torstai 27. helmikuuta 2014

VANHOJEN TANSSIT osa 1

Mun Vanhojen tansseihin valmistautuminen alkoi jo syksyllä. Silloin tilasin mittatilauksena puvun Juhlaliike Bellasta, varailin kampaaja- ja meikkiajan, suunnittelin kampausta, suunnittelin kynsiä ja sain kengät lainaan Nelliltä.

Lopullinen valmistautuminen alkoi melkein viikkoa ennen kampaajalla, kynsihuollolla ja solariumilla. Viimeisenä iltana hoidin kulmat kuntoon, kävin vielä solariumissa, söin iltapalaa, laitoin punaista hoitoaineväriä, saunoin ja rentouduin ja sipaisin vielä vähän Doven päivettävää kosteusvoidetta. Ja nukkumassa olin jo seitsemän jälkeen, että aamulla 4:30 on pirteä olo! :D

Aamulla tosiaan kävin vielä pikaisessa suihkussa, nappasin aamupuuron nassuun ja suuntasin kampaajalle. Ihana Emmi loihti mulle juuri sellaisen kampauksen kuin olin suunnitellutkin ja sen jälkeen äiti toi mut taas kotiin. Kotona vähän rahkaa ja pilttiä välipalaksi, sekä mekko päälle. Seuraavana oli meikkaus, mistä ajettiin suoraan Mallaskoskelle napsimaan muutamat kuvat ja hyvissä ajoin koululle kun bussit lähtivät 9:30 kohti pienryhmäesiintymisiä.

Tästä näätte mun alustavan aikataulun :D


Meidän ryhmä oli Kärjen ala-asteella, ja oli ihanaa aloittaa sieltä näytökset. Lopuksi saatiin koulun rehtorilta neekerin pusut (joo tiedän ettei termiä enää käytetä, mutta jos sanoisin vain "pusut" ymmärtäisitte väärin :D) Sinä päivänä koululaisilla oli halipäivä, eli kun halaa jotakuta tämä laittaa nimen semmoiseen sydänkorttiin, ja me saatiin kirjotella niitä aikamoisen paljon, oli oikein julkkis olo ;) Esiintymisten jälkeen busseilla takaisin koululle, mistä äiti haki mut kotiin lounaalle.



Nuo pikkuiset olivat niin ihania!

Päivänäytös koululle alkoi puoli yhdeltä, ja sielä pidin puheen. Osa teistä varmaan tietääkin mun totaalisen mokaamisen kun puheen loppuun toivotin kaikille hyvää _itsenäisyyspäivää_ :D En edes heti sitä tajunnut, vaan vasta myöhemmin kesken tanssien kun parit esiteltiin ja juteltiin mun parin kanssa se selvisi mulle :D Korjasin tilanteen tanssien loputtua sanomalla loppusanoiksi, että itsenäisyyspäivä taisikin olla jo joulukuun puolella, mutta toivottavasti teillä oli hauskaa ja nautitte esityksestä, hyvää _ystävänpäivää_. :-) Loppu hyvin kaikki hyvin, vaikka hävettikin aivan hulluna! Mokattiin myös avaustanssissa yksi pyörähdys kun jäinkin vahingossa mun parin vasemmalle puolelle, vaikka piti jäädä oikealle :D Mutta muuten tanssit meni oikein hyvin! Lopuksi hain yleisötansseissa mun tutaa (=isoisää) tanssimaan :)

Tyttöjen lisäksi Nellyn poikkis Tino, äiti, sekä mummu ja tuta olivat katsomassa päivällä :)


Mun olis selkeesti pitänyt kirjottaa se toivotus tonne loppuun! :D

Minä ja mun pari Akseli 
Oma tanssi sujui mallikkaasti!
Siinä yksi versio meidän omasta tanssista :)

Päiväesityksen jälkeen pääsi kotiin ottamaan mekon pois!











Kisses, Silja



21 kommenttia:

 1. yli ihana toi sun ja sun isoisän kuva! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä! Rupesi hymyilyttämään, kun näin kuvan. :)

   Poista
 2. toi mekko on yli kivan näkönen, mut ainut miinus et se korostaa lantiota :/

  VastaaPoista
 3. Hei Silja!
  Oletpa sä kaunis ja tuo punainen mekko on todella upea!

  Helena

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko sinulla! Ja olit kyllä kaikilta osin kaunis, niin kuin aina muutenkin. :)

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis :) noi meikit sopi sulle hyvin =)

  VastaaPoista
 6. Ne on Brunbergin suukkoja nykyään :) Poliittisesti korrektimpaa ;D

  VastaaPoista
 7. tossa vipassa kuvassa sulla on rizla-paketti meikkien vieressä, käytätkö sä niitä jotenkin meikkaamiseen tai muuten kauneudenhoitoon? :D t.keskityn aina olennaiseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. rizla-paperia voi käyttää puuteripaperina :)

   Poista
  2. Tarkka pongaus! Ja juurikin noin, käytin sitä ottamaan rasvaa ja hikeä kasvoilta, ilman että meikki suttaantuu :)

   Poista
 8. Koska postailet meksikosta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on välissä vielä toinen postaus vanhoista, ja sitten vanhojen jatkoista, eli aikasintaan viikonloppuna, mutta menee ehkä ens viikolle :)

   Poista
 9. Ootko laskenu et paljonko meni yhteensä vanhoihin? Jos oot niin paljonko? :) Ite järkytyin ku tajusin kuinka paljon mulla meni vanhoihin, kun tanssin ne ite kans tänä vuonna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo :-D Mutta onhan noi kallista puuhaa!

   Poista