perjantai 18. heinäkuuta 2014

Milman rippijuhlat

Lauantaina hyppäsin junaan kohti Kuopiota, koska sunnuntaina olisi luvassa Milman rippijuhlat. Matka meni nopsasti, ja perillä milmu jo mua odottelikin. Hetken pyörittiin kaupungilla, ja siitä bussilla Milmalle. Katsottiin Bling ring elokuva, joka perustuu tosi tapahumiin. Oli aika hyvä! Loppuilta katseltiin pronssipeliä ja iltamyöhään myös Nelli liittyi joukkoomme iloiseen.

Sunnuntaina aamulla laitoin milmun hiukset, ja sillä välin kun muut olivat kirkossa laitoin itseni (juu oon aika pro välttämään kirkossa istumisen:D) Mekoksi valikoitui kirpparilöydös, H&M:n musta rento kesämekko joka kustansi mulle 3e. Jalkaan lempparit Höglin punaiset korot ja punaa huuliin. Rento kesäjuhla-look! Milman juhlat olivat mukavat ja rennon pienimuotoiset, mutta kyllä väsytti kun illalla junaan pääsi! :D Menin Kuopiosta Jyväskylään, josta äiti ja iskä nappas mut pakun kyytiin, ja oltiin puoli yks yöllä kotona. Kerkesin nähdä finaalipelin viimeiset minuutit, onneksi Saksa voitti mestaruuden!


Tälläsiä oli kaikki meidän yhteiskuvat:DD Leokin sielä kuikuileeKisses, Silja

2 kommenttia:

  1. Moi! Ootko ollu tyytyväinen sun freddy-pöksyihin? Mitä mallia/kokoa sun omat on ku ajattelin että ollaan suunnilleen saman vartaloisia ja itseäkin kiinnostais semmoset tilata. Kiitos jos viitsit vastata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ollu!! :) Mallista en tiiä, ne on aika matalat kyllä, ja koko M :)

      Poista