lauantai 15. kesäkuuta 2013

ARVONNAN VOITTAJAT JA OSTOKSIA!

Arvoin juuri kaksi voittajaa LadyLinen kesäshekeille, ja tässä ovat onnekkaat voittajat :) Käykäähän kurkkaamassa sähköpostinne!


Tänään kävin kampaamo Artisticassa Vaasassa laittamassa tukan kuntoon :) Värjäiltiin siis tyvi ja nostettiin teippipidennyksiä ylöspäin. Ihanaa kun hiukset ovat taas kauniit! :D Kerkesin myös käydä syömässä sushia, mistä olen haaveillut jos viikkoja. Käväsin nopeasti myös lemppariliikkeessäni BikBokissa ja apteekissa :) Saas nähdä päädynkö tänään fiilistelemään Provinssialueelle!

NAM!
24,95e BikBok

12,95e BikBok
49,95e BikBok

Testaukseen tää kehuttu ja palkittu Moroccanoilin hoitoöljy! :) Hain myös vähän helpotusta mun pohjelihasten armottomaan särkyyn.
Kisses, Silja

8 kommenttia:

 1. Onko sulla jokin erityinen syy, minkä vuoksi käyt Vaasassa kampaajalla? Luulisi että Seinäjoelta löytyisi yhtä osaavia partureita :) ja kivoja ostoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaasa on lähin paikka jossa tehdään HairTalkin pidennyksiä :) Kampaamo osoittautui todella hyväksi, ja mun mielestä on ihanaa lähteä pienelle reisulle Vaasaan parin kuukauden välein :) Kiitoksia!

   Poista
 2. Ei hitto katoin telkkaa samal ja sit siel oli toi voltaren forte mainos sit katon eteenpäin huoneessani nään sen saman tuubin pöydällä ja sit sen tässä , okei aika turha mut hauska juttu :D millasseet hiukset tuli? ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha just hyvä :DD Mulla värjättiin juurikasvu pois aika tummalla, että tää liukuvärjäys korostuu, ja siis näitä teippejä jotka laitettiin mulle 8 viikkoa sitten niin siirrettiin ylöspäin :)

   Poista
 3. onko toi moroccanoil iha apteekista siis ? paljonkoha maksaa ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun siis se on tuolta kampaamosta :) Maksoi 14e :)

   Poista
 4. ootko lähössä kalajoelle ? :)

  VastaaPoista