perjantai 10. lokakuuta 2014

FESTARIKESÄ 2014

Moikka! Kyllä, olen hengissä. Blogi ei :D Noh, jos annan tekohengitystä, palaakohan tää taas jaloilleen? No koitetaan! Kirjottelen siis nyt vasta festareista, koska en oo jaksanu aiemmin, eikä oikein tää bloggailu oo huvittanut :) Nytten yritän taas palata edes jonkinlaiseen postaustahtiin!



PROVINSSI

Mun festarikesä alkoi Seinäjoen Provinssirockilla. Tää oli oikeastaan mun ensimmäinen kunnon Provinssi. Sain päätöksen lähteä festareille päivää ennen tapahtumaa, mutta onneksi iskän kaveri sai järkättyä mulle Guest-passin! Jotenkin se teki semmoisen hyvän aloituksen tuohon ikimuistoiseen Provinssi-perjantaihin, joka oli todennäköisesti tähän astisen elämäni onnellisin päivä. Näin piiiitkästä aikaa Amaa ja tämän silloista poikaystävää, käytiin syömässä Amarillossa ja fiilikset oli hyvät! Haettiin mulle aloittelujuomat, noudettiin lippu, hyvästelin Aman ja hyppäsin Tapsan, Kahilan ja Stopon matkaan. Myös Peppi oli meidän kanssa :) Aurinko paistoi, olo oli mahtava ja ympärillä uusia tuttavuuksia. Oli ihanaa vaan istua nurmikolla ja juoda muutamia juomia. Mä olin meidän taktikoiva narikkavastaava, ja säästettiin sillä kyllä hulluna aikaa! Alueella kaikki sujui aivan mainiosti, kuunneltiin anniskelusta päin Haloo Helsinkiä sun muuta, riehuttiin hetken aikaa Turmion Kätilöiden keikalla ja vielä hetken biletettiin The Prodigyä. Tutustuin tuolloin näihin poikiin paljon paremmin, ja oli kyllä niin hauskaa!

Provinssi-lauantaina heti päivällä uuteen nousuun, tällä kertaa mukaan tuli Juuli, Tuokkis ja Valli :) Lauantaina jatkettiin perjantain linjaa, hullun hauskaa oli! Kunnolla käytiin katsomassa oikeastaan vain Knife Party, mutta ilta jatkui vielä hyville jatkoille Tapsan kämpille porukalla!

Provinssin top-3 biisit:





VAUHTIAJOT 

Vauhtiajoillakin mulla kävi hyvä säkä lippujen suhteen! Sain nimittäin ilmaiset liput mun viime kesän työpaikalta :) Homma alkoi Tapsan luona alotteluista itse Tapsan, Kahilan, Stopon ja Essin kanssa, ja oli just ne pahimmat helteet ja Tapsan kämpässä oli aivan hemmetin kuuma! Noh, onneksi oli viileitä juomia! Sieltä sitten saatiin kyyti alueelle, missä ensin hetki juotiin puistossa, ja siitä sitten alueelle. Juuli, Nelly, Sussu, Moko ja muita myös pyörähtivät mukaan :) Ei oikeastaan juurikaan kuunneltu artisteja, mitä nyt vähän Kaija Koo:ta! Muuten vaan hengailtiin ja naurettiin ja vietettiin aikaa. Lähdettiin jatkoille minä, Stopo, Kahila ja Tapsa ylläripylläri Tapsan luo, saatiin kätevästi kyyti Niklakselta. Saatiin sitten kuningasidea lähteä viereiselle kyrkkärille uimaan ja soutelemaan, ja joten ei muuta kun viinapullo mukaan ja menoks! Jaksettiin uida ja polskia ja riehua aina aamuun asti, ja voi hitto kun olikin hauskaa :D Auringon ollessa jo noussut lähdettiin takasin jatkopaikkaan, jossa valvottiin 12 asti kuunnellen musiikkia ja nauraen paskimmille (=parhaimmille) jutuille ikinä. Kuunneltiin Tapsan kans vissiin tunti repeatilla Rains of Castamereä viimenen tunti :D

Lauantaina krapulaisina tilattiin pitsat sinne kämpille, ja mä kävin kotona laittautumassa uuteen päivään. Siitä sitten taas aloteltiin, ja alueelle, taas aika samalla porukalla kuin perjantaina. Siellä kuunneltiin mun kestosuosikki Yö:tä, Eppu Normaalia ja vähän J.Karjalaista. Loput artistit ei innostanut, joten lähdettiin Karmaan. Lensin myös sieltä viimeistä kertaa pihalle, ja kävelin siitä Samburgerille kauan haaveilemiani makkaraperunoita tilaamaan. Noh, jonotinkin niitä sitten tajunnan rajamailla puolitoista tuntia, ai että se fiilis kun ne sai siitä mukaan! Mulle matkalla joku miesporukka tarjos 50e niistä makkaraperunoista, mutta en voinut heittää kaikkea sitä jonottamista ja nälkää hukkaan :D Menin sitten meidän kämpille, johon pojat tuli Karmasta välijatkoille. Siinä juotiin parit, tilattiin taksi, ja mentiin taas kyrkkärille uimaan. Ihan huikeat jatkot oli myös lauantaina! Ollaan jätkien kans puhuttukin, että tuo Vauhtiajo viikonloppu kuuluu kyllä Top-3 elämän hauskimpiin viikonloppuihin! Oli se meno kyllä semmosta aitoa nuoruuden iloa :D 

Vauhtiajojen top-3 biisit: 





WEEKENDFESTIVAL

Elämäni toiset Weekendit starttasivat Nellyn kanssa, kun kiidettiin junalla Helsinkiin perjantaina. Siellä majoituttiin Sokos Hotel Helsingissä, oikein hyvällä paikalla meidän kannalta! Aloiteltiin hotellihuoneessa ja sieltä metrolla alueelle. Onneksi meidän ei tarvinnu jonottaa kovin kauaa, ja kerettiin näkemään Showtek! Siitä kyllä starttasi huippu bilefiilis ;) Miitattiin Tuokkis, Valli, Sussu, Moko, Emppu, Lari ja AP ja suunnattiin anniskeluun. Siellähän se aika sitten hurahtikin moikkaillen tuttuja, ja seuraava keikka minne mentiin oli mun kaikista eniten odottama, Headhunterz. Ja en voi muuta sanoa, kuin että uskomaton keikka!!! Päästiin aika lähelle eturiviä, ja koska heady soittaa hardstyleä, niin keikalle muodostui meidän viereen moshbitti. Siellä sitten tietenkin riehuin, ja aina sen jälkeen jäin muutaman tyypin kanssa tanssimaan keskelle. Yhtäkkiä jotkut jätkät alkoivat tehdä rinkiä isommaksi ja häätää muita pois, ja tajusin että ne teki sen mua varten! :D Mulla oli niin hyvä reivi ja tanssifiilis päällä, että se kai innosti muitakin! Olin sitten ihan lavan lähellä, keskellä valtavaa rinkiä, tanssimassa yksin ja monet vielä kuvas sitä mun tanssia kännyköihin ja hurras ja heady vaan nyökytteli mulle päätä katsekontaktis ja laitto mulle musaa pyörimään!:D Ton jälkeen sitten sain hirmuisesti kehuja ihmisiltä, kuinka oon ylihyvä tanssimaan, ja muutamat halus jopa yhtärin (:D) Mutta kyllä se vaan tuntu ihan super hienolta!! Ton keikan jälkeen sitten sain vielä koskettaa headyä, ja ah! Lähettiin tämän jälkeen Nellyn kans jo metrolle, ja siitä hotellin viereiseen mäkkiin ja nunnumaan.

Lauantaina syötiin aamupalaa, kierreltiin Helsinkiä ja mentiin alottelemaan muiden kanssa Tuokkiksen veljen kämpille. Sieltä tilattiin tilataksi ja huristeltiin alueelle. Lauantain ensimmäinen artisti mitä kuunneltiin oli Knife Party, ja sen jälkeen suunnatiin taas anniskeluun. Anniskelusta lähdettäessä meille tuli joku sekaannus, ja hukattiin toisemme. Nelly ja emppu oli kahdestaan, mä Vallin, Tuokkiksen ja AP:n kanssa, ja loput ties missä. Käytiin sitten poikien kans kuuntelemas Hardwell ja huhhuh kun oli hyvä! Sen jälkeen anniskelussa sitten löydettiinkin Nelly ja Emppu, ja istuttiin siinä aikamme. Sitten iltaan tulikin mutkia matkaan, ja lopulta päädyttiin Nellyn kanssa kävelemään keskustaan, koska julkisia ei enää kulkenut, ja taksin saaminen oli mahdotonta. Nellylle tuli pää kipeäksi, joten jatkoin yksin matkaa jatkoille sinne samaan aloittelupaikkaan Vallin, Tuokkiksen ja AP:n kanssa, ja sielläkin naurua riitti :D Aamulla sitten lähdin tunnin yöunilla kävellen hotellille syömään Nellyn kanssa aamiaista.

Weekendien top-3 biisit: 







Kisses, Silja







7 kommenttia:

  1. Joku ajatuspostaus tohon treenaukseen tai ihan mihin tahansa liittyen! Olis myös kiva, että kertoisit vähän sun elämästä muutenkin, muutosta jne. Ihan sellanen perus kuulumispostaus, mitä sulle kuuluu NYT :) Kun taukoa tosiaan on ollut aika paljon! Ja kiinnostaa tosiaan kuulla synttäreistä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko vaikka kysymyspostaus hyvä idea?:) Ja joo voin tehdä syndeistä:)!

      Poista
  2. Kuulostaa mahtavalta kesältä! :) Mut mites niin lensit karmasta viineistä kertaa:0 ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siinä oli hyvätkin hetkensä!!:) Siis kun oon nyt täysi-ikäinen :D

      Poista
  3. Nyt kun sai toivoa postausta nii postaus opiskelusta. Miten opiskelet, paljon luit yo-kirjoituksiin yms. :D

    VastaaPoista
  4. Oon aina miettiny et millä oot alaikäsenä päässy baareihin, tai siis kenen papereilla, ku ekkö sä oo niis aika nuoresta rampannu...?:d

    VastaaPoista