maanantai 22. joulukuuta 2014

Luukku 21: 18v synttärit x2

Tässä taas yksi toivepostaus, joka on jäänyt pyörimään ja odottamaan tekijäänsä :D Elikkäs, 25.8 maanantaina täytin 18 vuotta ja sitä edeltävänä sunnuntaina juhlittiin perheen kesken mun ikääntymistä. Paikalla oli mun vanhempien sisarukset perheineen, kaikki isovanhemmat, mun kummisetä, jonka vaimo ei valitettavasti päässyt, sekä kummitäti ja sen mies. Syötiin hyvää ruokaa ja nautittiin toistemme seurasta. Sain tosi kivoja lahjoja, kuten pullon skumppaa (toi mikä kitattiin viime postaukses), Guess:in baarilaukun (jota oon käyttäny ton jälkeen JOKA kerta baaris), rahaa, pullonavaajan (joka on mun autonavaimissa koristeena), Guess:in korvikset, lahjakortin Studio25:seen, Thomas Sabon kaulakorun (jota en oo ottanu pois ton päivän jälkeen), semmosen Ifolor-kirjan mun kummeilta ja vanhemmilta sitten autokortin ja auton :)

IMG-20141222-WA0004

IMG-20141222-WA0005

IMG-20141222-WA0006

IMG-20141222-WA0007

IMG-20141222-WA0008

IMG-20141222-WA0009


Tätä seuraavan viikon lauantaina oli sitten mun kaverisynttärit. Meitä oli minä, Nelly, Juuli, Nelli, Sussu, Henna, Julia, Maiju, Markus, Kassu, Kleme ja Tanninen. Kuvasaldo jäi valitettavasti kovin pieneksi, koska julkaisukelpoisia kuvia on vain pari :D Tällä porukalla sitten istuttiin iltaa, herkuteltiin, juotiin, pelattiin itsekeksittyä aliasta, tanssittiin ja lopulta saatiin idea lähteä Karmaan osalla porukasta. Hypättiin tilataksiin Tannisen, Maijun, ja muutaman muun kanssa ja osa meni Markuksen kyydissä. Karmasta sitten osa lähti Lapualle aiemmin ja Nelli ja Nelly lähti Nellylle, mä olin ainut joka halusi vielä jäädä sitten Seinäjoen poikien kans, samaa porukka joiden kanssa vietettiin Vauhtiajot ja Provinssi. Meille ei sitten riittänyt sekään, vaan Tapsan, Vallin, Tuokkolan ja Kahilan kanssa päätettiin lähteä meille Lapualle jatkoille ja haettiin Nellikin kyytiin. Meillä oli ihan älyttömän hauskaa meillä kuunnella musiikkia, jutella, nauraa, juoda kaikki mun synttärijuomat ja boolinjämät, saunoa, käydä porealtaassa ja yksinkertaisesti pitää hauskaa yhdessä aina aamu yhdeksään asti. Seuraavana päivänä vähän koomattiin, koitettiin kattoa leffaa ja äiti haki meille pitsat. Ei voi muuta sanoa, kun että ihan huiput (aivan huiput) kahdet synttärit!

IMG_3215

IMG_3216

IMG_3221

IMG_3229
Oompas turvoksissa :D 

Kisses, Silja

6 kommenttia:

 1. looks like a common meeting of relatives to christmas-time. you already have snow. im jealous now. :)
  ... and your selfie, its stunning again.
  Bye...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Actually, these are my two birthdays: with relatives and with friends :) Both from August!!! Thanks :)

   Poista
 2. Oooi taas kuvassa näkyy sun hellyyttävä pappa keltasessa rakassa! :) Hänen luonako asuit vai toisen papan? Kumman isä hän on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kommentti! :) Isän isä ja juuri hänen luonaan asuin Seinäjoella :3

   Poista
 3. Saanko kysyä sun tämänhetkistä painoa ja pituutta? Olen kuvien perusteella todennut että olisin aikalailla samoissa mitoissa sun kanssa ja näytät aina hyvältä! Tänään painoindeksini toivotti kuitenkin hyvät joulut ja ilmoitti minun olevan lievästi ylipainoinen. Melkein tuli itku, joten haluaisin tietää olenko samoissa mitoissa kuin sinä vai aloitanko vaan oikeesti sen perhanan laihdutuksen.. Kiitos, anteeksi ja hyvää Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon 163cm ja 66kg :) Painoindeksit voit unohtaa, kato peilistä!! Kun oon ollu "läskeimmässä" kunnossa painoin 58kg ja kun olin kaikista vähimmissä rasvoissa ja parhaassa kunnossa painoin 67kg :)

   Poista