maanantai 13. huhtikuuta 2015

Läksiäiset

Muutin kolme viikkoa sitten Helsinkiin, Koskelaan ja täällä asustelen vielä seuraavat viisi viikkoa :) Elämä on hektistä ja rutiininomaista, mutta kyllä mä oon osannut irrotellakin, etenkin viikonloppuisin!

Ennen tänne muuttoa pidin läksiäiset meillä kotona. Tyypillisesti ihan kaikki kutsut eivät päässeet paikalle, mutta onneksi meitä oli parisenkymmentä juhlijaa :) Ilta meni tosi rennosti aloitellen, pelaillen bilistä, kuunnellen musiikkia ja jutellen ihmisten kanssa. Mulla ei oo omaa kaveriporukkaa, vaan oon osa montaa porukkaa ja tekemisissä ihmisten kanssa laidasta laitaan joten varmaan jokaisella juhlijalla oli paikalla joku ennestään tuntematon, joten ihmiset pääsi myös vähän tutustumaankin toisiinsa :) Ilta oli tosi onnistunut ja jatkettiin siitä vielä pienemmällä porukalla Seinäjoen Ilonaan, jossa oli Solar Sound -pippalot, ja siellä näin vielä lisää kavereita!

Olin niin onnellinen tuosta illasta ja kaikista ihmisistä ympärilläni <3

Olin myös käymässä jo 4.4 Lapualla, sillä se oli pääsiäinen ja toinen niistä viikonlopuista, kun mun oli mahdollista käydä kotona. Perjantai oli klassinen, päädyttiin Katan kanssa extempore Karmaan ja minä tietty kuskina. Lauantaina kävin aamupäivästä paapan luona teellä ja iltapäivästä iltaan vietettiin tyttöjen iltaa Juulin, Maijun ja Katan kanssa kierrellen Lapuan kokkoja, käymällä näkötornissa, herkutellen ja ajellen. Illalla kävin vielä illanistujaisissa moikkailemassa Lahtisen veljeksiä, Samia, Santtua, Joelia, Paavoa jne. :) Ilta venähtikin viiteen asti aamulla kun oli niin hauskaa! Kiitos myös teille, jotka teitte mun kotona vierailusta ihanan!


P3200002

P3200022

P3200019

P3200031
Ystäväni Kalle ei ole normaali yksilö
P3200041

P3200046

P3200050

P3200052
Kisses, Silja

17 kommenttia:

 1. Hassua pitää läksiäiset jos on vaan 2kk pois ja siinäki välissä tulee pari kertaa kotiin :D Mutta kivahan se on ku on syytä juhlaan. Miten on menny Helsingissä,tuntuuko kodilta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidin ne sen takia, koska tiesin että muuten tulis niin tosi pitkä väli nähdä monia ja kuten sanoit, juhlat on aina kivoja ;-) Hyvin on menny! Mä saisin vaikka leikkimökin tuntumaan kodilta, mun mielestä elämä on asenteesta kiinni :)

   Poista
 2. Hei! Haluatko/voito kertoa missä koossa sulla on nuo freddyt ? Oon tilaamassa itelle ja mietin että minkä kokoset tilaisin ja ollaan varmaan aikas samaa kokoa. Ja onko ne kauheen matalat? Ps. Näytät hyvältä ja siltä että oot aidosti onnellinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. M! :) Ja on matalat, kun on matalavyötäröiset, ota normivyötäröiset jos mietityttää :) Kiitos!

   Poista
 3. Miks asut helsingissä tällä hetkellä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho hups, aika oleellinen juttu unohtu mainita! :D Oon täällä lääkiksen valmennuskurssilla :)

   Poista
 4. Miten sulla meni yo kirjotukset? :) Sun todistukset oli aina niin hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllä kemia, enkku, bilsa kaikki M ja keväällä äikkä 3p vailla L lähti, pitkä matikka ja fysiikka tyyliin B-C :)

   Poista
 5. mite meni pääsykoe? haitko muualle kun lääkikseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ok, tuskimpa silti sisään pääsen :) En hakenu muualle!

   Poista
 6. Ihan mieletön toi sun 7 viikon terveellisesti eläminen! miten siis käytännössä onnistuit tossa? Millasta ruokaa söit ja miten paljon? Harrastitko liikuntaa joka päivä? Entä millasta liikunta se oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Tärkeimmät pointit on, että syö suunnillee 3h välein ja juo tarpeeksi vettä (2-3l). Aamupala on kaikista tärkein! Itellä päivän ruokailut menny sillon näin:

   8:45 4viljan täysjyväpuuroa, siemeniä, pellavarouhetta, marjoja, c-vitamiinia ja kananmuna.

   10:30 omena ja pähkinöitä

   12:30 ISO laitasellinen salaattia, toiselle lauselle ehkä 1/4lautasellista pastaa/riisiä/perunaa ja 1/4 lautasellista kastiketta,lihaa jne! (Yhteensä se lautanen on kyllä ehkä 3/4 täynnä)

   16:30 maitorahka ja piltti

   20:00 ensin iso lautasellinen salaattia, sitten yhteensä ehkä 1/2 lautasellista semmosta ruokaa mitä oon täällä kämpillä tehy, esim. Katkarapuwokkia, kanapastaa, kalakeittoa..

   Sitte illalla jos menee myöhää nukkuu ni vielä joku hedelmä!

   Tuona 7viikon aikana en tehny yhtään salireeniä, mutta lähes joka päivä kävelin hyötyliikunnallisesti paikasta toisee (esim. kämpiltä bussii jne). 4 ensimmäistä viikkoa kävin tunnin mittaisilla tanssitunneilla 2-3 kertaa viikossa, mutta kolmena viimesenä viikkona en harrastanu mitää liikuntaa kun olin kipeenä siinä vähän ja sitte otin lukemises loppukirin :)

   Poista
 7. voitko tehdä postauksen sun kesä suunnitelmista ja päivittää vähän näin yleisestikkin ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postausvinkistä! :) Teen tässä piakkoin postauksen tuosta Helsingistä!

   Poista
  2. Innolla odotetaan! :-)

   Poista
 8. Moikka! Tavattiin eilen Tampereella ja tuli puheeks lääkikseen hakeminen, kun meillä kummallakin on ilmeisesti samat tavotteet ens keväälle. Sanoit että osaat antaa hyviä vinkkejä ja otan erittäin mielelläni kaikki neuvot vastaan, jos tarjous on vielä voimassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti, lisää mut vaikka facessa kaveriksi: Silja Annala :)

   Poista