perjantai 1. marraskuuta 2013

Party weekend in Berlin with Tequilagirls

Hahha otsikon huumori on sitten vähän insideläppää :D Koska alussa oli sitruuna jne... Mun ystävä Ama on ollut nyt muutaman kuukauden au pairina Saksassa ja Laura Ranskassa, joten päätettiin pitää tämmönen tyttöjenilta tasapuolisesti Berliinissä!

Elikkä siis, viime viikon perjantaina starttas mun matka kohti Berliiniä! Ja eipäs starttaillut mitenkään ongelmitta (kuten ei myöskään ollut startannut Lauran matka) nimittäin ystävämme vr päätti myöhästyä puolitoista tuntia, enkä olisi välttämättä kerinnyt lennolle ellen olisi mennyt toisella junalla. Onneksi vr:n asiakaspalvelussa oli mahtavaa palvelua ja mua auttoi mies joka oli itse matkalla samalle lennolle. Loppu hyvin kaikki hyvin ja pääsin kentälle jossa vastassa oli ihana Salla. Chillailtiin hetki kentällä ja juotiin kupposet kahvia ja suunnattiin koneeseen.

Kohti Berliiniä!

Berliinissä oli mukavan lämmintä kun sinne saavuttiin, vaikka oli ilta. Oltiin fiksuja ja pakattiin vain käsimatkatavarat ja säästyttiin paljolta vaivalta. Kentällä hypättiin äärimmäisen täyteen bussiin, ja jäätiin infotiskin neuvomalla pysäkillä pois. Noh, eihän meillä siitä eteenpäin sitten ollut muuta tietoa kuin vuokraamamme asunnon oisoite, ja Aman lähettämä kuva kämpän ovesta.. Kyseltiin ihmisiltä neuvoa, ja meitä autettiin tosi avoimesti, mikä oli huippu juttu! Lopulta päästiin kämpälle ja meitä vastassa olivat Ama ja Laura ihanien tervetulomaljojen kera ;D Ilta menikin sitten sivistyneesti keskustellen (vai oliko se kiljuen, huutaen, nauren ja räkätten maailman turhimmille ja samalla parhaimmille jutuille), tortilloja tehden, vähän juomia hörppien ja hitusen herkutellen. Lopulta kaikkia alkoi väsyttää niin että kellahdettiin petiin.


Lauantaina tehtiin ihana herkkuaamianen ja alettiin laittautua Berliinipäivää varten. Tyttöjen vaihtarikaveri Yvette oli myös mukana menossa päivällä :) Ensin suunnattiin Berliinin tv-tornille, josta ostettiin valmiiksi hissiliput, koska sitä pääsi käyttämään vasta useamman tunnin päästä. Sillä välin käytiin napsimassa vähän donitseja, naukkailtiin parit taskutequilat (ja näiden yhdistelmää tequiladonitseja) ja kierreltiin vähän ympäriinsä. Mä halusin päästä käymään myös juutalaismuseossa ja muistomerkillä, joten käppäiltiin sinne ja nähtiin samalla maisemia. Se muistomerkki oli todella vaikuttava, se oli tavallaan erikokoisia harmaita laatikoita, jotka isontui koko ajan. Ne muistuttivat mun mielestä niitä asumuksia, jossa juutalaiset pakotettiin keskitysleireillä nukkumaan. Kun noi laatikot isoni, ne oli loppuviimein semmosia korkeita seinämiä joiden välissä oli pieniä kujia. Oikeasti vaikuttavaa. Museo oli muistomerkin alla, maan alla. Sinne oli ilmainen sisään pääsy ja mun mielestä oli upeaa ettei tommosella asialla yritetä rahastaa. Museokin oli todella mielenkiintoinen, ja se vahvisti mun halua päästä vierailemaan itse keskitysleireillä joku päivä.

Noh, vietettiin tuola sitten sen verran aikaa, että myöhästyttiin meidän hissiajasta. Päätettiin kuitenkin yrittää ja meidät päästettiin kulkemaan niillä meidän lipuilla! Ylhäällä tv-tornissa oli aivan upeat maisemat yöllisen Berliinin ympäri ja oli kyllä mahtava kokemus. Sieltä päästyämme meille tuli hirmuinen nälkä ja teki mieli sushia. Ajateltiin käveleskellä ja etsiä hyvä paikka, mutta vastaan tuli semmonen makee pyöräsydeemi (tosi vaikee selittää, kattokaa kuva!) ja sillä sitten pyöräiltiin menemään vinhaa vauhtia pitkin Berliinin katuja! Oli ihan mielettömän hauskaa ja naurettiin ihan vääränä :D Pyöräiltiin siis "kuljettajan" suosittelemaan sushipaikkaan, ja sielä oli kyllä tosi hyvää sushia! Sieltä päin käytiin hakemassa vähän lisää juominkia ja herkkuja kaupasta ja mentiin kämpille laittautumaan iltaa varten.

Aikamme aloiteltuamme ja laittauduttuamme lähdettiin metrolla kohti Matrixia, joka on kuulemma yksi Berliinin suosituimpia yökerhoja. Joku teistä kumminkin kysyy, niin paljastan, että sisään pääsin ihan opiskelijakortilla :DDD Meillä oli ihan mielettömän hauska ilta, ja bailattiin ja reivattiin ja tanssittiin ja pidettiin hauskaa aina aamu viiteen asti, ja sitten päätettiin lähteä takaisin kämpille.


Mä ja Salla ei nukuttu ollenkaan, sillä meidän piti lähteä taas lentokentälle jo kahdeksalta aamulla :D Käytiin vaan suihkussa, pakattiin ja syötiin aamupala ja menoks! Tällä kertaa oltiin laiskoja ja otettiin taksi. Kentällä ja koneessa sitten nukuttiinkin melkeen koko ajan :D Meillä oli välilasku munchenissa, ja sielä käytiin syömässä tosi herkullinen päivällinen ja matka jatkui taas :D



 Kokonaisuudessaan meillä oli aivan mahtavan ihana ja hauska reissu, mä sitten niin rakastan viettää aika näiden tyttöjen kans! <3 Kiitos murut! 









Kisses, Silja

29 kommenttia:

  1. Oi että mä haluun ny Saksaan! :D on jo nii pitkä aika ku siäl viimeks ollu!
    On muute jännä kuin helposti opiskelijakortilla pääsee baariin siäl ;) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa sinne vain ;D! Joo mulla toi tilanne oli aika hauska... :D

      Poista
  2. Eikös Saksassa oo ikäraja muutenki 16v että onpahan nyt ihmeellistä. Ja älä laita kahteenkymmenee kertaa yhtee postauksee ":DDDDD" näyttää tyhmältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuonne oli 18, eipä silti mun mielestä mitenkään ihmeellistä, mun mielestä oli vaan hauskaa että pääsin opiskelijakortilla :D Hmmm miksi ite tiedostan laittaneeni vain kaksi ":DDD" -hymiötä ? :)

      Poista
    2. Kyllä baareihin on se ikäraja 18 Saksas.

      Poista
  3. Etteks käyny yhtää shoppailemas? :( Berliinis on nii hyvii kauppoi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ollu aikaa, mutta en olisi joka tapauksessa ostanu mitään koska shoppailin just italiassa :)

      Poista
  4. Berliini on ihan huippumesta! :)

    VastaaPoista
  5. vau, kuulostaa hauskalta reissulta! :) kuumia kissoja noi sun kaveris, kyllä se tequila vaan kaunistaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli! :) Ja kyllähän ne on kunnon hottiksia ;)

      Poista
  6. Siis ottaako se Matrix aina kuvia asiakkaista vai kuinka te tonne nettisivuille päädyitte :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sielä kiertää semmone kuvaaja joka näpsii kuvia bilettävistä asiakkaista, esiintyjistä jne. :) Meistä oli kolme kuvaa :D

      Poista
  7. Mitä kautta vuokrasitte tuon asunnon ja millainen se oli (koko, ''varustelutaso'', ym.)? Mitä hintaluokkaa, jos saa kysyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itseasiassa tiiä miten toi varattiin, Laura hoiti sen :) Mutta toi oli tosi tilava kaksio josta löyty kaikki tarvittava :) yhteensä makso jotain 125e koko viikonloppu :)

      Poista
    2. Et viitsis kysyä kaveriltas tarkempia tietoja mistä vuoras/kenen kautta, koska itsellä kaupunkiloma suunnitteilla ens kesäks täysi-ikäisyyden kunniaks, niin tuollainen majoitus tuolla hinnalla houkuttelis! :)

      Poista
    3. Tälläseltä nettisivulta: www.airbnb.fi :) Tuola näkyy olevan paaaljon vaihtoehtoja!

      Poista
  8. onko sulla tulossa nyt talveksi mitään ulkomaanmatkaa ? (::

    VastaaPoista
  9. kuinka paljon koko reissu tuli maksamaan?Matkustelet paljon eikö se tuu aika kalliiksi,no tietty teitä on vaan kolme mutta silti:DToi pusu kuva on kyllä vähän epäilyttävää..tais olla kova meno:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lennot tais olla yhteensa about 250e, yöpyminen maksoi mulle 31,5e ja kulutin tuola n. 50e, eli ei edes paha :)

      Meille matkustelu on elämäntapa, ja iskällä keino päästä pois työelämän keskeltä, mikä ei onnistuisi kunnolla Suomessa. Tuleehan se kalliiksi, mutta me ollaan matkustelu aina, silloinkin kun olin vauvaikäinen ja raha oli oikeasti tiukilla. Kaikki on kiinni siitä mihin säästää ja mihin haluaa käyttää rahaa :)

      Olihan meillä hauskaa! ;D Kiitos kommentista!

      Poista
  10. kuinka se teidän talo silloon meni ja näin?
    missä kaikkialla oot asunut?
    mistä/miten/kuinka saat vanhemmiltas rahaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 0-6v asuin Lapuan Ojutkankaalla ikivanhassa maalaistalossa, jossa oli hirsiseinät ja -lattiat ja takkalämmitys, rakennettiin omakotitalo Liuhtariin ja asuttiin siinä kun olin 6-10v samalla rakennettiin tota meidän "oikeeta" kotia, 10-12v asuttiin kaupingin oksettavimmassa kerrostalokämpäs kun talo ei ollu valmis vielä, 12-15v asuttiin meidän oikeessa kodissa ja nyt lukioajaks vuokrattiin täältä Seinäjoelta kerrostalo kämppä, kun pääsen lukiosta ni vanhemmat muuttaa kotiin takas.

      Koulun ajatellaan olevan mun työ, joten mun ei tartte tienata tällä hetkellä omaa rahaa, vaan saan silloin kun tarvitsen.

      Poista
    2. okei,kiitos vastauksista:)Haluisin vielä tarkentaa että siis te ette oo myyneet sitä taloa?Onko siellä esim vuokralla joku?(tuleeko teille siitä omakotitalon pitamisestä paljon kuluja?kuinka paljon?
      ja sitte saatko siis esim kokeista rahaa?:)

      Poista
    3. Ei, eikä myydäkkään näillä näkymin :) Sielä on tällä hetkellä vuokralla iskän yks työntekijä. Kyllä siitä kai jotain tulee, mutta uskon että tuo vuokra kattaa ne :)

      Saan paapalta 10e jokaisesta kokeesta, ja sitten joka vuoden lopussa jos(kun) tulee hyvä todistus, niin saan aina jotain isompaa/jonkun isomman rahasumman vanhemmilta, mutta saan rahaa siis aina kun tarvitsen sitä johonkin :D

      Poista
  11. Älä hemmetissä tähtää sinne bikinifitnesskisoihin,ne ovat aivan kauhean näköisiä olioita joita siellä lavalla kulkee... Sä olet täydellinen just tollasena...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tähtäänki bodyfitnekseen, ja mun mielestä ne mimmit on ihan mahtavia! :) Esim. Oona Tolppanen, täydellinen kroppa!

      Poista
  12. Oot iha mahtava ihmine! Oot nii erilainen ku muut ja tosi aikuismainen jos miettii vaikka sitä että meet Berliiniin nii et tunnu ajattelevan pelkästää kaupoissa pyörimistä mutt sitä kulttuuria myös :D tuli kyllä semmone halu päästä berliiniin tän postauksen jälkee koska saat sen vaikuttamaan tosi mahtavalta kaupungilta ja nyt haluun itekki tutustua Berliiniin :P oot niin positiivinen ja täydellinen persoona ja olis tosi hienoo tutustua suhun paremmin! :) ps. Oot ihan älyttömän kaunis mikä tekee susta iha täydellisen naisen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voooih, miten yli ihana kommentti!! Kiitos oikein kovasti :)! Siitä vain tutustumaan! ;)

      Poista