keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Luukku 16: Vastauksia kysymyksiin

Missä näet itsesi 5 vuoden kuluttua?

Olen 25-vuotias, asun Tampereelle mukavan kokoisessa asunnossa Tatun ja Vilman kanssa, olen vähintään lääkiksen puolessa välissä ja nautin elämästä.Kolme suurinta unelmaasi?

Lääkärin ammatti, hyvä ja pitkä avioliitto, onnellinen ja traumaton loppuelämäLempi meikkituote?

Sanon kolme! Joe Blascon peitevoide, Sensain 38° ripsiväri ja Anastasia Beverly hillsin kulmapalettiMissä tutustuit Tatun kanssa?

Tää on hauska :D Syyskuun lopussa osallistuin Suomenlinnassa Pokemon Go -tapahtumaan, jossa Tatu oli kavereidensa kanssa pelailemassa ja liityin sitten ekstempore heidän seuraansa.Miten olet viihtynyt Helsingissä?

Todella hyvin! Ei Helsinki yhäkään ole kaupunki johon haluan opiskelemaan tai muuta sellaista pidempi jaksoista, mutta kyllä siellä on tämmöisiä alle vuoden jaksoja kiva elellä!Mitä harrastat?

Syksyllä kävin tanssitunneilla ja alan käydä taas niillä tammikuussa :) Latinalaisia tansseja, lähinnä reggaetoniaTeetkö töitä nyt?

En, oon vain valmennuskurssilla!Minkä ikäinen Tatu on? Mitä opiskelee/missä työskentelee?

Täytti just 30, Sinebrychoffilla menekinedistäjänä.Mikä on sun lempi kosmetiikkamerkki?

Hmmm. Ehkä LUSH!Onko itsenäisyyspäivä postauksessa oleva lapsi Tatun vai? Minkä ikäinen on?

Juu on, tammikuussa 4v :)Millaset fiilikset on pääsykokeista?

Semmoset että hommaa riittää, mutta menen sinne taas paljon parempana hakijana!Millaisella valmennuskurssilla oot?

MAFY-valmennus, joka kestää syyskuusta toukokuuhun, kolme kertaa viikossa 3h opetusta ja hyvin itsenäiseen työskentelyyn perustuva kurssi.Missä haluaisit olla 15 vuoden päästä? (Asuinpaikka, työ, muu yksityiselämä)

Olisin 35-vuotias, olisin erikoistunut lääkäri, asuinpaikalla ei mitään väliä, saattaisin asua jo omakotitalossa perheeni kanssa. Matkusteltaisiin paljon ja nautittaisiin elämästä.Mitä tv-sarjoja katsot tällä hetkellä?

Tatun kanssa katsotaan välillä Black Mirroria ja odottelen keväällä alkavaa uutta Game of Thronesin kautta.Lempi jouluelokuva?

The Grinch!Lempi vaatekauppa?

Kaikki kirpparit :D Jos pitää valita oikea vaatekauppa, niin GUESS.Mitkä ovat kolme lempivaatettasi kaapissasi tällä hetkellä?

Toisessa Tallinna postauksessa näkyvä punainen korsetti, mun eniten käytetty vaate eli Niken mustat juoksuhousut ja mun tuunaama nallukkapipo.Mitä kuuluu arkimeikkiisi?


En meikkaa arkisin, mutta jos lähden vaikka elokuviin tms. että haluan laittaa vain pientä ehostusta, niin käytän seuraavia tuotteita:

-Babylipsin pohjustusvoide
-Lumenen Nude perfection meikkivoide
-Joe Blascon peitevoide
-Anastasian kulmapaletilla kulmat
-ripsari
-poskipunaa jos jaksaa

Kisses, Silja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti