sunnuntai 25. elokuuta 2013

Illallinen kuudenkymmenen metrin korkeudessa

Viikko sitten vietettiin valtakunnallista Ravintolapäivää, jonka ideana on, että kuka tahansa voi perustaa ravintolan yhdeksi päiväksi. Seinäjoen seurakunta päätti järjestää illalliskattaukset 60m korkeudessa, Lakeuden Ristissä. Tuotto meni Seinäjoen kaupungin vähävaraisten hyväksi :)


Illan look :) 

Näistä on niin vaikeaa saada hyvää kuvaa :D 

Tuola ylhäällä me syöpöteltiin!

Kisses, SYNTTÄRISANKARI Silja


14 kommenttia:

 1. Tiekkö must tuntuu et yli 90 prosentissa sun vanhempien kuvista sun äitis kattoo isääs pitää tota kättä noin ja sun isäs kattoo jonnekki ihan hämärään suuntaan :---D ja onnee hei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo perus :D Tää alkaa aina niin että eka äiti yrittää ottaa jotain oikein romanttista posetusta ja sitten iskä pelleilee ja äiti on tolleen että "Noni nyt sitte kunnolla" :DD Kiitos ! :))

   Poista
 2. heyyyy vähä siistii! nyt mä vast tajusin mitä sä meinasit sil lakeuden ristil ku sä laitoit kommenttia siihe mun ravintolapäivä-kuvaan instassa, mut hiukanko cool! helsingissäki on Ravintola Torni, se on iha keskustassa ja kans aivan mieletön, varsinki jos sinne menee illalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :)! Joo me alettiin miettimäänki, että eikös Helsingissäki oo ton niminen :)

   Poista
 3. Miten noilla aterimilla syödään? XD terveisin idiootti. Eiks se aloteta tuolt uloimmista vai oonko käsittäny väärin.

  VastaaPoista
 4. hYYYYi kaiheen korkee! :OO en iiiikinä uskaltais mennä tonne, ja jos uskaltaisin, kaikki ruoat menis koko ajan väärään kurkkuun:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitillä on hirvee korkeanpaikankammo, mutta ei sitä tuolla pelottanu :D Kai se ei jotenki tuntunu!

   Poista
 5. Oot aiemmmin ylistäny kouluruokailua. Nyt kuitenki koulus popsit pelkkää vaaleeta leipää. Onko sulla joku dietti menos? :o
  T. Utelias kyylä :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä huomio! ;D Mutta homma on niin, että aamupalan ja lounaan väliin jää liian pitkä aika, joten syön siinä välissä aina välipalan. Nyt kantsu oli kiinni joten kävin syömässä välipalan ruokalassa, kokojyväleipää ja maitolasi. Ruokailu on mulla vasta kolmannen tunnin jälkeen, jolloin söin tavallisen lautasmallin mukaisen aterian :)

   Poista
 6. Myöhästyneet onnittelut, olet ihana :)

  VastaaPoista