maanantai 13. helmikuuta 2012

It's just a rumour I don't believe 'em!

Ah, oli taas niin ihana viikonloppu! Perjantaina tuli mun Crazy Factorilta tilaamat napakorut, ja Nellyltä tilaama ihana bleiseri ja alusasu setti. Harmi vaan et se bleiseri oli liian pieni, mut lähetin sen vaihtoon ja jonkun ajan päästä pitäis tulla oikeen kokonen. Siinä paketeiden availun jälkeen ajelin taas kerran Seinäjoelle kultsin luo, ja lähettiin siitä melkeimpä heti Amarilloon syömään, NAM! Siitä jatkettiin Komia turnaukseen kattomaan jalkapalloa, ja illalla istuskeltiin Teemun ja Sonjan kämpillä ja oleiltiin vain. Lauantaina mä en enää innostunut futiksesta, joten annoin mun lipun Taavin isälle ja sinä aikana tein itelleni herkkulautasen ja menin poreammeeseen, oli muuten tosi rentouttavaa ja ihana oma pikku hetki itelle! Illalla sitten taas Teemulle kattomaan putousta, Terra Novaa ja leffoja. Siinä se ilta menikin sitten nopeesti, ja sunnuntaina lähdinkin jo kotiin päin siinä kuuden mais tekemään läksyjä ja lukemaan ruotsia. Nyt pitäis alkaa lukemaan matikan valinnaiskurssin kokeeseen, mutta ensin syön jääkaapissa odottavat suklaalla kuorrutetut mansikat ;)

Heh, Taavin paita :DPäivän asua

Kisses, Silja

2 kommenttia:

  1. Tää on nii kiva blogi! :) Kuinka kauan sulla muuten on ollut tuo napalävistys? Kuinka hoidit sitä ettei se tulehtunut? Eli siis puhdistitko sitä pelkällä vedellä vai käytitkö myös mietoja puhdistusaineita? Itse olen ajattelut hankkia napalävistyksen tässä pikimmiten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Otin sen 8lk syksyllä, eli siitä on pian kaksi vuotta :) Pitää löytää hyvä ja hygieenin paikka, ja taidokas laittaja, joka käyttää steriilejä välineitä, ja korut on kirurgin terästä. Mulla laitettiin Seinäjoen Hairhousessa, ja sain erikseen hoito-ohjeet. Piti hakea apteekista suihkutettavaa desinfiointiainetta ja jotain voidetta. Desinfiointi ainetta suihkaistiin aamulla, ja voidetta siveltiin illalla. Siihen ei saa aluksi koskea vähääkään likaisilla käsillä ja muutaman viikon olla ilman saunaa ja uimista. Kourua kannattaa liikutella suihkussa niin paljon kuin pystyy. Aluksi käytettävä väljiä paitoja, ettei koru hinkkaannu. Uuden korun saa vaihtaa vasta parin kuukauden jälkeen. Kun lävistyksestä alkaa tulla valkoista "mätää", se on merkki että se alkaa parantua, ja siitä ei tarvi huolestua. Siinä nyt mitä mä tein :)

      Poista