lauantai 26. toukokuuta 2012

9. luokan luokkaretki

Tää postaus kertoo nyt mun keskiviikkosesta luokkaretkestä! Oltiin siis meidän ja muutaman muun luokan kanssa Tampereella yks päivä. Silleen harmittaa, ku olis ollu kiva mennä ulkomaille tai edes yöksi jonnekkin, mutta olihan toikin päivä mukava :) 

Lähdettiin kello 8 koululta, ja ajeltiin bussilla Tampereelle. Siellä ensiksi oli tutstuminen Vapriikki -nimiseen museokeskukseen, ja kierreltiin siellä jonkun aikaa. Se oli melko tylsää, mutta oli sielä muutama kiinnostava yksityiskohta. Sieltä käveltiin RAX:iin syömään ja sen jälkeen oli nelisen tuntia vapaata. Mä vietin aikaa mun kaveripoikien kanssa, sillä mulla ei ollu varaa shoppailla, kun oon just ostellu niin paljon kaikkea. Me kierreltiin vähän kauppoja, istuskeltiin, juotiin pirtelöt ja otettiin paljon aurinkoa. Näin myös mun tuttua Jakea, jota en oo nähy muutamaan vuoteen ja oli tosi rentoa puhua pitkästä aikaa! Lopuksi olin sitten vipa joka meni bussiin ja mua vissiin oltiin jo hetki ooteltu :D No, bussilla mentiin Särkänniemen delfinaarioon ja katottiin sielä se delsfiinishow, joka oli melko sympaattinen! Takasin tulomatka oli tosi mukava ja juteltiin syvällisiä ja meillä (tai ainakin mulla) oli tosi hauskaa! Jäätiin vielä reissun jälkeen muutamaks tunniks koululle ja katsomolle ja päivä oli kokonaisuutena tosi onnistunut :) Mä en ite sitten ostanut muuta kuin kaks kirjaa, joten ei oo kuvia ostoksista. 

Näin sen piti mennä

Näin se kuitenkin meni

Mä ratsastamas

Mä ja hirvi! 





Kyde! (+ Tupen käsi)

Tää kuva kertoo kaiken; Teemu syö, Kalle ja facepalm, Arvi repee, Josba viilipytty, minä pose ja Kyde.. no perus Kyde!

Kyde, (halleluja)Tupe, minäää, Josba


MITÄ NÄIDEN KUVIEN LAADULLE TAPAHTU?

Kisses, Silja




6 kommenttia:

  1. miks joka kuvas pitää olla tollanen kauhee perse pitkällä-asento...oot muuten tosi nätti ja sun ihos on täydellinen! ja sun blogias on tosi mielenkiintonen lukee:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mun mielestä näissäkää ei oo missää? :D Ja mulla ihan oikeesti on tosi iso perse, että voi vaikuttaa asiaan :-D Mutta kiitos paljon! :) Ja kiva jos tykkäät lueskella!

      Poista
  2. tuli mieleen että käytkö kesätöissä nyt kesällä edes ? vai saatko tosiaan kaiken silmienräpäytyksessä ?
    ei ollut pahalla, kiva blogi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piti mennä kesätöihin tänä kesänä, kun viime vuonna en kerennyt kun oli kaksi riparia ja rippijuhlien valmistelu ja paljon muuta. Sitten kun sain tämän vuoden välitodistukseni, mun porukat sano, ettei tartte mennä, jos tulee keväälläkin hyvä todistus ja jatkan samaan malliin, ja sen tein. Ne sanoi että oon tavallaan tehnyt työt jo talvella, että lepää nyt rauhassa kesä, niin on sitten taas lukiossa intoa opiskella. Ja jos nyt totta puhutaan, en hirveästi hingu kesätöihin, sillä en menisi sinne rahan takia, vaan työkokemuksen. Ja koska mä jotenkin en usko, että jostain esim. kauppa-apulaisen työstä saa hirveesti kokemusta, ei oikein innosta.

      Tulipas romaani, mutta kiitos, jos pidät blogistani :)!

      Poista
  3. hei, ihan aluks pakko sanoa et sulla on tosi kiva blogi! tätä on helppo lukea kun sulla on sellanen rento tyyli kirjottaa ja kivasti kuviakin joukossa. mutta pakko sanoa vähän negatiivistakin, mutta en tarkota millään pahalla. sä oot nuori vielä, vasta peruskoulun päättämässä, miks pitää _yrittää_ olla niin aikunen? sulla on nätit kasvot ja ihan hienojakin vaatteita. mutta esimerkiksi noi sun poseeraukset melkeen joka ikisessä sun yksityiskuvissakin? olisit vähä normaalimmin etkä yritä korostaa liikaa sun muotoja, koska se ei sovi sulle. sulla on vielä aika lapsenomaset kasvot verrattuna sun kroppaan, ja on tosi hassun näköstä kun väännät itses tollasiin asentoihin. älä yritä olla liian aikunen! mutta hyvät kesät ja jatka kirjottamista!

    VastaaPoista
  4. No kiitos kovasti! :) Tohon oon pyrkinytkin, että tätä ois kiva lueskella, eikä aina tulisi vain selattua sivusilmällä läpi :) Ja negatiivisessa palautteessa ei ole mitään vikaa, jos se on tuollaista rakentavaa, eikä sellaista vittuilua :D Ja ainakaan itse en yritä olla yhtään aikuisempi kuin olen :D Ja yleensä ku kuvailen, tai mua kuvataan, en sen enempiä mieti miltä poseeraus näyttää, heitän vaan jonkun asennon. Ja mä en oikeesti yritä korostaa noita mun muotoja, tuolla jossakin jo vastasin kommenttiin, että esim. mun takapuoli on oikeesti iso, enkä kyllä tahdo sitä enää yhtään enempää korostaa :D Ja en mä itteeni väännä noihin asentoihin, näistäkin monet on tilannekuvia ja tuollainen olen luonnossakin. Mutta samoin hyvää kesää sinulle ja kiitos paljon kommentistasi! :)

    VastaaPoista