torstai 20. maaliskuuta 2014

Mexico Part 1

Noniin, nytten kirjottelen vähän mitä me sielä meksikossa puuhailtiin :) Ja varoituksen sana, me tosiaankin siis "tehtiin" sinänsä hyvin vähän, suurimmaksi osaksi otettiin aurinkoa, nukuttiin ja syötiin! :D Totaali renotutus!

Oltiin taas perinteen mukaisesti lentokenttä Hiltonissa yötä, voi että mä sitten tykkään tosta hotellista! Aina hyvä palvelu, hyvä sijainti ja hyvät huoneet :) Illalla käytiin hotellilla syömässä, mä söin itselleni tyypilliseen tapaan kaks alkupalaa ja jälkkärin. Me Nellin kanssa yritettiin valvoa koko yö että koneessa saisi nukuttua, ja oltiin vaahtokylvyssä joku neljä tuntia! Loppujen lopuksi nukuttiin joku tunti ja suunnattiin aamupalalle :) Lentokentällä osteltiin vähän syömistä (herkkuja..) koneeseen, sillä ei kumpikaan olla mitään lentokoneruuan ystäviä :D Mulle tulee siitä tosi huono olo.. Lento kesti "mukavat" 12 tuntia, mutta selvittiin! Ja sitten saikin kokea taas sen ihanan tunteen, kun astuu lentokoneesta ulos trooppiseen lämpöön <3 Pari ensimmäistä päivää otettiin ihan vaan rennosti, tekemättä käytännössä yhtään mitään.. :DEkana iltana käppäilemässä rannalla
Menossa syöpöttelemään
Jalkahoito oli ihan huippu!


Yksi reissun hauskimpia päiviä oli, kun käytiin keskustassa vähän fiilistelemässä tunnelmaa ja shoppailtiin. Illalla mentiin hotellin Animation -tiimin, eli porukan joka järjestää kaiken ohjelman, kanssa ulos yökerhoilemaan! Playa del Carmenissa oli mun makuun huippu yöelämä, oltiin tavallaan pihalla mutta kuitenkin suojassa, hyvää musiikkia, mukavia ihmisiä ja rento mutta kunnon reivi meininki! Tuola sisäänpääsymaksuun kuului kaikki juomat, eli käteen sai rannekkeen jolla sai hakea juomista :)
Noi oli katutanssijoita, jotka nähtiin aiemmin päivällä shoppaillessa! Ne heitti tuon maton tuohon ja vetivät tosi hienon tanssishown :) 
Kisses, Silja

8 kommenttia:

 1. Ei tule matkakuume ei..... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa ;) Sun pitää varata reissu!

   Poista
  2. Kaikilla ei vaan oo varaa varata noita reissuja :p t. eriano

   Poista
  3. Riippuu miten rahansa käyttää ja miten säästää, ei niiden reissujen tarvi olla budjetiltaan mitään 1000e --> ,,,pientä suunnittelua ja harkintaa nii voi päästä alle 500e viikon reissulta, kohteita on muitaki ku meksiko. t. huonotuloinen matkustelija. : )

   Poista
 2. Minkälainen hintataso tuolla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä selvästi halvempaa kuin suomessa :)

   Poista