maanantai 13. huhtikuuta 2015

Läksiäiset

Muutin kolme viikkoa sitten Helsinkiin, Koskelaan ja täällä asustelen vielä seuraavat viisi viikkoa :) Elämä on hektistä ja rutiininomaista, mutta kyllä mä oon osannut irrotellakin, etenkin viikonloppuisin!

Ennen tänne muuttoa pidin läksiäiset meillä kotona. Tyypillisesti ihan kaikki kutsut eivät päässeet paikalle, mutta onneksi meitä oli parisenkymmentä juhlijaa :) Ilta meni tosi rennosti aloitellen, pelaillen bilistä, kuunnellen musiikkia ja jutellen ihmisten kanssa. Mulla ei oo omaa kaveriporukkaa, vaan oon osa montaa porukkaa ja tekemisissä ihmisten kanssa laidasta laitaan joten varmaan jokaisella juhlijalla oli paikalla joku ennestään tuntematon, joten ihmiset pääsi myös vähän tutustumaankin toisiinsa :) Ilta oli tosi onnistunut ja jatkettiin siitä vielä pienemmällä porukalla Seinäjoen Ilonaan, jossa oli Solar Sound -pippalot, ja siellä näin vielä lisää kavereita!

Olin niin onnellinen tuosta illasta ja kaikista ihmisistä ympärilläni <3

Olin myös käymässä jo 4.4 Lapualla, sillä se oli pääsiäinen ja toinen niistä viikonlopuista, kun mun oli mahdollista käydä kotona. Perjantai oli klassinen, päädyttiin Katan kanssa extempore Karmaan ja minä tietty kuskina. Lauantaina kävin aamupäivästä paapan luona teellä ja iltapäivästä iltaan vietettiin tyttöjen iltaa Juulin, Maijun ja Katan kanssa kierrellen Lapuan kokkoja, käymällä näkötornissa, herkutellen ja ajellen. Illalla kävin vielä illanistujaisissa moikkailemassa Lahtisen veljeksiä, Samia, Santtua, Joelia, Paavoa jne. :) Ilta venähtikin viiteen asti aamulla kun oli niin hauskaa! Kiitos myös teille, jotka teitte mun kotona vierailusta ihanan!


P3200002

P3200022

P3200019

P3200031
Ystäväni Kalle ei ole normaali yksilö
P3200041

P3200046

P3200050

P3200052
















Kisses, Silja