perjantai 20. maaliskuuta 2015

ABIRISTEILY 2015

Kröhöm... Parempi myöhään kuin ei milloinkaan? ;-D

Aloitetaan siitä, että mä siis käytännössä yksin järkkäsin parin sadan hengen abiristeilyn, melkoinen suoritus! Meillä tuossa oli nimittäin vielä vaikka mitä säätöä ja joka käänteessä jouduin tehdä ylimääräistä työtä. Se määrä, paljonko tein työtä tuon eteen, on ihan järkyttävä! Onneksi Krista järkkäsi bussit ja Jenni autteli ihmisten bussiin sijoittelun kanssa, kiitos heille :) Ja olihan se mukavaa, että sai risteilyn ilmaiseksi ja vielä pitäis tulla risteilylahjakortti ja festariliput postissa!

Kaiken tuon järkkäilyn jälkeen oli ihanaa istua aamulla bussiin ja avata ensimmäinen lonkero, niin ansaittua! Toki mulla koko bussimatkan piippaili kännykkä ja omassa bussissa kyseltiin kaikenlaista matkaan liittyen. Pysähdyttiin matkalla kerran syömään abc:llä ja ostin sieltä lantingiksi 1,5l Schweppes Russiania että saan tehtyä kossurussianeja sekä litran jugurttia välipalaksi :D Satamassa kävin hakemassa kaikkien kirjekuoret ja sovittiin valvojien kanssa, että jokaisen bussin valvojat (busseja oli 4 ja valvojia 6) ottavat oman bussinsa kirjekuoret ja jakavat ne, että mun ei tartte hoitaa ihan kaikkea! Kun saatiin oman bussin kirjekuoret jaettua mentiin meidän porukalla hengailemaan lähtöaulaan ja juomaan viimeisiä juomia. Meidän laukkujen tarkastus oli ihan naurettava, esim. mun ja tarkastajan keskustelu meni näin. "Onko sulla pulloja laukussa?" "On mulla mun krapulavissy (eli se lantrinki)" "Onko se pullo avattu?" "Ei, siinä on sinetti kiinni" "Ettei vaan olisi litran kossupullo? No ei, hauskaa matkaa!" ja nauraa päälle :D Sain siis vietyä puoli litraa viinaa laivaan todella helposti, enkä joutunut käyttämään lainkaan rahaa risteilyllä! Siinä säästi pitkän pennin :)

Mun, Loviisan, Vilman ja Kristan hytti oli tosi hyvällä sijainnilla, A-kannella. Meidän hytin ovelta oli vain pari metriä portaille, joita menemällä yhden kerroksen ylöspäin oltiin siinä "pääkadulla". Meidän laiva oli siis M/S Gabriella, joka lähti Helsingistä 13.2 perjantaina :) Laittauduttiin juhlakuntoon, juotiin hyvät pohjat, käytiin vähän kiertelemässä laivailla ja sitten mentiin syömään. Seinäjoenlukio täytti melkein koko buffetin :D Mä ja Saara oliin himoittu niitä siellä olevia kuorittavia katkarapuja ikuisuuden, joten syötiin niitä aika eläimellistä tahtia, haha :D Sen jälkeen vielä hetkeksi hyttiin juomaan ennen illan todellista aloittamista!

P2130015

P2130006

P2130017


Meillä oli sennutiimiltä jäänyt rahaa yli vanhojen tansseista sun muusta, joten ostettiin niillä rahoilla sinne Sky Bariin joku 10 pulloa skumppaa ja appelsiinimehua kaveriksi, että saatiin tehtyä mimosa-drinkkejä! Sinne sitten alkoi valua Seinäjoen lukiolaisia muutenkin, ja mä sain idean käydä etsimässä laivalta niin paljon meidän koulun oppilaita kuin mahdollista, että saataisiin laulettua opettajille karaokea mahdollisimman isolla porukalla! Loppuviimein sain sinne todella lyhyessä ajassa lähes kaikki paikalle, ja laulettiin meidän omilla sanoilla Johannalle ja Liisalle, jotka olivat valvomassa, heidän omat laulunsa :)

P2130031

11004600_921200851257397_8281589656607231784_o
Elenan kamerasta!
P2130049

Ilta jatkui railakkaissa merkeissä! Kierreltiin Saaran kanssa siellä ja täällä, esim. voitettiin merirosvopelistä muutamia euroja, mutta hävittiin kaikki hedelmäpeliin. Sitten nähtiin jäätävä operaatio, että saatiin tehtyä mun mukana tuomasta Cointreausta Sniffers-drinkit, oli muuten hauskaa :D Sitten löydettiin maasta täysi tupakkiaski, ja vaikka oltiin sovittu Saaran kans ettei poltella kun kumpikin oli kipeänä, niin päätettiin että sen täytyi olla kohtaloa ja polteltiin siitä askista sitten ihan antaumuksella :') Missattiin Saaran kanssa Elastinen ihan kokonaan, koska meitä kipeinä ahdisti se väkimäärä ja päädytiin juhlimaan vaan semmoselle pienemmälle tanssilattialle jossa soi nostalgista musiikkia! Välillä oltiin myös jossain hyttikemuissa, ja mä päädyin viemään yhden Jussin ensiapuun kun sillä tuli päästä verta. Kaikki alkoikin sitten aina brofistailemaan sanoen, että "kyllä Silja hoitaa" :D Meillä oli myös Juhan kans hauska peli, että nyrkkeiltiin läpällä. Sitten saatiin jostain idea kierrellä siellä kertoen, että mä oon nyrkkeilyn (tai välillä painin) maajoukkueringissä ja mä puolestani kerroin Juhan olevan lupaavin nuori jenkki futiksessa :D Porukka uskoo kännissä kyllä mitä vaan!

P2130026

10887269_921200324590783_9091853113756793145_o
Elenan kamerasta!

Meillä oli kyllä ihan totaalisen hulvaton abiristeily, ärsyttää vaan paljon kun mulla nousi kuume niin pahasti jo kolmelta aamuyöllä, että jouduin lopettaa illan niin aikaisin. Onneksi oon aika räiskyvä persoona, ja kerkesin ottaa kaiken ilon irti ihan aamu kahdeksasta asi, niin ei tarvinnut pettyä kuitenkaan pahasti vaikka ilta jäi "lyhyeen" ;D 

Seuraavana aamuna heräsin täysin ilman krapulaa, mutta kauheaan nälkään. Onneksi olin ostanut sitä jugurttia! Siitä mentiin aamupalalle, joka oli kyllä ihan huippu! Tyttöjen kans vähän kierreltiin tax freessä ja löysin jopa mun vakkari hajuvettä puoleen hintaan! Ihan huippua :) Sitten mulla kävi semmoinen hauska kämmi, kun olin illalla jättänyt kukkarosta 50e setelin mun matkalaukkuun etten vaan hävitä sitä ja se oli siinä aamulla vielä kun herättiin, muttei enää kun tultiin aamupalalta ja sillä välin oli lakanat haettu pois. Olin sitten ihan varma käännettyäni hytin ympäri, että siivoojat olivat varastaneet setelin. Kuitenkin myöhään illalla bussissa, kun oltiin jo melkein Seinäjoella ja venyttelin jalkoja, tunsin lahkeen sisäpuolella nilkassa jotain outoa, ja siellähän se seteli oli sitten koko päivän ollut :DD Heitin niin makeat tuuletukset, että koko bussi nauroi :D

Semmoinen oli meidän abiristeily!












Kisses, Silja