perjantai 12. lokakuuta 2012

Syysloma kutsuu!

Ahhh syysloma! Mulla alko jo oikeastaan eilen, koska tänään on taksvärkkipäivä :) Niin rentouttavaa ja ihanaa päästä taas etelän lämpöön, tällä kertaa Portugaliin! Suuntana olisi rannikokaupunki Cascais ja hotellina olisi TÄMÄ:) Ketkä muut onnekkaat pääsevät aurinkoon, onko vinkkejä Portugaliin tai etenkin Cascaisiin? :) 

Tänään kävästiin iskän kanssa Herkkumessuilla areenassa, kun se oli saanut sinne kaksi kutsua. Oli monenlaista herkkua ja ihan hyvät messut oli! Tuli kyllä maisteltua melkein joka kojulta :-) Sain tänään kuulla myös aivan upean uutisen, mun kulta pääsi RUK:iin! Oon niin ylpeä ja onnellinen! Ja eikä ne tanssiaisetkaan mikään miinus tule olemaan ;)

Illalla olisi tarkoitus käydä ehkä kaverien mökillä ja pakkailla huomista varten! Ihanaa syyslomaa niille lukijoille jotka pääsevät sitä jo tänään viettämään! <3


Asua viimeviikolta
ellosin tilaus tuli!


Ja sisälsi tuon neuleen ja huvin...
...sekä kolme laukkua joiden yhteishintana 4,90 euroa!
Ostin reissuun kylmäpuristettua kookosöljyä, joka tehostaa rusketusta. Ostin myös H&M:än alennuksista matka-asun, jonka näätte sitten matka postauksessa ;)

Uudet kynnet, pinkit Camot :)!
Tänään herkkumessuille menossa
Mitäs pitikään pakata mukaan? ;)

Palaan vasta ensi viikon lauantaina, joten blogiin tulee ainakin viikon tauko!

Kisses, Silja

6 kommenttia:

 1. Mikä tahansa öljy (esim. oliiviöljy) tehostaa rusketusta, eli oisit voinu iha helposti jostain portugalin marketista ostaa halvalla putelin öjyä :D mut kookosöljy on syötynä tosi terveellistä, että muuten kyl iha hyvä ostos !

  VastaaPoista
 2. Juu tiedän! :) siks ostinkin tuota, kun haluan testailla sitä muuallakin kuin rannalla :))

  VastaaPoista
 3. Oih! Olisi kyllä niin ihanaa päästä lämpimään täältä pahasesta Suomesta... Minullakin lähtee pari ystävää Canarialle ensi tiistaina, voisi loikkia niiden laukkuihin. Kiva blogi siulla! :)

  VastaaPoista
 4. Koska menette Taavin kanssa kihloihin, entä naimisiin? Mitä teitte kun teille tuli 2 vuotta? Voitko tehdä teistä taas postauksen? Kiva blogi sinulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä itse kummaksun 'teinikihloja' että veikkaampa haluavani odotella kihloihin menemistä AINAKIN siihen asti että olen täysi-ikäinen vaikka Taavi onkin pian 20 :) En oo nähnyt Taavia sen jälkeen kun tuli 2vuotta täyteen kun se on armeijassa ollut kiinni :( Voisin tehdäkin, vaikka siitä voi tulla hyvin samankaltainen kuin edellisestä koska meistä ei ole paljoa kuvia :D Mutta kiitos kovasti kommentista <3

   Poista