maanantai 14. heinäkuuta 2014

Tampere with Ella

Nyt puhutaan niinkin ajankohtaisesta tapahtumasta, kuin kesäkuun ensimmäisestä viikosta!:-D Vähän jäänyt tämä postaus pyörimään jalkoihin, mutta nyt sadepäivän ratoksi päätin ottaa itteäni niskasta kiinni. 

Elikkäs sunnuntaina, yo-juhlien jälkeisenä päivänä, otettiin Ellan kanssa junat kohti Tamperetta. Junat siksi monikossa, että mun lipussa oli virhe, ja siksi myöhästyin junasta, ja tulin tunnin päästä perässä. Hypättiin bussiin joka meni Hervantaan, koska yövyttiin siellä. Ellalla oli nimittäin arkkitehtuurin pääsykokeet, ihan siinä hotellin lähellä. Jotenkin ryssittiin kumminkin se bussivalinta, ja lähin pysäkki oli melkein 2km hotellilta. Ei siinä muuten mitään, mutta kuuma päivä ja paljon kantamuksia! Lopen uupuneina päästiin kuin päästiin elossa hotellille ja köllähtämään sängyille. 

Meidän päivät meni kutakuinkin tätä kaavaa; Ella herää aikasin aamulla aamupalalle, mä en jaksa nousta vielä, Ella menee pääsykokeisiin, minä menen 10min ennen aamupalan loppumista aamiaiselle, luen kirjotuksiin niin kauan että Ella tulee, lähdetään keskustaan puuhailemaan kaikenlaista, tullaan takaisin hotellille ja illalla ollaan koneella ja katotaan teeveetä yms. rentoa :) Oltiin siis su-to, arkkitehdeillä on pitkät pääsykokeet!

Oli ihanaa viettää oikein kunnolla aikaa Ellan kanssa :) <3 

Miamin terde on ihana!Käytiin kattoos tää, yks parhaimpia leffoja tämmöselle Disney-fanille!
"Jos meen näiden taakse kukaan ei tiiä että nää on mun"
Lemppariruokaa, lempparisushipaikassa
Mentiin sadetta karkuun puskaan
Koskarissa on ihan huippu jätskibaari!
Miettikää että kaikki nää jouduttiin raahata sillon 2km, ja vielä enemmänki oikeestaan :D

Kisses, Silja


4 kommenttia:

 1. Oon lukenu sun blogia jo vaikka kuinka kauan, ja nyt on pakko tulla kertomaan, että oot ollut mun painonpudotuksessa suuri motivaattori! :) Ootan tälläkin hetkellä täällä intopiukeena millon sulta tulee treenipäivityksiä haha ....

  terv. nimimerkki vielä jonain päivänä omistan yhtä upean takamuksen kun sulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooih, oon niin otettu!!:) Ihanaa että tulit kertomaan <3 Mun pitääkin vissiin tehä taas reenipostaus, jos niitä joku oikeesti hyötyykin, eikä vaan tuu paskanjauhantaa! ;)

   Sulle ihan hirmuisesti tsemppiä tavoitteisiisi! Muista, se on pieniä arjen valintoja :)

   Kiitos vielä paljon kommentista!

   Poista
 2. Aii jumpe mitä ruokia <3 Haluun Tampereelle nyt heti!! Jaja hienoin uusi bannerijuttu vai mikä ton nimi on!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee itellekki nälkä uusiks aina kun selaa :D Mene sinne!! :) Hiii kiitos kovin <3 Bannerihan se!

   Poista