torstai 13. maaliskuuta 2014

Sandos Playacar Beach Resort & Spa - Playa del Carmen, Meksiko

Aloitan mun Meksikon reissusta kertovat postaukset esittelemällä meidän hotellin! :) Kahdessa muussa postauksessa käyn sitten läpi mitä kaikkea puuhailtiin Meksikossa. Tässä siis kuvia hotellilta:

Toi meidän hotelli ei oikeestaan ollut pelkkä hotelli, toi oli nimittäin ihan valtava!:D Tein tommoset numeroidut nuolet tonne, että pystyn vähän helpommin selittämään tota aluetta, elikkäs:
1. Hotellin ranta, tossa otettiin usein aurinkoa aurinkotuoleilla sillä siinä oli mukavasti palmujen varjossa ja pieni tuuli niin ei ollut liian kuuma!
2. Pääallasalue, tuosta haettiin juomista yleensä, joinain päivinä otettiin tuossa aurinkoa
3. Meeting point -alue, eli se missä oli kaikki olennainen; ruokapaikat, kaupat, elokuvateatteri, tenniskentät, kuntosali, spa, minigolf, kahvilat, baarit ja illan esiintymislava
4. Tästä käveltiin läpi joka päivä semmoisia hauskoja kujia pitkin
5. Tässä rakennuksessa oli meidän huone
6. Hotellin sisäänkäynti ja lobby
7. Tälle puolelle hotellia ei menty kertaakaan :D


Mä pongasin netistä tarjouksen, jolla sai poreammeellisen sviitin tavallisen huoneen hinnalla!:) Elikkäs tämä oli mun ja Nellin huone, äiti ja Hanna olivat toisessa samanlaisessa
Tuon meidän rakennuksen sisäpihalla oli tämmöinen


Kuvia matkalta meidän huoneesta Meeting point -alueelle

Tuola oli valtavasti eläimiä! Kissoja, leguaaneja, aaseja, erikoisia lintuja (esim. pelikaaneja), apinoita, agouteja ja Nelli näki käärmeenkin

Meeting point -alueen alku

Otin tämän siltä esiintymislavalta, missä illalla oli ohjelmaa. Oikealla buffet/aamiainen, vasemmalla sporttibaari, edessä allasalue ja ranta


Tämä kuva taas on otettu kohti sitä esiintymislavaa
Tuola oli ehkä paras aamiainen mitä missään! Sitä oli kahdessa isossa huoneessa ja valtava määrä valikoimaa :) Mun lempparit oli nämä smoothiet ja nuo tuoreet tortillat :P
Pääallasalue
Kuvia hotellin rannasta
Kisses, Silja
10 kommenttia:

 1. teillä oli siis all inclusive eikös tuolla hotellilla?:)

  VastaaPoista
 2. Vähänkö repesin tolle kylppärikuvalle, ku mä vaan makaan tuolla taustalla ihan lahnana :D t matkakumppanisi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no kyllähän se 12h väsyttää! :D <3

   Poista
 3. Olitko tyytyävinen all inclusiveen? Itse oon aina ollu vähän sitä mieltä, että jos mennään ulkomaille, varataan hotelli, missä mahd. vähän palveluja, jotta oikeasti esim. ruokailut ja kaikki hoituu paikallistenkin suosimissa paikoissa, ja joutuu yllättäviin tilanteisiin. Tommonen iso hotellikompleksi kun on vaan turisteille suunnattu, siellä vähän vaikeampi päästä siihen "oikeeseen" ilmapiiriin. Silti sulla ollu kyllä kivan näköne loma! Hyvää kevättä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää oli vissiinkin toinen tai kolmas kerta mun elämäs kun otettiin toi all inclusive, kun Meksiko kumminkin on yks maailman vaarallisin lomakohde niin aateltiin että parempi näin! :D Oli hauskaa vaihtelua:) Sulle myös!

   Poista
  2. Täähän on ihan täysin kiinni siitä mitä lomalta haluaa,, rentoutumista vai seikkailuja :). Jos pääasiana rentoutuminen ja kiva ajanvietto nii all inclusive vaihtoehtohan on ihan mainio! Tietysti jos haluaa enemmän paikallista kulttuuria ja tutustua maan tapoihin ja reppureissata niin sitte voi kääntyä ''resusempiin'' vaihtoehtoihin! Kukin tyylillään, hotellialue näyttää viihdyttävältä! :)

   Poista
  3. Tuo on aivan totta! :) Me yleensä tykätään just tutustua paremmin paikalliseen kulttuuriin, tällä kertaa tarkotuksena oli vaan totaali rentoutus! :D

   Poista
  4. Hmm millä perusteella Meksiko on mielestäsi maailman vaarallisin lomakohde? Nyt vähän faktoja peliin! Minua todella paljon harmittaa, että tietystä maasta annetaan vääränlainen kuva ignoranteille ihmisille, toki varmaan median vika, mutta kannattaisi kuitenkin hiukan miettiä mitä sanoo. Ymmärrän, että perus turistitallaajille all inclusive on "turvallinen", mutta syy ei ei varmaan siihen ole, että kyseessä olisi ollut maailman vaarallisin lomakohde, toki jos ette Ciudad Juarezissa sattuneet lomailemaan ja niinhän asia ei ollut. Toivottavasti nautit lomasta ja se sai ajatuksesi edes hiukan positiivisemmiks tuosta rakkaasta Meksikostani. Anteeksi jos olin tyly.

   Poista
  5. En sanonut että vaarallisin, vaan että juurikin yksi näistä vaarallisimmista. No, en tietenkään voi olla varma, mutta juuri tullut vastaan usein netissä, ja joissain matkaoppaissa. Ja Meksikossa on esimerkiksi huumerikollisuus on suurta. Toki, oltiin tuommosella turvalliseksi luokitellulla alueella, eikä todennäköisesti olisi käynyt yhtikäs mitään vaikka joka ilta oltaisiin jonnekkin ulos lähdetty, mutta tuo nyt oli vain semmoinen yksi lisäperustelu :)

   http://www.iltalehti.fi/matkajutut/2013122317776584_ma.shtml Iltalehti on huono lähde, mutta tässä kumminkin varmaan edes totuuden hiukkanen.

   Poista