torstai 10. syyskuuta 2015

Pieni koti Ilmajoella

Ihan ensiksi: käykääpäs tykkäilemässä mun blogin Facebook-sivusta, jaan sinne aina kaikki uudet postaukset ja todennäköisesti välillä jotain vanhojakin, yms. blogihöpinää :) Sivu löytyy kirjoittamalla Facebookin hakuun "Kisses, Silja"

Mulla alkoi 12.8 siis koulu täällä Ilmajoella ja jouduin kulkemaan kaksi ensimmäistä viikkoa Lapualta päin, sillä pääsin muuttamaan vasta 29.8. Löydettiin mulle aivan Ilmajoen keskustan tuntumasta tämmöinen rivitalokaksio, joka on pintarempattu pari vuotta sitten. 350 euron vuokraan nähden tää on mun mielestä aivan luksus ja tykkään tästä muutenkin ihan hirmuisesti, oon tehnyt tästä tosi omannäköisen ja viihdyn täällä :) Tuntuu kodilta! Tästä on n. 5 kilometriä opistolle, eli pystyisin myös pyöräilemään kouluun joskus (jos jaksan) 




























Kisses, Silja 

11 kommenttia:

  1. Aivan ihana kämppä! :) ja noi punaiset yksityiskohdat mustavalkoisen seassa, tosi tyylikästä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Joo ne onkin kolme mun lempiväriä! En kylläkään tiiä mitä näille kuville tapahtu kun latasin ne tänne, laatu katos täysin ja noi näyttää jotenkin pimeiltä :D

      Poista
  2. Hyvän näköinen kämppä! (:

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana kämppä ja hienosti oot sisustanu!! :)

    VastaaPoista
  4. Ompa kivan näkönen koti ! Ja varsinkin tohon vuokraan nähden näyttää muutenki hyvältä :)

    emilialiisamria.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. nätti kämppä :) ihan hullua toi vuokrien vaihtelu suomessa, varmaan itekkin huomasit helsingissä että on _hieman_ hintavampia kämppiä... tollasesta rivarista maksais pk seudulla helposti tonnin kuukaudessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mullahan kävi ihan hullu tuuri ja löysin valmiiksi kalustetun huoneen 2 hengen solusta 220e/kk :D Toki olihan se täysin eri tasoinen, mutta Helsingin hintatasolla tuo oli ihan uskomaton löytö!! Ja joo vastaava pk-seudulla olis varmasti tota luokkaa, huh!

      Poista
  6. Tosi kiva ja kivasti sisustettu kämppä! :) Paljonko tossa on neliöitä? :) Ton kokonen asunto ois just kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) En muista neliömäärää! Ja tää on kyllä just niin sopiva ja ihana:)

      Poista