maanantai 4. kesäkuuta 2012

9. luokan päätösjuhla

Täällä taas laiska bloggaaja kirjottaa puol viikkoo myöhäs :D Mut lähetään torstaista. Meillä oli koulussa kevätjuhla, joka sisälsi laulu- ja tanssiesityksiä, näytelmiä ja muotinäytöksen. Päästiin jo hyvissä ajoin ennen kello yhtä pois ja hain suoraan sen jälkeen Julian kyytiin ja ajeltiin kauppaan ostamaan ruokatarvikkeita. Tehtiin superherkullista mansikkavuohenjuustosalaattia :) Kun saatiin syötyä, päätettiin pitkästä aikaa kattoa muumeja! :D Kateltiin muutama jakso, minkä jälkeen kumpikin nukahti, ja meidän päiväunet venähti vähän pitkiksi. Kerittiin kuitenkin hyvin juttelemaan kaikkea ja oli ihanaa viettää päivä Julian seurassa <3

Perjantaina meillä oli koulussa meidän ysien juhlakahvitus ja mun koko aamu oli yhtä kaaosta! Koulu alko vasta 9.45, mutta koska mä olin nähny yöllä painajaisia ja nukkunu tosi huonosti olin kamalan väsynyt ja silmien alla oli kauheat mustat rinkulat! Ajattelin että voin ottaa aamun ihan rennosti, koska aikaa oli niin paljon, mutta koska olin suihkussa niin kauan ja söin tosi hitaasti, mulle tuli kauhee kiire. En kerinny ees kihartamaan mun hiuksia, unohdin kameran kotiin, mun korviksista puuttu ne takaosat ja ne tippuili koko ajan, unohdin laittaa rakkolaastarit ja koska olin yksin kotona, en saanut mun mekkoa kiinni. No, ajelin sitten kouluun täysiä, mekko auki, koska olin jo myöhässä. Ja pihalla vielä satoikin! Jätin mauton suoraan keittiön oven eteen, koska meidän luokanvalvoja oli sanonut, että jos myöhästyy, ei pääse sisälle juhlaan. Onneksi törmäsin Tiinaan, joka sitten laitto mun mekon kiinni, eikä loppujen lopuksi edes myöhästytty. Tilaisuudessa oli puheita, lauluesityksiä, kakkua ja kahvia, sekä stipendien jako. Mä sain 20 euron stipendin hyvästä koulumenestyksestä, enkä ollu monen numeron päässä koko koulun parhaasta koulumenestys -stipendistä. Tilaisuus loppui siinä kello 12 ja ajelin kotiin pakkailemaan lauantaita varten.


(C) Julla, koska mun kamera tosiaan jäi kotiin

(C) Julla

(C) luokanvalvoja, mutta Jullan kamera

(C) JullaKisses, Silja

14 kommenttia:

 1. ihana mekko! :) ja hyvinhän sun hiukset on, vaikka et niitä kerinnykkään kihartamaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, rakastan tota mekkoa oikeesti! :D Joo onneks ne kuitenkin oli ihan hyvin, mutta ärsytti se, ettei menny niinkuin suunnittelin :D

   Poista
 2. oi mikä kermakakku toi mekko! se on ihana tuolta takaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Ja niin kyllä munkin mielestä :-) Tota vaan ei saa ite kiinni :D

   Poista
 3. Mulla on ollut tuon tyylinen pitsimekko ala-asteella:) olisitko halunnut olla koulun paras? kun laitoit että et ollut monen numeron päässä parhaasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) No olisin! :DD Mut aina ei voi olla paras, ja kun olin etukäteen kysässy Joonalta, et mimmosii numeroit sillä on, niin tiesin jo miten tos käy :D

   Poista
 4. kaunis mekko! ehkä vähän liikaa paljastaa ja isontaa mekko noin nuorella tytöllä vaikka pojat varmasti tykkäävätkin katsoa. Kerran kun olet nuori ja nätti niin ei sinun tarvi vielä edes näyttää niin vanhalta, koska sinulla on monta vuotta aikaa olla vähän vanhempi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Mä ite tykkään mekoista jotka on etenkin tuolta selkä puolelta hyvinkin avonaisia! Mutta tota mekkoa ei ole edes tarkoitettu aikusille, vaan tilasin tuon yhdeltä sivustolta, gategoriasta Sweet Sixteen dresses :)

   Poista
 5. Sullon kiva blogi! Mukava lueskella sitä. Itsellä ei ole varaa noin kalliisiin juttuihin, mut oon elämääni tyytyväinen.
  Mekkosi on hurjan nätti, siitä tulee hieman mieleen tanssikisat, koska selkä on paljastava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos! :) Ja hei, elämä ei todellakaan ole rahasta kiinni vaan omasta asenteesta :) Veikkaan, että olisin itsekin tyytyväinen elämääni, vaikka tilanteeni olisi toinen. Ja totta, olen ollut monesti katsomassa kilpatanssia, ja mun mekko kyllä vähän muistuttaa niitä mekkoja :)

   Poista
 6. tosi ihana mekko itse käyttäisin ellei yläosa rintojen kohdalta olisi noin iso. vaikka tarkoituksella onkin mutta itse tykkäisin jos yläosa olisi vähän pienempi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Niin, se on mistä kukin itse tykkää :D

   Poista