perjantai 11. lokakuuta 2013

Arvonnan voittaja ja myynnissä mekko Wanhoihin !

Mun piti suorittaa arvonta eilen, mutta nukahdin! :D Pahoittelut :-) Ensinnäkin, kiitos kaikista kommenteista, mukavaa että tykkäsitte arvonnasta! En vastannut kommenttihin, että arpominen olisi helpompaa. Käytän nimittäin random.org:in numerogeneraattoria, ja syötin sinne minimiluvuksi 1 ja maksimiluvuksi 108 (teitä oli paljon!!) Generaattori arpoi numeron 41, ja 41. kommentti osui nimimerkille hennaa, onnea voittajalle!:)

Mun kaveri Anniina on myymässä viime vuotista Wanhojen tanssi mekkoaan. Suostuin mielelläni vinkkaamaan siitä täälä blogissani, sillä omasta mielestäni mekko oli yksi kauneimpia ja näyttävimpiä niistä about 100 mekosta, mitä Seinäjoella viime talvena näkyi! Mekon alkuperäinen hinta on ollut jotain alle 600e, ja mekko on myynnissä nytten hintaan 290e eli melkeimpä voisi sanoa että puoleen hintaan! Mekon tori.fi ilmoitus löytyy TÄSTÄKisses, Silja

35 kommenttia:

 1. Ahhh miten upea toi mekko!!!! Harmi että oma on jo hankittu... hemmetti :D

  VastaaPoista
 2. on kyllä kivan erikoinen, ja persoonallinen:)

  VastaaPoista
 3. kuka on sun tanssi pari?:)

  VastaaPoista
 4. Oletko etsinyt mekkoa vanhojentansseihin vai tanssitko edes? :)

  VastaaPoista
 5. Koska kirjotat taas? Sulta ei oo tullu "kunnollista" postausta piiiitkään aikaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeessa! Oon ollu niin väsynyt että blogi jäänyt vähän vähälle huomiolle! Toivottavasti pian taas saan aikaseks kunnon postailun :)

   Poista
 6. Minkä mekon laitat(kuva/osoite?)ja paljonko maksoi (jos siis se on jo sulla ym):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.juhlapukubella.fi/?productid=1053&lang=1&refererpageid=1050

   Tämän teetätän mittatilaustyönä kirkkaanpunaisena :) Oon maksanu varausmaksun, perjantaina käyn antamassa mitat!

   Poista
  2. hmm, kieltämättä ihan näyttävä mekko ja kauniskin, mutta musta tuntuu että sun vartalomallille olis ehkä sopinut enemmän joku rintojen alta välittömästi laskeutuva (en osaa mekkotermejä kröhöm) mekko enemmän. tuollainen mekko kun tuntuu enemmän olevan tuollaisen kapoisen mallihenkilön päällä oikeuksissaan. ei ollut tarkoitus loukata!

   Poista
  3. Mun mielestä tää taas toimii just mun vartalomallille, koska mun kapein kohta on vyötärö, ja mulla tulee semmonen selkeä kurvi, joten mun kannattaa korostaa sitä :) Jos se alkais heti rintojen alta, jäis se kohta tavallaan peittoon ja näyttäisin tasapaksulle :D Kiitos kommentista ja mielipiteestä!

   Poista
 7. Huomaa että oot unohtanut blogin ihan täysin.. mielestäni on väärin että lukijat odottaa päivä toisensa jälkeen postausta mutta saattaa olla ettei susta kuulu pariin viikkoon yhtään mitään.. kehotan lopettamaan blogin ja pitämään vähän taukoa koska selvästi sulla ei oo aikaa perehtyä tähän enää kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidin syysloman myös bloggailusta :)

   Poista
  2. Samaa mieltä edellisen anon kanssa! Jos kerran pidit syyslomaa mikset ilmoittanut? Ehkä olisi paras jos vain lopettaisin kun viimme aikaiset postauksesi ovat olleet aika turhia/huonoja.. En tarkoita pahalla harmittaa vaan kun olet menettänyt intosi bloggaamisesta..

   Poista
  3. Siinä tapauksessa reilua olisi ilmoittaa näistä parin viikon "lomista" myös lukijoille :) tätä menoa menetät vaan lukijat, ei kukaan jaksa ikuisuuksia odottaa vaan siirtyvät toisien blogien lukijoiksi :)

   Poista
  4. Te puhutte kyllä ihan asiaa, mutta jotenkin tajusin pitäväni lomaa vasta kun loma oli ohi :D Tavallaan oikeastikin unohdin hetkeksi koko blogin. Mukavaa, että on silti noin innokaita lukijoita :) Toki tässä oli ensin viikon Italian reissu, jossa oli mahdoton blogata, ja nytten syyslomalla yksinkertaisesti vain jäänyt! Kyllä intoa silti bloggaamiseen vielä löytyy, pian palaan taas postailun pariin :)

   Poista
 8. etkös sä tee jotain yhteistyötä joidenkin firmojen kanssa? mitä ne ajattelevat kun alat menettää suosiotas ku et enää postaile :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, ettei viikon/kahden postaustauko vie kaikkia lukijoitani :) Pian palaan taas postailun pariin!

   Poista
  2. postausten taso on muutenkin heikentynyt..

   Poista
  3. Onko toiveita, vinkkejä ? :)

   Poista
 9. siitä yleensä ilmotetaan myös blogissa jos pidetään loma yms..! äläkä jaksa syyksi pistäö sun fitnessurheilua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään syytä mun lajia tästä! Tää lomailu ei ollut suunniteltu, mutta selkeesti tarvittu. Aina ei löydy intoa kirjoittaa, mutta pian alkaa tulla taas postauksia! :)

   Poista
 10. Ei Silja oo teille tilivelvollinen kaikesta elämässään tapahtuvasta. Jos kokee, että tarvii lomaa bloggailusta ja ehkäpä muustakin, saa niin tehdä ilman sen kummempia hössötyksiä! Kyllä nyt tavallisilla ihmisillä pitäisi olla muutakin puuhaa kuin kytätä yhden blogin uusia postauksia kuin kuuta nousevaa :D Niitä tulee sitten kun tulee, kärsivällisyyttä hei!

  VastaaPoista
 11. Hieman suvaitsevaisuutta pyydän, arvon anonyymit

  VastaaPoista
 12. Voisin aina silloin tällöin kommentoida jotain rohkaisevaa/kannustavaa/opastavaa jos sopii... tulee aina hyvä mieli, kun auttaa muita. :)
  -SK

  VastaaPoista
 13. Hauskaa että jengi täällä huutelee tuomioita joissa ''kehotetaan'' lopettamaan koko blogi, kun ei kerran postailla juttuja jonkun ns. aikataulun mukaan :D Ja c'moon, jos siitä blogista oikeasti tykkää niin ei hetken radiohiljaisuuden luulis siihen blogin lukemiseen vastaisuudessa vaikuttavan, sitten kun niitä postauksia taas tulee. Kummaa porukkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa puhut täyttä asiaa! :) Kiitos kommentista <3

   Poista