perjantai 7. maaliskuuta 2014

VANHOJEN jatkot

Kun tanssit oli tanssittu perjantaina, ja illalla päässyt rohahtamaan sänkyyn, olikin herätys lauantai-aamuna jo kymmeneltä! Siinä pakkailin jatko-tamineet, meikit, kihartimet ja yökamat messiin, ja hyppäsin Kristan kyytiin Iran, Siirin ja Lotan kanssa :) Me haettiin viimesiä tarpeellisia juttuja jatkoille esim. naposteltavaa ja siivoustarvikkeita, syömistä ja aamupalaa sennutiimille ja haettiin vielä ruokaa mäkista :D

Meidän jatkot pidettiin Ylistaron Tapaninlinnalla, jonne muilla oli bussikuljetus. Se oli ihan optimaalinen paikka meidän jatkoille! Oltiin hommattu huippu DJ:t, aivan mielettömät valolaitteet ja äänentoisto, tehtiin hauska pusukoppi ja laiteltiin naposteltavaa tarjolle ja muuten paikat kuntoon. Meille sennutiimille oli oma takahuone, jossa säilytettiin meidän tavarat. Bussit lähti koululta seitsemän maissa, ja olivat paikalla puoli kahdeksan aikoihin. Ja sitten alkoi tietty armoton bailaaminen! Noin 200 henkeä, joista suurin osa tuntee toisensa, hyvä fiilis, mahtavat valot, hyvää musaa, täydelliset bileet <3 Noi oli kyllä elämäni parhaat kemut, ja veikkaan ettei haastajaa ihan heti vastaan tuu!

Pois lähti pari bussia kahden aikoihin ja pari bussia neljältä. Me sennutiimin kanssa jäätiin siivoilemaan paikkoja, ja jäätiin yöksi sinne :) Aamulla siivottiin vähän lisää ja vietiin roskat ja pullot mukanamme pois! Mulla on niin ikävä vanhojen tansseja, jatkoja ja sennutiimiä... <3

Kaikki paitsi ensimmäinen kuva on Elenan kamerasta !

Illan look! Noi korkkarit vaihtu aamun pikkutunneilla balleriinoihin:-)
Kaikille jaettiin tämmönen glowstick, nää oli periaatteessa se millä pääsi sisään:) Sennutiimiläiset napsi tietty useampia ;)
Sennutiimin takahuoneessa ja oma booli ;D
Meidän DJ:t
Käykää myös kattomas Elenan tekemä huikee VIDEO meidän jatkoilta TÄÄLTÄ !!!!
Kisses, Silja

10 kommenttia:

 1. Koska teet postauksen siitä teidän hiihtolomamatkasta? :)

  VastaaPoista
 2. Mikä ton pusu kopin idea oli?:)

  VastaaPoista
 3. Jaa että siivositte.. Teidän jälkiä oli joutunu siivoomaan sielä vielä monta tuntia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska meillä kuului siivous paikan vuokraan :)

   Poista
  2. mua ärsyttää ettet postaa! Etkä sano " on nii kiire", sulla on ponsoreita yms,etkä vaivaudu edes postaan.. Ketään pian enään kiinnosti pian tää blogi :(

   Poista
  3. Voi kuule kun mä niin haluaisin postailla enemmän! Homman nimi vaan on se, että tää on harrastus ja mun on pakko priorisoida mun elämässä, mulla on niin paljon juttuja menossa koko ajan :) Mutta mukavaa että noin innokkaasti lueskelet!

   Poista
 4. Upean kuuloiset jatkot! Oletko nyt kirjoittanut mitään / mitä kaikkea aiot tulevaisuudessa kirjoittaa? Milloin aiot mennä seuraavan kerran Haminaan? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kyllä! En kirjottanut nyt mitään, syksyllä kemia, enkku ja bilsa sekä ens keväänä pitkä matikka, fysiikka ja äikkä! Varmaankin huhti-toukokuulla :)

   Poista