lauantai 19. syyskuuta 2015

TB: Himos Juhannus 2015

Me juhlittiin juhannusta kaveriporukalla meidän mökillä Himoksella ja Himos Juhannus - festareiden merkeissä. Torstaina hyppäsin auton rattiin ja ajoin Seinäjoelle, napaten kyytiin Vallin ja AP:n. Ruokakaupan kautta ja matkaan. Matka meni hyvän huumorin merkeissä ja poikien aloitellessa jo alkoholipuolta. Mökillä laitettiin tavarat paikoilleen, ruoat jääkappiin ja pääsin itsekin starttaamaan illan. Mila ja Linda, Vesa, Stylyppä ja Tuokkis liittyivät vielä mukaan ja meillä oli hyvä porukka aloitella. Tytöt päättivät lähteä jo alkuillasta festarialueelle, kun me muut jäätiin vielä mökkiin bilettämään. Me loput saatiin vasta yön pikkutunneilla tuuma lähteä käymään alueella, pummittiin kyydit mökin lähellä oleskelleilta autollisilta tyypeiltä ja loppujen lopuksi kerettiin olla alueella rannekkeiden vaihdon jälkeen vain 10 minuuttia. Sitten saatiin hyvä idea kiivetä takaisin mökille laskettelurinnettä pitkin, meidän mökki kun sijaitsi ihan himoksen päällä :D Mun mielestä se oli yllättävän hauskaa, pojat teki kuolemaa. Hupaisaa yhtä kaikki! Mökillä jatkettiin iltaa vielä muutamia tunteja ja mentiin nukkumaan.

Torstain look
Linda, Mila, Valli
Tuokkis
Valli ja StylyppäPerjantaiaamuna minä ja pojat (lähinnä Valli) siivoiltiin mökkiä vähän fiksumpaan kuntoon, että Nelly, Juuli, Maija, Mari ja Peksi uskaltaisivat liittyä seuraan ;) Meidän mökin pihassa majoittui Aleksi, Joni, Jenni ja Fanni asuntoauto+vaunu yhdistelmällä, joten menin vähän grillailemaan ja hengailemaan aamupäivästä siihen. Viimeisen autolastillisen saavuttua mökille alettiin taas juomaan ja bilettämään tosissaan, saatiin jopa naapurin mies naisineen mukaan menoon :D Tanssittiin pöydillä, juotiin tuplashotteja ja pelleiltiin. Ihan huippu ilta! Tällä kertaa lähdettiin jo fiksummissa ajoin alueelle ja tilattiin porukalle tilataksi. Käytiin kuuntelemassa Italobrothers ja Pendulum hyvällä fiiliksellä, muuten vaan hengailtiin alueella ja nautittiin festareista. Tällä kertaa lähdettiin Nellyn ja Juulin kanssa kipuamaan rinnettä ylös, ja eilisestä kiipeilystä hapoilla se olin tällä kertaa minä joka tein kuolemaa :D Päästiin mökille, ja tajuttiin, että oltiin unohdettu Stylyppä mökille. Oon vieläkin ihan nolona että niin kävi, Stylyppä itse oli vaan tyytyväinen, että eipähän tarvinnut kävellä rinnettä ylös :D

Valli siivoilee...
...Ja Stylyppä krapuloi...
...Ja Tuokkiksella on jo bileet pystyssä!
shots shots shots
Naapurin pariskunta ja pojat
Minä ja Juuli söpöinä
"Nyt otetaan Stylyppä oikein selehvie!"

Lauantaina oli oikein vierailupäivä, ja saatiin erilaisia tuttuja kylään mökille. Aloittelut oli siis tälläkin kertaa ihan huiput, aivan huiput (heh). Aurinkokin alkoi paistaa kauniisti ja lähdettiin Nellyn ja Juulin kanssa kävelemään rinnettä alas alueelle. Se ei ollut homma eikä mikään, ja mietittiin miksei oltu joka ilta kävelty alas. Ei käyty kunnolla katsomassa mitään artisteja, pyörittiin siellä ja täällä ja festareiden loputtua menin vielä Hennan ja Miian kanssa baariin jatkoille. Sieltä bussilla mökille, jatkobileet naapurikämpässä ja niin oli himos paketissa! Sunnuntaiaamuna heräsin kauheaan vapinaan ja 39 asteen kuumeeseen, joten musta ei kauheesti ollut siivousapua. Onneksi pojat oli ahkeria ja päästiin ihan hyvin kotiin asti :) (näiltä päiviltä ei ole kamerassa kuvia, joten kaikki kuvat on Instagramista)

Minä, Mari, Nelly, Juuli ja Maija
Yksi lauantain vieraista oli Nellyn ja Maijan pomo, pakollinen vessa-selfie!Semmoinen juhannus tänä vuonna!Kisses, Silja4 kommenttia:

  1. sopii söpösti toi huivi sulle :)

    VastaaPoista
  2. Voi vitsit. Oon nähny tota nellyn ja maijan pomoa muuallakin ja miettiny mistä se on niin tuttu.. Arghh. Et varmaan halua vinkata missä ne on töis jos sitä kautta tiedän ton jätkän? Ehkä joku päivä mulla välähtää ;D

    VastaaPoista