maanantai 19. joulukuuta 2016

Luukku 12: Tallinna part. 1

Ja matkapostaukset jatkuu!

Marraskuun puolivälissä aloin katsoa mun joulukuun vapaita viikonloppuja ja totesin niitä olevan melko vähän. Kysyin sitten Tatulta, että pitäisikö 17.12 lauantaina tehdä jotain. Tatu sitten ehdotti, että lähdettäisiinkö viikonlopuksi Tallinnaan ja käytäisiin koittamassa ravintola V josta ollaan puhuttu jo aiemmin. Ei mennyt kuin ehkä vartti, kun meillä oli jo pöytävaraus ravintolaan ja la-su yö varattuna Sokos Hotel Viru:sta. Myöhemmin varattiin vielä pe-la yöksi laivamatka ja kuukauden odottelu alkoi.

Viime perjantaina sitten illalla suunnattiin kohti satamaa ja 21:30 lähtevää laivaa. Käytiin laivan pubissa yksillä, joiden jälkeen suunnattiin jo nukkumaan, sillä jo 6:30 oli herätys. Aamulla Tallinnan satamassa sitten katsottiin netistä hyviä paikkoja mennä syömään aamupalaksi jotain kunnon ruokaa. Löydettiin ihana Vegan Cafe Inspiratsioon, jossa lopulta istuttiin monen monta tuntia! Todellakin suosittelen paikkaa; ihana tunnelma, hyvä ja halpa ruoka, sekä hyvä sijainti.


Brunssin jälkeen lähdettiin käppäilemään vanhan kaupungin läpi kohti hotellia, joka oli sitten niin täynnä, että jouduttiin aulassa odotella vielä hetki ennen huoneiden saamista. "Taidettiin" myös nukahtaa hetkeksi aulan nojatuoliin :D Huoneen saatuamme jatkettiin vielä pari tuntia päikkäreitä ja alettiin valmistautua illallista varten.


Alkupalaksi syötiin tämmöinen maistelulautanen ja smoothiet.
Pääruuaksi mulle oli kookos-inkivääri-bataattikeittoa.
Ja Tatulla vegaanista "mustaamakkaraa".
Jälkkäriksi kakkua ja teetä.


Ihastuttiin tähän kahvilaan jo päivällä ja käytiin siellä illalla ennen illallista.
Minä ja mun tuunaama nallepipo joulutorilla.Kisses, Silja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti