torstai 23. elokuuta 2012

Kaksi karamellia lasketaan kai yhdeksi, jos ne ovat takertuneet toisiinsa?

Tää viikko on mennyt Jullin kanssa leffoja katsoen, opiskellen, Mimmun synttäriaterialla Juurella ja kaikkein eniten pihakirppiksen parissa. Kauhea järkkäys tavaroiden valinnassa, hinnoittelussa, paikan päälle saamisessa ja vielä myymisessä, vaikkakin se oli operaation hauskin osa! Ihmiset ryntäsivät meidän standille ja suunnilleen repivät tavaroita toisiltaan. Päivä oli hauskaa ja tienasin tavaroilla, jotka olisin yhtä hyvin voinut heittää roskikseen 425 euroa! Ja tavaroita jäi vielä toiselle myyntikerralle neljä Atrian lihalaatikollista... :D

Jullin kaa leffaa <3

Mimmu <3
Alkuleivät
Kanttarelli brulee (Ja jollakulla oli taas niin nälkä, että jäi pääruoka kuvaamatta, mutta se oli entrecote :D)
marjoja viinissä
kirppiskamatNää on otettu siinä kohtaa, kun puolet oli jo myyty!Nyt vielä pari lukijaa niin starttaa 100 lukijan arvonta!
Kisses, Silja

8 kommenttia:

 1. Missä sä myyt noita sun vaatteita seuraavan kerran, jotka jäi :-)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me järkätään äitin kans varmaa oma pihakirppis, mis ois huonekalujakin, niin tässä piakkoin :)

   Poista
  2. kerro sitten missä ja milloin=)

   Poista
 2. Mä oon niin jäänyt koukkuun sun blogiis! Tätä on mukava lueskella :D Pari päivää sitte löysin tän blogin ja nyt on luettu alusta loppuun!!

  Susta on kasvanu kypsä ja kaunis nuori nainen. Mitä tätä blogiakin tässä lueskellut niin kyllä sä oot kaukana hemmotellusta ihmisestä,vaikka aineksia siihen onkin :P Välillä kyllä niin ihmetellyt noita kommentteja siitä että olisit lellitty ja elät vain vanhempiesi rahoilla, en kiellä ettenkö itsekin kateellinen ole elämästäsi,mutta tottakai sulla on oikeus nauttia siitä että vanhempasi ovat hyvätuloisia. Järkeäkin kun noin paljon päästä löytyy :D

  Kaikkea hyvää sulle Silja, onnea ja menestystä opintoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, superihana kommentti! <3 Lähti päivä hyvin käyntiin :) Mutta kiitos sinulle kauniista sanoistasi, kunpa muutkin tajuaisivat sen, minkä sinäkin! Asiat eivät aina ole niin, mitä heti siltä istumalta luulisi :) Mutta kivaa, että tykkäät blogista, jatka vain seurailua!

   Sinullekin oikein mahtavaa syksyä ja menestystä elämään :)!

   Poista
 3. Toi Mimmu on sairaan nätti!! Terveisiä sille :D

  VastaaPoista