sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Väitösjuhlassa 25.9

Pari viikkoa sitten oli kummisetäni väitösjuhla. Homma alkoi Mediwestissä virallisella väitöstilaisuudella, jossa siis vastaväittelijä esitti sedälleni kysymyksiä tämän väitöskirjan pohjalta. Tilaisuus kesti n. 2,5h mutta sitä oli oikein mielenkiintoista seurata, koska alana oli lääketiede ja väittely pidettiin hyvin ymmärrettävänä ja yllättävän humoristisenakin paikoittain. Virallisen väittelyn jälkeen oli kakkukahvit sairaalalla (se kakku oli muuten superhyvää, samoin lohipasteijat)

Päivätilaisuudessa mulla oli päällä jakkupuku, avokkaat  ja tukka vain ponnarilla (en myöskään jaksanut meikata). Siisti, mutta asiallinen kokonaisuus. Iltajuhlaa varten menin valmistautumaan Hipun luokse, joka loihti hiuksiini aivan upean kampauksen ja laitoin omiin tottumuksiini nähden melko vahvan iltameikin. Laitoin saman mekon kuin RUK:n kurssijuhlassa talvella, sillä pukukoodi oli naisilla tumma iltapuku. (ja ennen kuin alkaa taas samat kyselyt, niin ei, mulla ei ole tuolla mekon alla mitään liivejä ja kyllä, rintani pysyvät paikoillaan ihoteipillä lyttäämisen ansiosta)

Mulla tulikin sitten vielä vähän kiire, mutta kerkesin paikalle juuri ja juuri ajoissa Sorsanpesälle juhlapaikalle. Kaikilla oli valmiiksi nimetyt paikat ja meillä nuorisolla oli kokonaan oma pöytä. Aluksi syötiin. Ruoka oli todella hyvää, samaten jälkiruuat. Meillä oli tosi hauska meno omassa pöydässä! Ruuan jälkeen odoteltiin karonkkaporukkaa saapuvaksi ja oli vapaata aikaa kierrellä ja rupatella ihmisten kanssa. Karonkkaporukan saavuttua alkoivat puheenvuorot, aluksi setäni oma, ja sitten kaikkien haluavien. Puheet olivat hauskoja ja rentoja, ei mitään pönötystä. Sain itsekin sitten spontaanin idean mennä pitämään kummisedälleni puheen, jonka ajattelin olevan humoristinen, mutta se kääntyikin yllättään koskettavaksi. Oli mahtavaa huomata, että yleisökin piti puheestani :)

Melko pian puheeni jälkeen olen joutunut jo lähtemään, mutta kuuleman ja kuvien perusteella aikuiset ovat pistäneet jalalla koreaksi ;D

Eturivissä kummitätini, kaksi serkkuani (kolmas oli vielä tässä kohtaa yo-kirjoituksissa), paappa ja serkkujeni mummo. Toisessa rivissä kummitätini sisko, äiti, minä ja iskä :)

Sedän väitoskirjan aihe

Setä väittelemässä

Vasemmalla tohtorinhatun kanssa tilaisuuden kustos (valvoo väitöstilaisuuden kulkua) ja oikealla tohtorinhatun kanssa tilaisuuden vastaväittelijä.

Kuva kertoo hyvin tunnelmasta! Mutta pointti on tuo mun ja iskän selfie tuolla taustalla! ;D 

Meitä pyydettiin olemaan totisina, mun pelleilyjen vuoksi meni vähän pilalle :D 


Kummisedän oma puheenvuoro

Paras kuva mitä löytyy mun puheesta :D

Kummitädin esitys ja fiilistä juhlapaikalta.

Tällänen meno siellä on sitten jatkunut ;D

Iskän veljen perhe kokonaisuudessaan :)
Kisses, Silja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti