perjantai 18. huhtikuuta 2014

Maaliskuussa Kuopiossa

Kävin maaliskuussa Milman luona Kuopiossa. Meillä oli oikein mukava viikonloppu katsoen paljon leffoja, shoppaillen, syöden ja rentoutuen:) Näin myös samppaa ja sen äitiä kahvilla keskustassa, ja oli oikein mukavaa sekin (: Milma onkin nyt tulossa tässä kuussa sitten meille!

Tähän samaan syssyyn vähän kuulumisia, viime viikonlopun vietin Haminassa, ja oli kyllä niin ihana viikonloppu myös! Näin kaikkia läheisimpiä ystäviä sielä, katottiin hyviä elokuvia ja käytiin äitin ja iskän kummitytön 5v synttäreillä, missä näin sitten myös pitkästä aikaa Nellyn isää ja myös Nellyn pikkuveljen jota en oo ikinä nähny :) (huom. Nelli on se joka asuu Haminassa, Nelly Seinäjoella) Kaiken kaikkiaan oli tosi ihana viikonloppu, ja tein ihan tietoisen päätöksen olla ottamatta kameraa mukaan ja keskittyä olennaiseen!

Kuvat on siis vain Kuopiosta ja esittelen vähän sieltä ostettuja juttuja:

Milma vielä punaisilla hiuksilla, värjättiin sille tuona viikonloppuna mustat:)
Näytän vähän hassulta:D
sushia <3
Yks leffoista, mikä katottiin :) Oli tosi hyvä! Ostin myös tuon kirjasarjan ensimmäisen osan englanniksi, se on tosin jo luettu ja kakkososa ja ostettu ;>
kirpparilta 5e
kirpparilta 4e
kirpparilta 5e
kirpparilta 2,50e
kirpparilta 6,50e
Niken collarit kirpparilta 3e, bikinin yläosa New Yorker 12,95e, käsikoru Cyber shop 2,90e, huulipunat Tiger 2e/kpl


Kisses, Silja

4 kommenttia:

 1. Tua on tosi hyvä kirjasarja! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ykkösosan jälkeen odotan innolla noita muitakin!:) Englantiki semmosta melko helppoa englantia nois, tajuaa lukemansa!

   Poista
 2. Mitä kursseja luet valinnaisena lukiossa? Ja vaikket jotain ainetta lukisikaan, onko semmoisia joita kuitenkin haluaisit? En tiedä, mutta jostain syystä kuvittelisin sut kiinnostuneeks filosofiasta, psykologiasta ja sen semmosesta humanistijutusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kemiaa, bilsaa, fysiikkaa ja enkusta, äikästä ja pitkästä matikasta käyn syventävät kurssit ja pari soveltavaakin:) Nää aineet siis kirjotan! Ja mä oon kiinnostunu enemmänki luonnontieteistä:) Oisin ehkä halunnu käydä ainakin sen seksuualipsykan kurssin!

   Poista