lauantai 24. elokuuta 2013

Yhteistyössä: MotiOne

Muutamia viikkoja sitten muhun otettiin yhteyttä koskien blogiyhteistyötä. Mua kehotettiin tekemään hakemus yritykselle nimeltä MotiOnelle, joka haki erilaisista liikuntavalmennuksista kiinnostuneita bloggaajia yhteistyöhön. Mua kiinnosti siis tässä tapauksessa tietenkin fitnessvalmennus. Olin ihan tajuttoman innoissani tästä uudenlaisesta mahdollisuudesta, tilaisuudesta saada ensimmäinen yhteistyökumppani ja vielä harrastukseni ja unelmani parissa! Lähetin hakemuksen ja pian sainkin puhelun, että minut on valittu tähän yhteistyöprojektiin. Voitte vaan kuvitella miten mahtava fiilis olikaan kuulla, että just mut on valittu mukaan! :D Tämä tilaisuus tuli mulle kyllä just oikeeseen saumaan, sillä olisin joka tapauksessa hommannut valmennusta fitnekseen tässä syksyn mittaan :)

Mikä siis on tämä MotiOne? Se on kahden liikuntabiologiaa yliopistossa opiskelevan miehen perustama yritys, jonka on omien sivujensa mukaan "tarkoituksena tarjota tuoretta ja rentoa näkökulmaa urheilun ja liikunnan pelikentille. Haluamme kannustaa ihmisiä liikunnallisen elämäntavan pariin ja parhaiten sen uskomme tapahtuvan liikunnasta nauttimalla." Yritys tarjoaa valmennusta elämäntapamuutoksiin, kestävyyteen, sekä fitnekseen ja bodaukseen. Oma koutsini on Janne Hautala, jonka kanssa käytiin treenailemassa pariin kertaan ja tämä yhteistyö vaikuttaa kyllä lupaavalta!

Tämän yhteistyön myötä siis blogissa lisääntyvät paljon toivotut liikunta- ja ravintopostaukset joten olkaas kuulolla! :) MotiOne on siis virallinen yhteistyöntekijäni, joten hyödyn myös itse näiden postausten kirjoittamisesta.


MotiOne:n kotisivuille pääset päinamalla TÄSTÄ linkistä, tai klikkaamalla blogin sivupalkissa olevaa kuvaa! :) Kisses, Silja


4 kommenttia:

 1. Hyvä Silja! =) Tsempit sulle!

  VastaaPoista
 2. Paljonko omavalmennus noiden kautta kustantaa? Mielenkiintoista..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä minkä tyyppistå valmennusta haet, käy tuola kotisivuilla, sieltä löytyy kaikki hinnat :)

   Poista