keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Hän halusi nimensä tähtiin, hän halusi olla kuolematon

Heipparallaa, tästä starttaa mun eka kuvaton postaus! En nimittäin oo muistanu ottaa kuvia tässä lähipäivinä, joten ei sitä matskuakaan ole. Tällä viikolla maanantaina menin Seinäjoelle (kas kummaa), koska tiistaina meillä alkoi vartin yli kahdeksan Seinäjoen lukioon tutustuminen! Olin kultsilla ja käytiin Rossossa syömässä, katottiin Johnny English reborn ja söpösteltiin. Tiistaina oli sitten se lukioon tutustuminen, ja todellakin vakuutti mut siitä että meen Seinäjoen lukioon. Alku oli vähän takkunen, kun meidän opo ei ollut kunnolla kertonut mihin pitää mennä, mutta tuutorit nappas meidät eksyneetkin sitten mukaan. Päivä oli aivan mahtava, oli hienoja esityksiä erilaisista kursseista, tilojen esittelyä, ruokailu, vapaata oleskelua ja oli kaiken kaikkiaan tosi antoisa päivä. Ne meitä opastaneet tuutorit oli tosi mukavia, kiitos heille! Me tehtiin myös alustavat suunnitelmat valinnoista ja täytettiin harjottelun vuoksi ne valintakortit. Päivä loppu yhen mais ja olin vielä hetken Taavin (mun kullan) luona ja sitten ajelin takas tänne Lapualle. Siinä sitten on eilinen ja tämä päivä menny koulujutuissa kun tiistaina oli pois, ja sitten salilla urheilessa Iidan kans. Niin, ja opetinhan mä tänään Jaamille matikkaakin ;)

Tänään sain kuulla aivan upeesta sivustosta, eli TÄSTÄ. Tilasin tuolta heti 5 napakorua ja 4 sellasta pikku palluraa jolla napakoru lukitaan kiinni, kun hukkaan niitä aina. Noihin kaikkiin rahaa kului 22.15 euroa + toimituskulut 4,90 euroa. Eli siis JÄRJETTÖMÄN halpaa. Tilasin samalla mun kaverille ja sen äidillekkin pari juttua. Lupaan postailla niitä koruja sitten kun ne saapuu.

No viiitsiviitsi, ei tää mikään kuvaton postaus oo (sittenkään), siinä teille joskus pari vuotta sitten tekemäni kuvakollaasi
Kisses, Silja

2 kommenttia:

  1. noita koruja odotellessa :) täytyy miettiä, jos itsekin tilaisi!

    muuten, blogissani on tänään viimeistä päivää käynnissä arvonta! käyhän kurkkaamassa se ja osallistu toki halutessasi mukaan :-) ja jos et nyt tähän arvontaan ehdi osallistua, starttaa maanantaina uusi, joten kannattaa jäädä seurailemaan ;)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kyllä, ovat niin halpoja, mutta silti hienoja :)

    Pitääpä osallistua, kiitti vinkistä ;)!

    VastaaPoista