perjantai 6. huhtikuuta 2012

I’m a fighter, always standing up

Wohoo mun blogia on katseltu nyt yli 20 000 kertaa ! Ja teitä lukijoitakin on tullut kivasti lisää :)

Mut tää sää ei yhtään kyllä innosta! Nyt on pääsiäinen, ja pitäs olla jo kevät kivasti tulossa, nii ei! Tuolla on tommonen hirmu lumisade, ja ihan liikaa lunta muutenkin.. No, onneksi lähdetään parin tunnin päästä Kööpenhaminaan! Siellä näyttäis olevan edes vähän kivemmat kelit :)

Tää viikko on menny tosi mukavasti, maanantaina oltiin Jullan ja äitin kans kiertelemässä kirppareilla, ja löysin ihan mielettömän paljon kaikkea kivaa! En jaksa ruveta niitä tässä esittelemään, koska niitä todellakin on paljon. Shoppailujen jälkeen olikin tankotanssia, ja opeteltiin tankolla istumista! Voin kertoa, että yks kivuliaimpia juttuja ikinä :D Mutta kyllä se siitä! Tiistaina siivosin mun vaatehuoneen, mikä ei oo niinkään pikkujuttu. Onneks Jade tuli jeesaamaan, ja meille yöksikin vielä. Keskiviikkona kulti tuli taas meille ja pidettiin oikein rento koti-ilta. Samoissa merkeissä torstaina, ja lisäks mulla oli kynsi- ja ripsihuollot. Tänään oon yrittäny pakkailla, ja pian olis lähtö sinne Köpikseen! :) Ihanaa pääsiäistä teille kaikille!

Nämä ostin samalla kun shoppailtiin Seinäjoella

Mun leffaherkut! (paitsi noita vadelmia oli 12 rasiaa, eikä 2..)
EI NÄIN! Kisses, Silja7 kommenttia:

 1. sulla on hieno blogi ja oot hirmu kaunis :> liityin sun lukijaks!

  http://neversaynever-marika.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. ihana tää sun blogi! ja oot tosi nätti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä nätti ja tosi kiva blogi! :) Katoin tuolta edellisistä, että monet on antanu palautetta sun kirjotuksista, kun siellä on paljon virheitä yms. ja niitä kyllä on, joten kannustaisin sua ton oikein kirjottamisen kans! :) Koska sulla on mahtavat haaveet, lukio, yliopisto, lääkis jne. niin voin kertoa, että sun on pakko petrata tota kirjottamista, että sun unelmat toteutuu ja hetken päästä se voi olla liian myöhästä! :) nimimerkillä A:n saanut äikän yokokeesta :D

   Poista
  2. Kiitos paljon teille molemmille! :)

   Ja mä oikeesti osaisin melko hyvin kirjottaa, mulla on aina ollut äikkä 10 :D Mutta teen useimmiten nää postaukset melkosessa kiireessä, niiku tätäkin tein samalla, kun valmistauduin tohon Köpiksen matkaan! :D Mutta pitäis oikeesti kyllä ruveta kattomaan enemmän, mitä kirjottelen :) Kiitos vinkistä!

   Poista