maanantai 3. joulukuuta 2012

Luukku 3: Joululahjatoiveet

Multa jo vähän kyseltiin ja toivottiinkin postausta mun joululahjatoiveista. Sovittiin äipän kanssa, etten pyydä paljoa, koska olen shoppaillut aika lailla lähiaikoina :D Meillä sukulaiset teki keskenään sellaisen päätöksen, että kukaan ei osta toisilleen lahjoja, joten sellaista erityistä lahjojen jakoakaan ei ole. Siksi saankin melkein kaikki lahjat sitä mukaan kun ne kolahtaa postiluukusta :) Esittelen sitten aina saapuvia juttuja!

Tein taas tämmöisen pienen kollaasin mun superhyper kuvanmuokkaustaidoilla :-)

Kuvat netistä

Päälahjoina toimii noi JC:t ja kameran jalustin, itselaukaisin sekä objektiivi, muut on pientä ekstraa :)


Kisses, Silja

12 kommenttia:

 1. minkäs lainen objekti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo hirveen hyvin näistä perillä, mutta lueskelin vähäsen ja päädyin canonin 50mm f/1.8. En kyllä tiiä oliko oikee päätös:)

   Poista
  2. jos et oo perillä objektiiveistä niin kannattaako niitä sitten tilata edes....

   Poista
  3. No tarkoitin, etten harrasta valokuvaamista tms. mutta tietoa etsimällä päädyin tuohon, mutta koska en tosiaan harrasta, en voi olla varma onko se hyvä mun käytössä:)

   Poista
  4. No jos et harrasta valokuvausta miksi ees haluat uuden putken? Varsinki ku tolla sitä hintaa on yli 400e niin perehtyisin ensin ehkä hieman paremmin tuotteeseen ennenku kinun tälläsen parinsadan euron lelun mitä en osaa eses käyttää tai mitä en edes tarvitse:)

   Poista
  5. Mulla on intoa opetella :)

   Poista
  6. Oikeastaan tuo canonin f1/8 on alle sata euroa maksava muovinen lelu. Ihan hyvä objektiivi sellaisille, jotka eivät tiedä paremmasta tai valokuvauksesta paljoakaan. Ja hinnan huomaa kyllä laadussakin; objektiivi sahaa edestakaisin ja välillä tarkentaa aivan muualle kuin pitäisi. Käsitarkennus on huono koska objektiivi on hyvin jäykkä, ja aina kun vaihtaa objektiivia niin tuntuu että kohta koko lelu menee rikki. Kiinteä 50mm objektiivihan on hyvin valovoimainen ja siksi sillä saa erinomaisia kuvia , tosin tässä halvimmassa versiossa toivoisi sen tarkennuksen toimivan paremmin, ja kuvistakin tulee välillä sameita ja epätarkkoja... Mutta hintaan nähden ihan kelpo peli! Tiedoki vaan näille jotka voivotteli hintaa 400€ paikkeille, niin todellisuudessa tuo f1/8 on sellasta 70-110€ hintaluokkaa. Hyvää joulunodotusta ja kiva blogi!

   Poista
  7. Kiitos ammattimaisesta kommentista! :) Hyvä tietää!

   Poista
 2. Tee postaus sun laukuista!

  VastaaPoista
 3. 'pyydän aika vähän' hauskaa.......:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 'etten pyydä paljoa' on oikea sitaatti, ja tarkoitan tuolla tavaroiden määrää, en tavaroiden yhteishintaa :)

   Poista