maanantai 5. toukokuuta 2014

VAPPU

Sori että tämä tulee melkoisen myöhässä, mutta en oo yksinkertaisesti kerinnyt vapun jälkeen kunnolla koneelle ennen tätä :)

Me siis Lauran kanssa suunnattiin viime keskiviikkona kohti Tamperetta ja hotelli Ilvestä. Vietiin tavarat hotellille, käppäiltiin hetki, käytiin Miamissa syömässä ja alettiin laittautua, sekä alotella iltaa varten; milläs muullakaan kuin skumpalla! Vappu fiilis lähti heti hyvin käyntiin ;)

Ensiksi suunnattiin Koskipuistoon, missä oli hirmuisesti ihmisiä! Ihanaa, kun Tampereella juhlitaan vappua oikein kunnolla :) Siinä aikamme kierreltiin ja seilailtiin, sitten etsittiin käsiimme Lauran kaveri Manu ja muita tyyppejä. Kun alkoi tulla liian kylmä, lähdettiin jonottamaan Unioniin, mutta jonot olivat kaaosmaiset, ja mentiinkin Rodeoon :) Se oli myös kiva paikka, ja ilta oli todella hauska!

Aamu ei ollutkaan yhtä hauska, mulla oli toista kertaa ikinä dagen efterit: hirveä päänsärky ja paha olo :D Siitäkin selvittiin piknikin, uuden Miami päivällisen ja jätskin voimin! Junamatka takaisin meni kuitenkin unten mailla... :D Kaiken kaikkiaan oli ihan huippu vappu, kiitos ihanalle seuralleni elikkäs Lauralle <3

Kaikki kuvat on otettu kännykällä, pahoittelut laadusta:

Näkymät hotellihuoneestaKisses, Silja

8 kommenttia:

 1. No, ei oo, Silja, ihme, jos oli päänsärky! Kuohuviinistä tulee yksinkin, saatikka, jos joit noita muita. Mutta hyvä, jos meni ohi ruualla ja ulkoilmalla! Yleensä yliopistokaupungeissa juhlitaankin vappua. Vaasassa oli aikoinaan aina mukavat vaput. Minna-täti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kerranhan se vappu on vaan vuodessa!;) Joo niinhän se menee! Olitteko Kokkolassa vapun nytten? :)

   Poista
 2. Ihanat hiukset sulla!

  VastaaPoista
 3. Vitsi ku tykkään näistä sun tekemispostauksista!:) kivoja kuvia! Tuli mieleen että sun blogihan vois kehittyä viel tästäki aivan hurjasti jos vaihtaisit päivittämistahdin 2-3 kertaan viikossa :) ainakin lukijoita sulla riittäis.!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!:) Ja tuossa oot ihan oikeessa, mulla ei vaan aika ja resurssit riitä postailemaan useemmin :/

   Poista
 4. Onko Nelly profeel mainoksessa? Ihan saman näköinen tyttö siinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo! :D Tai sitten Nellyllä on joku salattu malliura

   Poista