sunnuntai 23. lokakuuta 2016

TB: RUK Kurssijuhla 247 Valmius

Ja sitten jatkuu mun vuodesta 2016 kertovat postaukset.

Heti uuden vuoden jälkeen hyppäsin taas bussiin kohti Haminaa ja kurssijuhlia, seurana lukiokaveri Kaisa. Mun vanhojen tanssien pari Akseli pyysi mua aveciksi juhliin, mikä oli ihan mukava yllätys sillä ei oltu juurikaan pidetty yhteyttä tanssien jälkeen. Mulle teki sama kampaaja taas kampauksen, eikä taidettu taaskaan nukkua menomatkalla juuri ollenkaan :D

Huomasin, että monet ovat eksyneet mun blogin edelliseen kurssijuhlapostaukseen. Tässä kuussahan alkoi uusi reserviupseerikurssi Haminassa, joten monet taitavat jo aavistaa saavansa kutsun juhliin. siksi kerronkin muutaman vinkin juhliin liittyen ihan alkuun:

-Muista varata ajoissa kampaaja sille illalle, kun bussisi lähtee kohti Haminaa. Kaikki kampaajat eivät ole vielä töissä silloin.
-Osta MUKAVAT kengät. Ketään ei oikeastaan liiemmin kiinnosta miltä ne näyttävät.
-Laita pitkä ja lämmin takki, ota mukaan kaulahuivi, hanskat ja vielä korvaläpät jos sellaiset omistat. Haminassa tuulee aina, siellä on oikeasti kylmä, näytti mittari mitä tahansa.
-Ota haltuun inttisanastoa. Etenkin kannattaa selvittää, mikä on upseeri, upseerioppilas, upseerikokelas, vänrikki, millaisia hommia erilaiset yksiköt tekee, missä yksikössä sinun partnerisi on ja voit lisäksi ottaa selvää inttiterminologiasta (tetsaus, särmä, nakki, gines, esa-pekka jne.)
-Jos partnerisi on entuudestaan tuntematon, niin kannattaa koittaa tutustua etukäteen edes vähän. Joudut todennäköisesti istumaan henkilön sylissä tilanpuutteen vuoksi ja saatatte joutua nukkumaan parisängyssä. Se on paljon helpompaa, jos olette jutelleet edes vähän.
-Laittakaa hiukset kiinni ja mekko maahan asti pitkänä.
-Älkää jännittäkö turhaan yhtään mitään, nämä ovat ehkä rennoimmat kinkerit ikinä. Teidän ei tarvitse osata etikettiä, ainoastaan asiallisen käyttäytymisen.
-Varatkaa käteistä alkoholia ja ruokia varten.


Sitten siihen 247 kurssijuhlaan tiivistetysti: Mulla oli todella hauskaa. Me syötiin ja juotiin, juhlittiin alakerran bilepuolella. Pääsin myös lavalle tanssimaan Maija Vilkkumaan kanssa ja osasin muutenkin jokaisen biisin sanasta sanaan, oli aika mahtava kokemus! Illalla bussi kuljetti meidät Kotkaan hotellille, siellä oli varattuna iltapalaa ja suihkun kautta nukkumaan. Loppuun vielä muutamat kuvat illasta:Mulla oli ihan järkyttävän kylmä kun kuvailtiin :DFinlandia-hymni on mun kestosuosikki!
Tältä näyttää ruokailu kurssijuhlassa
Päätettiin Kaisan kans mennä ihan vaan rillit pääs :D

Kisses, Silja

2 kommenttia:

  1. Olet hankkinut uudet silmälasit. Onko sulla vielä käytössä ne kauniit musta punaiset muovikehykset? Ne sopi sulle mielettömän hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Laitan ne välillä esimerkiksi baariin, mutta nään niillä aika huonosti. Ja ne oli kyllä kivat :)

      Poista