lauantai 5. joulukuuta 2015

Luukku 4: Kevät Helsingissä

Viime keväänä muutin kirjotusten jälkeen Helsinkiin, Koskelaan, lääkiksen valmennuskurssia varten kahdeksi kuukaudeksi. Valmennuskurssini oli Ruoholahdessa, jonne pääsin puolessa tunnilla bussilla. HSL:n kortin hankin heti ensimmäiseksi Helsinkiin päästyäni. Mulla kävi hullu tuuri tuon asunnon suhteen, sillä maksoin siitä 220e/kk, ja siihen kuului vesi, sähkö ja netti lisäksi! Asunnossa oli toinenkin makuuhuone, mutta mulla oli siinä kämppis vain puolet tuosta ajasta kun asuin siellä.

En kadu hetkeäkään että lähdin Helsinkiin. MaFy-valmennus oli älyttömän hyvä valmennuskurssi, mulla ei oikeastaan oo mitään negatiivista sanottavaa! Fanni, Alisa ja Heidi olivat myös mitä parhainta opiskeluseuraa, mulla on kyllä niin ikävä meidän huippuja hetkiä! Totuin myös tosi äkkiä Helsinkiin ja kulkemiseen. En siltikään haluaisi asua siellä pitkäaikaisesti :) Löysin myös itselleni ihana tanssistudion, joka tarjosi latinalaisia tansseja ja aloin käymään siellä pääasiassa reggaeton-tunneilla. Sitäkin paikkaa on kova ikävä!

Elin Helsingissä tosi terveellisesti, siellä oli jotenkin helppo erottaa herkuttelu ja arki toisistaan. Ruuat jouduin hakemaan aina aika pitkän matkan takaa, sillä halusin käydä Lidlissä. Parhaimmillaan mulla oli siis koulussa mukana koululaukku, reenikassi ja toinen kassi, jolla saan kannettua ruokaostokset. Päivisin käytiin syömässä lounaalla Ruoholahden metroaseman viressä konservatoriossa, voin kyllä suositella paikkaa lämmöllä :)

Tässä kuvan ulottumattomissa mun oikeella puolella on jääkaappi, oikeella ovi mun huoneeseen ja takana ovi vessaan.
Kuvasta jää pois kaapit ja hyllyt 

Asuin ihan Koskelan ja Käpylän rajalla. Käpylässä, ihan parin sadan metrin päässä oli aivan ihana puuomakotitaloalue (heh), jossa oli kiva käveleskellä. Tuolta pysäkiltä lähdin melkein joka aamu kohti Ruoholahtea. 

Tälläisiä ruokia ostin ja söin lähes aina.
Opiskelua Ruoholahdessa
MaFy-net systeemi, käytössä tälläkin hetkellä! 
Yksi parhaimpia päiviä Helsingissä :)

Kisses, Silja
2 kommenttia:

  1. Ylläripylläri että mulla on käsissä herkku(reeses <3) eikä laskin xdd
    -f

    VastaaPoista