torstai 29. maaliskuuta 2012

Minä vuonna 2012

kiva tää sun blogi! :) olis mukavaa jos tekisit jonku sun huonepostauksen tai susta joku postaus! :)

Elikkäs toivepostauksen parissa mennään! Kerron teille nyt itestäni ja esittelen samalla ton mun huoneenkin :) 


Oon 15-vuotias ja asun Lapualla. (vaikkakin muutan tänä kesänä Seinäjoelle) Mä harrastan tankotanssia, zumbaa, kuntosalia ja kaikkia ohjattuja tunteja salilla. Oon meidän perheen ainut lapsi, eli asusten vaan äipän ja iskän kans.

Oon mieletön hikari ja koulu on mulle tosi tärkeetä. Aion mennä peruskoulun jälkeen Seinäjoen lukioon, ja oon tehnyt jo nyt mun kurssit ja kaiken muunkin pohjustamaan mun lääkikseen pääsyä ja mun tulevaa ortopedin uraa ;D Oon tällä hetkellä varsin tyytyväinen mun elämään ja mun motto on tällä hetkellä varmaankin Life goes on, mikä kuvaa aika hyvin sitä, että oon melko positiivinen, välillä jopa sinisilmänen, ja vaikka tulee ongelmia, nii kaikesta pääsee aina eteenpäi, eikä kannata jäädä murehtimaan asioita, joihin ei voi vaikuttaa! 



Asun tän näkösessä talossa, josta joudun kylläkin pian ehkä luopumaan :( Mutta iteppä haluan muuttaa joten turha surkutella! 

Ja tässä on siis mun huone, josta tulee aika hyvin esille nää mun lemppari värit :) 


Tää on jo mun toinen samanlainen mopoauto, kun edelliseen kolaroitiin.


Meidän koira, Lilli, joka on 3,5 vuotias, ja melkoinen possu! :D


Rakastan lukemista ja kirjoja! Luen tosi paljon, ja eniten pidän fantasia kirjoista. Lukisin vieläkin enemmän, mutta parhaiden sarjojen suomennustahti on liian hidas minulle ;D 


Ehdoton lempimerkkini on GUESS. Omistan melko paljon GUESS:in tuotteita, ja jopa avaimieni avaimenperä on lempimerkkiäni ;) 


Pidän koruista paljon! Vaikkakin nykyään tulee käytettyä vähemmän kuin ennen, ovat korut vieläkin kivoja :) 


Lempinumeroni on 5 ! 


Rakastan hedelmiä, etenkin erilaisia melooneja :) Voisin elää koko loppu elämäni pelkillä hedelmillä! :D (okei okei, en aivan) 




Kisses, Silja






perjantai 2. maaliskuuta 2012

Thaimaa, Krabi, 2012

Nyt on Thaimaa nähty toiseen kertaan! (edellisellä kerralla olin tosin 3v) Viimeksi oltiin Pattaijalla ja nyt Krabilla. Oli ihan taivaallisen ihana reissu ja kaikkiaan yks parhaimmista matkoista ikinä :)

Menomatka sujui loistavasti, eka autolla Vaasaan, siitä lentäen Helsinkiin, siellä syötiin lentokentällä ja lähettiin illalla kohti Krabia. Lento suju tosi hyvin, koska nukuin melkeimpä koko matkan. Kun päästiin perille siellä oli ihanan lämmin ja se on yks ihanimmista tunteista, kun astuu ulos koneesta ja se lämpö oikein tuulahtaa kasvoille!  Kentältä mentiin bussilla hotellile, jonka nimi oli Peace Laguna Resort, ja toi nimi on aika osuva, koska se paikka oli sellanen ihana ja rauhallinen ja keskellä upeita kallioita ja viidakkoja. Meillä oli superiorhuone joka oli tosi kiva ja hyvä. Aamupala ei ollut mikään ihmeellinen, mutta aivan riittävä. Toi Krabin alue oli aivan ihanaa ja meidän hotellin läheinen ranta ja meri oli tosi mahtavat. Käytiin melkein joka päivä joissakin hoidoissa, esim. kuorinnoissa, koko vartalo- ja jalkahieronnoissa, kasvohoidoissa, rentoutuksissa ja pedikyyreissä. Mä rakastan ylipaljon thairuokaa ja etenkin erilaisia rapuja! Söin kaikilla paitsi kahdella ruualla erilaisia rapuannoksia :D Suurinosa ajasta käytettiin noihin hoitoihin, syömiseen, aurinkossa makoiluun ja kaikkialla kiertelyyn. Me käytiin myös melomassa, pitkähäntäveneillä Koh Hong -nimisellä laguunisaarella ja yks päivä lähettiin käymään Phuketissa. Mulla oli 4 kirjaa mukana mutta ne loppu jo 3 päivää ennen reissun loppumista. Mä tutustuin meidän hotellissa olleisiin ja viereisessä huoneessa asuviin Joeliin ja Jesperiin jotka on suomenruotsalaisia. Tuli sitten puhuttua englantia oikeen kunnolla ja jonkun verran ruotsiakin! :D Kierreltiin iltasin baareissa ja pelailtiin biljardia ja vietettiin aikaa jutellen. Kumpikin oli aivan yli mukavia ja hauskoja ihmisiä ja mä toivon että me nähään vielä! Ostin tolta reissulta vaikka mitä, mutta näin päällimmäisinä vois mainita Helsingin kentältä ostetun ihanan vaaleanpunasen Guessin hupparin, kaikki Playboylta ostetut paidat joita on lähemmäs 10 ja ihanat korkkarit, ja myös Playboyn silmälasit, jotka ostin vaan sen takia, että ne näyttää kivoilta, vaikka en oikeesti laseja tarvis. Takasintulomatkakin suju aivan hyvin, mutta 12 tuntia tuntu aika pitkältä ilman nukkumista. Tultiin eilen joskus kello 11 ja kulta tuli meille ylättäen joskus kello 4 aamulla ja kömpi mun viereen nukkumaan. Aika ihana <3 Tänään suunnitelmissa mennä Seinäjoelle matkasta toipuneena, onnellisena ja ruskettuneena!

Helsingin kentältä :) 














Kisses, Silja