin ruotsalaiseen porukkaan, jonka kanssa bieltettiin aamuun asti ja lopulta aamuyöllä lähdettiin hotelille nukkumaan pariksi tunniksi, sillä haluttiin herätä hyvissä ajoin silti ottamaan aurinkoa.

Sunnuntai menikin sitten altaalla löhöillen ja nukkuen pois biletysillan univelkoja, mukavan rennosti siis. Päivällä syötiin lounaaksi hotellilla tosi herkulliset salaatit ja kun päivä alkoi kääntyä iltaan, lähdettiin kaupungilla illalliselle. Päädyttiin sushille, oli muuten tosi hyvää! Tytöt shoppaili vielä hetken ja minä kiertelin mukana, kunnes lähdettiin nukkumaan. 

Kisses, Silja 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti