lauantai 26. toukokuuta 2012

9. luokan luokkaretki

Tää postaus kertoo nyt mun keskiviikkosesta luokkaretkestä! Oltiin siis meidän ja muutaman muun luokan kanssa Tampereella yks päivä. Silleen harmittaa, ku olis ollu kiva mennä ulkomaille tai edes yöksi jonnekkin, mutta olihan toikin päivä mukava :) 

Lähdettiin kello 8 koululta, ja ajeltiin bussilla Tampereelle. Siellä ensiksi oli tutstuminen Vapriikki -nimiseen museokeskukseen, ja kierreltiin siellä jonkun aikaa. Se oli melko tylsää, mutta oli sielä muutama kiinnostava yksityiskohta. Sieltä käveltiin RAX:iin syömään ja sen jälkeen oli nelisen tuntia vapaata. Mä vietin aikaa mun kaveripoikien kanssa, sillä mulla ei ollu varaa shoppailla, kun oon just ostellu niin paljon kaikkea. Me kierreltiin vähän kauppoja, istuskeltiin, juotiin pirtelöt ja otettiin paljon aurinkoa. Näin myös mun tuttua Jakea, jota en oo nähy muutamaan vuoteen ja oli tosi rentoa puhua pitkästä aikaa! Lopuksi olin sitten vipa joka meni bussiin ja mua vissiin oltiin jo hetki ooteltu :D No, bussilla mentiin Särkänniemen delfinaarioon ja katottiin sielä se delsfiinishow, joka oli melko sympaattinen! Takasin tulomatka oli tosi mukava ja juteltiin syvällisiä ja meillä (tai ainakin mulla) oli tosi hauskaa! Jäätiin vielä reissun jälkeen muutamaks tunniks koululle ja katsomolle ja päivä oli kokonaisuutena tosi onnistunut :) Mä en ite sitten ostanut muuta kuin kaks kirjaa, joten ei oo kuvia ostoksista. 

Näin sen piti mennä

Näin se kuitenkin meni

Mä ratsastamas

Mä ja hirvi! 





Kyde! (+ Tupen käsi)

Tää kuva kertoo kaiken; Teemu syö, Kalle ja facepalm, Arvi repee, Josba viilipytty, minä pose ja Kyde.. no perus Kyde!

Kyde, (halleluja)Tupe, minäää, Josba


MITÄ NÄIDEN KUVIEN LAADULLE TAPAHTU?

Kisses, Silja




maanantai 21. toukokuuta 2012

9. luokan Pukeutumispäivä ja Oiva-gaala

Meidän koulussa on siis sellainen tapa, että kun 9-luokka alkaa olla lopuillaan, järjestetään pukeutumispäivä. Kaikki siis pukeutuvat naamiaisasuihin, ampuvat vesipyssyillä 7- ja 8-luokkalaisia, ja heittelevät makaroneja ja paperisilppua. Samalla soitetaan musiikkia ja pidetään muutenkin hauskaa. Mun päivä meni melko riehakkaasti ja tuli vähän riitaakin muutaman opettajan kanssa, mutta päivä oli silti melko hauska. Pukeutumispäivän iltana pidetään aina Oiva-gaala, jotka ovat muuten tavalliset bileet, mutta siellä jaetaan ysiluokkalaisille okh:n valitsemat "vuosi -tittelit". Itse olin Vuoden Hikari :D Oiva-gaalan jälkeen meillä oli jatkot katsomolla, ja taidettiin olla siellä lähemmäs 12 asti, ennen kuin lähdettiin Jaamin kanssa meille yöksi :)

Olin sotilas, tadaa :D

Tässä pitäis olla kaikki 9-luokkalaiset, mutta kaikki ei kerinnyt kuvaan

Konsta. Henna, Henna, Sofia, Jaami ja Kassu

Kleme, Konsta, Kyde, Lauri, Kassu ja Iikka

Minä ja Niko sotaan lähdös :DD

Anonyymit :D Halusin pojista kuvan!

Oiva-gaalan asu

Veera, Henna, Henna, Jaami, Veera, (mä en oikeen oo edukseni tässä kuvassa), Amanda ja Milli





Kisses, Silja