maanantai 23. huhtikuuta 2012

Nobody knows what I'm feeling inside

Tuli taas vähän pitempi tauko, sori! Ei oo ollu oikeen aikaa kuvailla, tai kirjotella kun toi koulu painaa päälle :s Ihan hirveesti kokeita ja läksyjä ja muuta hommaa.. En oikeasti edes muista mitä tein viime viikolla :D En varmaankaan mitään hirmuisen oleellista siis... Mutta perjantaina menin Seinäjoelle ajelemaan kultin ja vähän kaikkien kans, ja sama meno jatku lauantaina. Mutta aivan huippua oli! Kiitos kaikille seurasta :)

Löysin viikonloppuna uuden sarjan nimeltä Game of Thrones joka on ihan mieletön ja nousi heti mun suosikki sarjaks! Tota on vissiinkin tullut joskus TV2:lta, mutta mä katselen näitä koneelta. Toi perustuu kirjasarjaan joka on suomennettu nimellä Jään ja tulen laulu ja aijon todellakin lukea myös noi kirjat! Suosittelen :) 

Mä unohdin taas muistikortin kotiin kun menin Seinäjoelle, eli viikonlopulta ei ole kuvia, mutta tässä viime viikkoiset Seppälän ostokset: 

uikkareiden yläosa, pitää ettii vielä jostakin kiva alaosa :) 12.95e

sulkakorvikset 5.95eKisses, Silja

10 kommenttia:

 1. tosi kiva tää sun blogi :)

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. topatut bikinit :___DDD

  https://www.seppala.fi/tuotteet/tuote/fi_1110_6142075/bikinit?openGroup=1633&color=fi_1110_614207500

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis noissa on alla sellanen 'push up' kaarituki, koska en pysty käyttämään semmosia liruja, missä ei oo mitää, ku sattuu esim. juosta :D

   Poista
  2. huistana toppausta:o joku oikee kyyläämällä kyylänny onko niis toppaukset?:D ja nykyää ei ees oikee löydy mtn hienoja rintsikoita/bikinejä jois ei olis ees vähä toppausta

   Poista
  3. Joo itekin tuumailin samaa :DD Ja toi on kyl ihan totta!

   Poista
 3. eka anonyymi oliko toi niinku loukkaus vai mitä :'D mitä se muita kiinnostaa minkä laisia uikkareita/rintsikoita käyttää!:DD kaikkien oma asia!?

  VastaaPoista
 4. no mut mitäs se haittaa jos joku haluaa vähän isontaa tai nostaa tissejä pienellä tuella , kaikkien ihan oma asia.;) mutta itse en tykkää kun maxime bra rintsikat tai uikkarit puristaa tissejä aika pahasti yhteen ja painaa tosi ärsyttävästi. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ollu vaan kerran semmoset maxime brat/bombshellit pukeutumispäivänä, ja ne oli tosi epämukavat :ss Mut tommone kaarituki ja pieni push up antaa hyvin tukea uikkareihin! :)

   Poista