perjantai 2. maaliskuuta 2012

Thaimaa, Krabi, 2012

Nyt on Thaimaa nähty toiseen kertaan! (edellisellä kerralla olin tosin 3v) Viimeksi oltiin Pattaijalla ja nyt Krabilla. Oli ihan taivaallisen ihana reissu ja kaikkiaan yks parhaimmista matkoista ikinä :)

Menomatka sujui loistavasti, eka autolla Vaasaan, siitä lentäen Helsinkiin, siellä syötiin lentokentällä ja lähettiin illalla kohti Krabia. Lento suju tosi hyvin, koska nukuin melkeimpä koko matkan. Kun päästiin perille siellä oli ihanan lämmin ja se on yks ihanimmista tunteista, kun astuu ulos koneesta ja se lämpö oikein tuulahtaa kasvoille!  Kentältä mentiin bussilla hotellile, jonka nimi oli Peace Laguna Resort, ja toi nimi on aika osuva, koska se paikka oli sellanen ihana ja rauhallinen ja keskellä upeita kallioita ja viidakkoja. Meillä oli superiorhuone joka oli tosi kiva ja hyvä. Aamupala ei ollut mikään ihmeellinen, mutta aivan riittävä. Toi Krabin alue oli aivan ihanaa ja meidän hotellin läheinen ranta ja meri oli tosi mahtavat. Käytiin melkein joka päivä joissakin hoidoissa, esim. kuorinnoissa, koko vartalo- ja jalkahieronnoissa, kasvohoidoissa, rentoutuksissa ja pedikyyreissä. Mä rakastan ylipaljon thairuokaa ja etenkin erilaisia rapuja! Söin kaikilla paitsi kahdella ruualla erilaisia rapuannoksia :D Suurinosa ajasta käytettiin noihin hoitoihin, syömiseen, aurinkossa makoiluun ja kaikkialla kiertelyyn. Me käytiin myös melomassa, pitkähäntäveneillä Koh Hong -nimisellä laguunisaarella ja yks päivä lähettiin käymään Phuketissa. Mulla oli 4 kirjaa mukana mutta ne loppu jo 3 päivää ennen reissun loppumista. Mä tutustuin meidän hotellissa olleisiin ja viereisessä huoneessa asuviin Joeliin ja Jesperiin jotka on suomenruotsalaisia. Tuli sitten puhuttua englantia oikeen kunnolla ja jonkun verran ruotsiakin! :D Kierreltiin iltasin baareissa ja pelailtiin biljardia ja vietettiin aikaa jutellen. Kumpikin oli aivan yli mukavia ja hauskoja ihmisiä ja mä toivon että me nähään vielä! Ostin tolta reissulta vaikka mitä, mutta näin päällimmäisinä vois mainita Helsingin kentältä ostetun ihanan vaaleanpunasen Guessin hupparin, kaikki Playboylta ostetut paidat joita on lähemmäs 10 ja ihanat korkkarit, ja myös Playboyn silmälasit, jotka ostin vaan sen takia, että ne näyttää kivoilta, vaikka en oikeesti laseja tarvis. Takasintulomatkakin suju aivan hyvin, mutta 12 tuntia tuntu aika pitkältä ilman nukkumista. Tultiin eilen joskus kello 11 ja kulta tuli meille ylättäen joskus kello 4 aamulla ja kömpi mun viereen nukkumaan. Aika ihana <3 Tänään suunnitelmissa mennä Seinäjoelle matkasta toipuneena, onnellisena ja ruskettuneena!

Helsingin kentältä :) 


Kisses, Silja

4 kommenttia:

  1. voi hitto kun ihmiset on kateellisia kun luin noita vanhoja kommentteja! voin myöntää että olen myös kateellinen sulle, mutta mieleen tulis viimesempänä tulla tänne haukkumaan! vaikutat myös tosi jees tyypiltä! harmi kun ei tunneta vaikka sama paikkakunta ja ikää pari vuotta mulla enemmän! mutta älä siis todellakaan ota tosissas noita kommentteja, ihmiset on ainoastaan sen takia sulle täällä vittumaisia että lopettaisit "leveilyn", itse tykkään just lukee tätä sen takia että täällä on sellasta mitä mulla ei oo!! :-)

    VastaaPoista
  2. Haha siltä kyllä osa noista kommenteista vähän vaikutti, ei mua tietenkään haittaa saada negatiivista palautetta, mutta vähän epätoivosilta vaikuttivat :D Ja kun ihmisillä ei edes oo sen vertaa pokkaa että vois omaa nimeä käyttää kun kommentoi, vaan Anonyyminä alkavat valittamaan! Ja toivon siis ettei mun kertominen kuulosta siltä että yrittäisin saada kaikki kateellisiksi tai yrittäisin leveillä, blogini vaan on lifestyle-tyylinen ja tällaista elämäni on :D Mutta pyydä vaikka fb:ssä kaveriksi ni voidaan jutella enemmän! :) Ja kiitos paljon kommentistasi! Aina mukavaa saada tsemppaavaa palautetta.

    VastaaPoista