keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tanska, Kööpenhamina, 2012

Mulla oli aivan ihana pääsiäinen! Ensin torstaina koulu loppu jo kello 13, ja oli muutenkin rento päivä. Perjantaina pakkailin, ja lähdettiin ajelemaan kohti Vaasaa, josta meillä oli suora lento Köpikseen economy extra -luokassa, joka on vähän parempi kuin tavallinen puoli, mutta noi lennot maksettiin äitin SAS:in eurobonus -pisteillä, joten ei käytetty yhtään rahaa lentoihin. Meillä kävi myös tuuri huoneen varauksen kanssa, kun meidän hotellilla oli remontti (joka ei oikeasti vaikuttanut meihin mitenkään) ja saatiin junior sviitti puoleen hintaan! Ja se huone oli kyllä oikeasti tosi hieno! Kaks erillistä makuuhuonetta ja muutenkin tilava ja moderni.


Matkustus look!


Kun oltiin tutustuttu hotelliin lähdettiin käppäilemään ja katselemaan Kööpenhaminan menoa. Päädyttiin sitten Hard rock cafe:en, ja syötiin todella hyvin. Siinä laskeskeltiin, että ollaan käyty jo ainakin yli 8:ssa Hard rock cafe:ssa ympäri maailmaa! Sieltä tarttu mukaan myös ihana musta rock-henkinen Hard rock cafe -toppi! Illalla sitten katsoin varmaan yli kolme tuntia disney chanelia, joka on niiin huippu kanava! :D

Näytän emolle, mutta ainoa julkaisukelpoinen kuva


Oli huono valo, niin kuvakin tämmönen sumea


Lauanataina herättiin melko aikasin, koska Tanskassa on kello tunnin jäljessä. Mentiin hyvissä ajoin aamupalalle, joka oli tosi runsas ja maukas. Siitä lähdettiin harrastamaan mun lemppari urheilua, shoppailua! Köpiksessä oli ihania ostoskeskuksia, ja mukaan lähti uudet (ja elämäni ensimmäiset) Converset, uusi valkoinen nahkatakki, Leviksen farkut, jotka on täydelliset <3, ihana pitsinen polero, 2 jänskää paitaa ja tuliaisen kullalle. (esittelen ne paremmin sitten toisessa postauksessa) Samalla käytiin syömässä KFC:ssä. Shoppailun jälkeen käytiin Kristianiassa, joka on "vapaa kaupunginosa". Sielä oli upeita graffiteja ja sai nähdä vähän erilaista elämää! Illalla käytiin Gast -nimisessä ravintolassa syömässä, ja se oli todennäköisesti paras ravintola missä oon ikinä syönyt! Tunnelma ja ruoka olivat kumpikin loistavia. Siellä oli semmonen lista missä ei oltu eroteltu alku- ja pääruokia, listassa vain oli 20 ruokalajia. Söin yhteensä 6 annosta! Loppuilta istuskeltiin kahvilan terassila ja juotiin lämpöisiä juomia.


Sunnuntaiaamuna tuhdin aamupalan jälkeen pakkailtiin, ja lähdettiin lentokentälle. Menomatkalla käytiin tsekkaamassa Pieni merenneito. Kentällä tein vielä jokusen ostoksen, ja sitten suunnattiin takaisin Suomeen. Vaasasta ajettiin kodin kautta ja pakattiin laukut uusiksi, sekä vahdettiin kahteen autoon (toiseen äiti ja iskä, toiseen minä ja kulti) ja suunnattiin kohti mum mummulaa, Perhoa. Siellä syötiin ihanaa mummun tekemää ruokaa, ajeltiin moottorikelkalla, rentouduttiin ja katseltiin Simpsoneita. Kokonaisuudessaan, aivan huippu pääsiäinen!
Kisses, Silja
               

8 kommenttia:

 1. miks oot tos ekas kuvas iha vinos:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä :D kauheita teinikuvia :D ja kenenkää ei tarvi tulla tähän sitten pätemää "KATEELLISET SANOO NOIN" ku asia ei todellakaa oo näin :D

   Poista
  2. Noh se ny vaa oli asento, ja mun mielestä toi on jotenki pirtsakka :D

   Ja se on sun mielipitees, ihmettelen vain, miksi haluat katsella "kauheita teinikuvia" ? :D Ja käyttää siihen mielettömän tärkeää aikaasi?

   Poista
 2. Älä toki käytä aikaasi kauheiden teinikuvien katselemiseen, poistu lukijoista, jos ärsyttää. Saattaa helpottaa kateuden tunnettakin..:)

  VastaaPoista
 3. Eikö Tanskassa ole kello tuntia jäljessä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun huomautit :)! Eihän tuo lause edes ole järkevä noin :-D Muutetaampas!

   Poista
 4. Hei ! Kiva blogi ja esitteletkö koska kirppislöytösi ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Aluksi ajattelin etten esittelisi niitä kun niitä on niin kovin paljon, mutta kiun erikseen näin pyydetään niin voisin vaikka pian esitelläkin! :)

   Poista