lauantai 10. marraskuuta 2012

Kuvaukset

Mua pyydettiin tällä viikolla tulemaan 'malliksi' LadyLinen kuvauksiin. Minä tottakai suostuin, vaikka jouduin yhden matikantunnin skippaamaan, hups :) Noi kuvat tulee siis vissiinkin LadyLinen sivuille jossain kohtaa, laittelen linkkiä tänne sitten! Meitä oli kolme nuorta ja kaksi aikuista paikalla. Sussu oli ainut tuttu, eikä tarvinnut edes jännittää, kun oli joku jolle jutustella. Sussu otti myös noi parit kuvat musta, ja siitä kun mua kuvattiin, kiitos siitä! Itse kuvaustilanne oli aivan tavallinen kuvaus, mutta saas nähdä millaisia kuvia tulee :--D

Uusia liikuntavaatteita H&M:ltä. Ostin myös tommosen Simple Diary:n jossa on kysymykset valmiina ;)!

Otin siis vähäsen kuvia tuolta LadyLineltä, että näätte millasessa paikassa treenailen :) Toi on niin ihana ja tilava paikka! 
Ohjaaja kuvauksissa
Sussu kuvauksissa
Kuvaus look

Minä kuvauksissa

Kävin tänään Seinäjoen syysmarkkinoilla tälläsellä lookilla!
Mukaan lähti tälläset arskat...
...ja tällänen kaulakoru!

Kisses, Silja


28 kommenttia:

 1. WOW! Ei voi muuta oikeesti sanoa! Miten ne bongas sut tonne? :D Niin joo ja oot yli sulo ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitoksia <3 Ne tuli vaan kysymään kun treenailin, että 'meillä olis tulossa semmoset kuvaukset joissa otetaan kuvia meidän sivuille, voisitko tulla meidän malliksi?' tai jotain tuohon tapaan :)

   Poista
 2. mistä toi simple diary on ? :)

  VastaaPoista
 3. Paljo tonne Lady Lineen maksaa salikortti?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 100e aloitusmaksu, ja sen jälkeen 69e/kk :)

   Poista
 4. Minkä hintainen oli tuo simple diary? :) oon pitkään haaveillu tuommosta mutta sitten on aina unohtunu! :D

  http://sselina-somanyreasonstosmile.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais olla jotain 11,95e :D Toi on kyllä tälläsille laiskoille kuten mä aika kätevä!

   Poista
  2. hahha, no sitten se on varmaan omiaan miullekin! :D

   Poista
 5. etkö osaa pitää noita aurinkolaseja oikein?? etkö tiedä että ketju kuuluu niskan taakse eikä roikkumaan eteen?? naurettava kuva! koska kuvat ilmestyvät nettiin? kerro enemmän simple diadysta! muuten kiinnostava blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.google.fi/imgres?start=0&num=10&um=1&hl=en&biw=1920&bih=930&tbm=isch&tbnid=wgcfSFtNE2CUYM:&imgrefurl=http://methodkc.enstore.com/item/lady-gaga-sunglasses-gold-chain&docid=DUxZkHceSHZqtM&imgurl=http://enstoresecured.appspot.com/methodkc/data/images/9267a0c9ebde4f298498479f607ab0ea.jpg%253Fwidth%253D440%2526crop%253D0&w=440&h=224&ei=f5-eUOqYCrKM4gT1g4DwDw&zoom=1&iact=hc&vpx=196&vpy=264&dur=2563&hovh=159&hovw=315&tx=236&ty=74&sig=116447936721396151129&page=1&tbnh=134&tbnw=264&ndsp=48&ved=1t:429,r:9,s:20,i:31

   Tiedän kyllä varsin hyvin, että monet pitää ketjua edessä, mutta noita voi kyllä pitää edessäkin :D Ja kuka käskee miten jotain juttua 'pitää' käyttää! :DD Mulla ei ole tietoa milloin ilmestyvät nettiin. Simple diary on päiväkirja, jossa on yksi sivu päivälle. Sielä on englanninkielisiä kysymyksiä ja esim. alleviivaus ja rastitus kohtia. Kiitos kommentista!

   Poista
 6. Vautsi oot upee! Minkä tyyppisiä kysymyksiä tuossa pväkirjassa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miisa <3 Sielä on kaikkia ihan hassuja! :D Esim. millanen tämä päivä oli ja pitää rastittaa yks, ja ne vaihtoehot on semmosia hauskoja :D Sitten vaikka että 'minkä uuden asian opin' :)

   Poista
 7. Millä ryhmätunneilla yleensä oot Lady Linellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. syötkö muuten kuinka usein karkkia, onko sinulla tietty määrä sen syömiseen, jos haluat pysyä hyvässä kunnossa, kun oon seurannu tätä blogia tietyn ajan ja sulla on noita tyttöjen iltoja ja syöt silloinkin melko terveellisesti, huomaa kyllä että salilla käyminen pitää kehon kunnossa ´ja sulla on hyvä blogi! :)

   Poista
  2. Mä en oikeesti vahdi yhtään syömisiäni :D välillä pyrin siihen, että söisin vaan viikonloppuisin herkkuja, muttei se aina toteudu. Mun iskä on mut opettanut tykkäämään terveellisistä herkuista yhtälailla kuin epäterveellisistä, joten usein tulee valittua vihannekset. Mun kroppa perustuu mun rakkauteen kouluruokaa kohtaan, johon lisäämällä sweet and chili kastiketta saan usein terveellisen ja herkullisen aterian. Myös meidän kotiruoka on terveellistä. Kun syö terveellistä arkiruokaa ja treenaa pari kertaa viikossa, on varaa herkutella ;))

   Poista
  3. Sweet and chili-kastike ei todellakaan oo terveellistä.. :D pelkkää sokeria ja hiilareita.

   Poista
  4. No kouluruoka on, ja tolla s&c -kastikkeella tarkotin että se tekee mauttomasta ja terveellisestä maukkaan, mutta silti se pysyy terveellisenä vaikka sinne sellasen teelusikallisen laittaa :D

   Poista
 8. Voi Silja oot upee! Ja mikäs sen parempaa ku päästä malliks ja sä siihen hommaan ainakin kauneudellas sovit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii voi kiitos! <3 Upeinta IKINÄ ois olla menestyvä ortipedi joka tekis myös mallikeikkoja!

   Poista
  2. oot kyllä oikeesti niin upee! Ookko miettiny vakavissas mitään mallin hommia? :o Sun kannattais ottaa yhteyt johonki toimistoo !!

   Poista
  3. Kiitos paljon! <3 En ole, koska oon liian lyhyt ja vaikka oonkin täysin normaalipainoinen niin malliksi taidan olla liian kurvikas :D

   Poista
 9. Kiva kun tuolta peilistä näkyy ihmisiä jotka vaihtaa vaatteitaan, yksikin naineen siellä rintsikoissa ? Oikeastaanhan tuo kuva on laiton, ellet ole kysynyt näkyviltä henkilöiltä lupaa julkaista kuvaa.. Siis ajattelin nyt vain sanoa, ettei käy niin että tästä tulis joku isompi juttu, monen sadan euron sakot voi helposti napsahtaa;s Mutta muuten kerrassaan mielenkiintonen blogi, kiva lueskella ! Jatka samaan malliin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ku sanoit, mä en oo oikeesti huomannu! :D

   Poista
 10. tosta rististä tuli mieleen, että miten uskonto näkyy sun elämässä, kun Etkös sä oo puoliksi tai kokonaan hellari,? käytkö koskaa kirkossa ym hellarien tapahtumissa?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon yhteiskristillinen :) Kävin ennen paljon enemmän, nykyään selittelen kiireellä sitä etten vain saa aikaiseksi!

   Poista