tiistai 22. tammikuuta 2013

Sparkling light, flowers and pearls and pretty girls

Tänään oli ihanan tavallinen päivä :) Koulua, kynsihuolto, muutaman tunnin salitreeni ja illalla itseruskettavaa ja ihanaa musiikkia!

Muutama kuva kännykällä, kamerasta loppu akku:

Päivän look
3. jakson todistus. Lähti totaalisesti motivaatio opiskeluun ja nukuin kolme viikkoa 1-5h, ja noihin kokeisiin en lukenut sanaakaan, moneen kokeeseen menin nukkumatta. Nätti 9 rivi tuli silti!

Uudet kynnet - omat lempparit!
Haen vähän rusketusta pintaan :) 
Mun uus fani - Milkkis! Kiitos kuvasta Henna ;)
Upee laulu! <3

Kisses, Silja

14 kommenttia:

 1. voi vttu oikeesti tarvi ruveta hirveitä selittelyjä tollee jos saa lukiosta ysejä, OMG elämä pilalla yhyy -.- katotaa miten naama venähtää jos joskus tuleeki vaikka 8 :SSS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveän lapsellinen kommentti :D Kunhan sanoin, että olin yllättynyt että sain noinkin hyviä numeroita, kun odotin huonompia arvosanoja!

   Poista
 2. Mahtava todistus!:)♥opiskelun intoa jatkossakin!;)

  VastaaPoista
 3. miksi suosittelet ennemmin akryyli kuin geeli kynsiä ?tuli vaan mieleen kynsistä ja eräästä "keskustelustanne" lukijan kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Massa on kovempaa ja kestävämpää, ei tarvitse tippejä pidennykseen, niistä tulee kapeammat ja kauniimmat :) Viimeinen oma mielipide, aiemmat faktoja :D

   Poista
 4. Mistä oot homannu ton puhelimen suojan? Oon mettästäny tollaasta, mut ei oo viel vastaan kävelly :D

  VastaaPoista
 5. Itseasiassa geelikynsiinkään ei tarvitse tippejä, vaan kynnet voi rakentaa pidemmiksi geelillä muottien avulla. Geeli massana on myös kestävää, mutta se jättää kynnelle enemmän liikkumavaraa ja antaa kynnen kasvaa vapaammin massan alla. Lisäksi geeli on allergiaystävällisempää miedon hajunsa/hajuttomuutensa vuoksi.
  Terveisin kynsiteknikko, joka tekee geeleillä & akryyleillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kynsiteknikot ovat sanoneet erilailla :o Mutta uskon kyllä sinunkin sanomisiin, itse en tunne alaa :)

   Poista
 6. Se on hassua miten moni tuntuu ihmettelevän sitä, että pelkällä geelillä voi rakentaa kynnen pidemmäksi, ihan ilman tippiä.. Ja sirouteen ei vaikuta oliko geeli vai akryyli, kun vain osaa tehdä oikein:) Mutta kai se niin on, että kynsiteknikot perehtyy yleensä jompaan kumpaan, geeliin tai akryyliin, eikä sitten ole toisesta niin perillä. Mutta upea blogi ja hyvää alkukevättä sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin se kai on! :D Kiitoksia oikein paljon sinulle kommentista, ja täsmennyksestä :)

   Poista