sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Luukku 8: GUESS:in villakangastakki

Tänä vuonna halusin ostaa hyvän ja kunnollisen takin. Päädyin ostamaan ensimmäisen villakangastakkini, Seinäjoen Aukiasta. Hintaa takilla oli 289e, mikä on tietty paljon, mutta monet laadukkaat talvitakit on vähän hintavampia, ja mun mielestä semmonen asia johon voi panostaa! :)


Kisses, Silja27 kommenttia:

 1. sun tyyli menee vaan kokoajan huonompaan suuntaan :-( omasta mielestäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, kaikilla meillä on mielipide :)

   Poista
  2. Mielenkiinnosta kysyn, milloin mun tyyli oli sitten parahimmillaan? :-)

   Poista
  3. Selasin äsken blogiasi ja tyylisi oli ehdottomasti parhaillaan kun olit yhdeksännellä luokalla

   Poista
  4. eri ano, mutta koko ajan meet paljon ''kypsempään'' klassiseen tyyliin, ei kai se sinänsä paha asia oo. :)

   Poista
  5. Eihän mun tyyli niiltä ajoilta oo hirveesti muuttunut, en enää käytä leopardikuosia, enkä joka hiton asussa niitä trikoohameita :D

   Poista
 2. Mitä mieltä oot canada goosen takeista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on mun mielestä tosi hienoja, ja kuulemma hyvälaatuisiakin! Mut ne saa vaan näyttämään tosi isolta :(

   Poista
 3. Öö Guessissa maksaa vaan toi merkki, joka on skandimaissa joku juttu. Jenkeissä Zarakin on kalliimpi kuin Guess. Ja tuo ei ole edes mikään hyvännäköinen, kauniisti leikattu takki...samanlaisia vöitä oli takeissa vuonna 1998 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oon kokenut Guessin tuotteet laadukkaiksi käytössä :) Mutta on totta, että siinä maksaa myös merkki ja että on laadukkaampiakin merkkejä. Mun mielestä tyylikäs takki :)

   Poista
 4. aivan ihana takki ja tosi hienot noi punaset yksityiskohdat! :-)

  VastaaPoista
 5. Ooi kuinka ihana takki! Klassisen tyylikäs :) ja mun mielestä sun tyyli on paljo parempi nykyään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Ja oon sun kanssa samaa mieltä!

   Poista
 6. oon hirveesti miettiny että mikä susta tekee nykyään niin erinäkösen ja kun minusta olit kauniimpi ennen nii tajusin just että teet kulmat nykyään paksummin tai ainakin välillä liiaan paksusti , sulle sopii semmoset vähän ohuemmat kulmat, ne tekee kasvoistas jotenki kauniimmat , älä loukkaannu mutta kato ite kuvia 9lk-nykyhetki:) oot hirmu erinäkönen kasvoilta sillon 9lk :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kulmakarvat on ollu aina se ongelma! :D Mun mielestä tuolloin 9lk ne oli liian kapeat ja teinimäiset, tässä hetkis sitten ne oli liian paksut ja liian tummat, mutta nyt tuntuu että oon läytäny sen eniten itseä miellyttävän ja luonnollisimman kulmatyylin :)

   Poista
 7. nuissa kuvissa näytät tosi vanhalta ,voisin kuvitella nuo vaatteet yli 30v naisella , tekee sinusta tätimäisen ,lisää vaikka erilainen huvi takkiin ja siniset housut niin kappas näytät aikuiselta mutta et 2 lapsen äidiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä just noi punaiset on nuorekkaat! :D Tai en oo nähnyt melkein kellään vanhemmalla aikuisella värillisiä housuja, vaan aina siniset tai mustat. Tai ymmärrät varmaan mitä haen :D Oisko huivi parempi sitten millainen? :D

   Poista
 8. oi toi takki on niin ihana! ja sopii kyllä sulle niin hyvin. Ja tuo on juuri sellanen takki joka käy arkeen että juhlaan mielestäni:) loisto valinta kyllä :) ja tykkään sun tyylistä hirmusesti :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos!!:) Se on noissa mun kuvissa tavallaan idea, ylemmät on otettu arkena ja alemmat juhlapäivänä! Ihana kommentti, piristi mukavasti <3

   Poista
 9. punainen väri vanhentaa sua , ainakin minun mielestä ja pinkki , turkoosi ja semmoset raikkaat ja kirkkaat värit taas nuorentaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on mun lempiväri, joten ei voi mitään:-) Mutta hyvä huomio!

   Poista
 10. Vihaajat vihaa, mutta mun mielestä toi takki on täydellinen <3 Itekkin mietin Guessiltä toppatakkia, mutta ei oikein istunut mun pitkään selkään. Sun blogi on mahtava joten jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista