torstai 5. syyskuuta 2013

Viikonloppu Joensuussa

Viime viikonloppu vierähti Joensuussa Nelliä muutossa autellen. Matka sinne vaati kaksi junavaihtoa ja parin kilsan kävelyn, mutta eipä haitannut! Perillä kippisteltiin mun tuomaa skumppaa Nellin uuden kämpän kunniaksi ja laittauduttiin uloslähtökuntoon. Mulle myös sattu hauska tapaturma ja mun Levikset repes ihan kirjaimellisesti :DDD Onneksi vain pienesti ja sain housut korjatuksi ja päästiin lähtemään ulos kattelemaan Joensuun yöelämää ja sattuikin sopivasti olemaan Joen yö niminen kulttuuritapahtuma meneillään! Ilta oli hauska ja yöksi päästiin köllöttelemään Nellin lattialle pahvilaatikkojen keskelle :)

Lauantai menikin ahkeran muuttamisen parissa monta tuntia, ja samalla autoin Nelliä elektronisten laitteiden kanssa. Monen tunnin uurastamisen jälkeen palkittiin itsemme Amarillon herkkuruuilla ja jälkkäriksi haettiin mutakakku ja vispattiin vatkautuvaa vaniljakastiketta, nam! Mulla on nykyään herkuttelu tosi hyvin hallinnassa, ja pidän cheatmeal päivän ehkä kerran viikkoon tai kahteen viikkoon :) Meidän piti myös katsoa leffa, mutta Nellin läppärissä ei ollut levyasemaa joten se ei onnistunutkaan :D

Matkustus-look :) 
Matkalukemista, tosi kiinnostava kirja, suosittelen!
Kippis! 


Toi leffa vaikuttaa mielenkiintoselta vaikkei sitä vielä päästykään katsomaan !Kisses, Silja

9 kommenttia:

 1. Miks noin vaisu bileasu? On tottunu näkemää sulla nii näyttävii vaatteita et toi näyttää jopa arkiselta!:D ihana ystävä oot ku meet auttaa muutossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua itteäkin häiritti toi seikka! :D Ajattelin, etten joudu sitten erikseen kannella korkkareita ja bilevaatetusta, mutta eiväthän ne nyt olisi paljon painaneet.. Kiitos :)! Se on aika hauskaa puuhaa kun oon tämmönen järjestelijä ihminen!

   Poista
  2. Siis erikseen oli nyt väärä sana, ajattelin että otan enemmin kevyemmän laukun, mutta se oli virhearvio :D

   Poista
 2. Onks sul luonnostaan noin muhkeet rinnat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku tungin poven täyteen sukkia :) No vitsivitsi, kyl tää ihan luonnostaan on tämmöne tavallinen, mutta toi paita on tosi imarteleva! :)

   Poista
 3. kaytätkö ikinä kuvan muokkaus tai meikki muokkaus ohjelmia?ois kiva tietää jotain jolla saa aidon näköisesti tai ees sinnppäin muokattua silmä meikkia jos joskus haluaa?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiiä, ite käytän vaan Picasaa :D

   Poista