perjantai 16. joulukuuta 2016

Luukku 8: Nizza part. 1

Elokuussa matkattiin sekalaisella seurakunnalla kohti Nizzaa, Ranskaa. Porukka ehti vaihtua jo pariin otteeseen, mutta tällä porukalla sitten loppuviimein mentiin! Lennot löytyivät edullisesti Norwegianilta 138e hintaan ja 7 yön majoitus kaksikerroksisessa huoneistossa 165e per henkilö, ei siis mikään kallis reissu lainkaan! 

Menomatkalla oli tullessa ensimmäinen ongelma vastassa, kun kentällä ei ollut tilatakseja. Lopulta eräs taksikuski suostui puolinäreästi ottamaan yhden ylimääräisen. Seuraava ongelma oli vastassa kun päästiin asunnolle, nimittäin asunnon vuokraajan puhelinnumero ei toiminut. Onneksi sitten seuraavat vastaantulijat osasivat sen verran englantia, että saatiin numero toimimaan. Suuntanumero oli ollut vain väärä! Haettiin vielä ennen nukkumaan menoa läheisestä venäläisestä kaupasta iltapalaa ja muuta pakollista. 

Ensimmäisen yön jälkeen ja reissun toisena päivänä käytiin ensimmäiseksi hakemassa lähistöllä sijaitsevasta isosta marketista lähes koko viikon ruokaostokset ja paljon vettä. Niitä oli melko tuskaista kantaa helteessä, vaikka matkaa olikin alle kilometri :D Loppupäiväksi mentiin köllöttelemään rannalle ja kierreltiin vanhassa kaupungissa. Minä ja Julia innostuttiin vielä ostamaan prepaid-liittymät, että pystyttiin pelata Pokemon Go:ta :D Ja se oli kyllä todella hyvä päätös, Nizza oli oikea Pokemon-paratiisi!

Kolmas päivä oli meidän kunnollisin rantapäivä. Lisäksi käytiin näköalatasanteella ja käytiin ulkona syömässä paikallista ruokaa.
Tältä näytti puisto, jossa oli lähes ympäri vuorokauden neljä lurea :D

Kisses, SiljaEi kommentteja:

Lähetä kommentti