torstai 2. elokuuta 2012

Arvostan luovuutta ja teen asioit oman pään mukaan

Anteeksi taas hirmuisesti tämä melkein kahden viikon postaustauko, mutta kerrankin mulla on hyvä syy; ollaan just muutettu tänne Seinäjoelle, ja täällä ei oo vielä nettiä, ja sain tänään vasta mun kännyn korjauksesta, jolla pääsin sitte nettiin :)

No, alotellaan lauantaista. Iida ja Juuli oli käymässä täällä uudella kämpillä, ja vaikka meillä oli paljon vähän takkua dvd-soittimen kanssa, oli meillä silti ihana ilta. Syötiin suurimmaksi osaksi terveellisiä herkkuja ja juteltiin tyttöjen juttuja.

Sunnuntaina hyppäsin junaan kohti Helsinkiä. Matka meni nopeasti, ja perillä kävelin Kamppiin ja hyppäsin Karhulaan menevään junaan. Sielä Nelli nappas mut kyytiin ja ajettiin Haminaan. Kello oli jo aika paljon siinä vaiheessa, kun päästiin perille, mutta alotettiin silti Millenium -trilogian ykkösosa. Mä en siis ollu ikinä ennen kattonu niitä ja ne oli kyllä aivan huippuja!

Maanantaina lähdettiin käymään Nellin isän luona Kotkassa, ja käytiin vielä syömässäkin ja ostamassa Nellille navigaattori. Illalla taas jatkettiin Nellillä Milleniumia, ja koska jäi kahden viimeisen osan jälkeen niin jännä olo, katsottiin vielä Prinsessa Ruusunen :D

Tiistaina pidettiin kuvailu päivä, ja käytiin kiinalaisessa syömässä. Vahdittiin pari tuntia Nellin serkkua, ja sitten aloitettiin Lord of The Rings -maratooni, ja katsottiin siis ne pidemmät versioit (about 4h/kpl) ja koska ne on ostettu Briteistä, niihin sai vain englannin kieliset tekstitykset :D

Keskiviikko meni myös LOTR:ien parissa, ja mikromuffineita syödessä. (niistä kirjoitan vielä joskus tarkemmin, helppoja ja herkullisia!) Mentiin suhteellisen aikaisin nukkumaan, koska huomenna pitäisi lähteä ajoissa kohti Helsinkiä.

Torstaina ajeltiin pari tuntia Helsinkiin. Aluksi vietiin tavarat Nellin siskon kämpille, jossa me nukutiin. Sitten suunnattiin metrolla Kamppiin ja shoppailtiin vähäsen. Nellillä oli tankotanssitunti, ja sen jälkeen syötiin vielä Dennis -ravintolassa. Illalla katsottiin telkusta hömppäohjelmia vadelmien kera ja viimein painuttiin pehkuihin.

Perjantaina Nelli oli lähtenyt aamulla taas tankoilemaan, ja itse lähdin kahden maissa perässä. Käytiin syömässä, ja odoteltiin Nellin siskoa ja tämän ihanaa vauvaa. Kun parivaljakko saapui, lähdettiin käveleskelemään ympäri Suomen pääkaupunkia. Nellillä alkoi uusi tankoilutunti, ja jäätiin Nellin siskon kanssa kahdestaan juttelemaan, kahvittelemaan ja tietty ihailemaan ihanaa ihmisen alkua <3 Lopulta tuli aika lähteä rautatieasemalle, ja Nelli kerkesi mukaan saattelemaan.

Kun pääsin Seinäjoelle, odottelin Taavia aremijasta lomille. Pientä draamaa lukuun ottamatta, vietettiin melkein koko viikonloppu yhdessä. Lauantaina käytiin serkkuni rippijuhlissa ja lähdin sieltä vielä vauhtiajoihin hengailemaan. Ilta oli ihan mukava, ja näin paljon tuttuja. Hauskanpito vähän töppäsi siihen, kun kaverin isoveli joutui nyrkistä saatuaan sairaalaan..

Viikonlopusta asti olen rentoutunut, ja tänään käytiin äidin kanssa vähän kaupungilla ja syömässä. Myöhemmin menin Nellylle ja käytiin katsomassa se uusi Batman. Se oli aivan mahtava! Nyt on olo aivan kamala ja kuumeinen, toivottavasti teksti ei ole sen mukaista :D


Matka-look


edustusilme :DD
Innostuin näistä 'Nelli syö' -kollaaseista :DD
vihanneskeitto ja bruchetta

<3
Panta: 3,90e, Kaulakoru: 14,90e, Korvikset: 3,95e, Korvikset: 5,95e + napakoru 16,50e
Fransmannissa
Aussie Volume shampoo: 10.50e, Aussie Volume hoitoaine: 10.50, Valokynä 15.50e, pohjustusvoide 11.90e
X-Girlin kengät 25e (alk. 45.90e)
Kisses, Silja

4 kommenttia:

 1. näitä olis ehkä hiukan kivempi lukea, jos jakaisit tota tekstiä vähä osiin, eikä se olis yhtenä kappaleena tos alus (vaikka teksti+ siihen kuuluvat kuva(t) :)

  mutta kiva blogi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos rakentavasta palautteesta! :) Koitan jatkossa tehdä niin :)

   Poista
 2. Voi eii mitä draamaa taavin kanssa ?:((( toivottavasti kaikki on ok ootte ihana pari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ollutta ja mennyttä, nyt on taas kaikki hyvin :))

   Poista