maanantai 26. joulukuuta 2011

All I want for christmas is you

Oli niin ihana joulu! Oltiin mummolassa ja syötiin, oleskeltiin, availtiin lahjoja ja lähdettiin serkun kanssa vielä illalla pelaamaan korttia naapuriin. Ja sain valkoisen jouluni! Kannatti vaihtaa paikkakuntaa ;) Toi jossain aijemmassa postauksessa ollut nelly.com paketti tuli myös jouluksi. En tänä vuonna pyytänyt montaa lahjaa, joten sain ne kaikki ja lisäksi paljon muuta mukavaa. Tälläisiä lahjoja sieltä löytyi:

GUESS paita
3 rasiaa toffifeeta
bud kumiankka
Canon EOS 1100D järjestelmäkamera
KENZO hajuvesi ja käsirasva
denver valoherätyskello
Remington hiustenkuivaaja
logitech hiiri
glitter lahjakortti
make up bible
Samsung RV720 läppäri
aito silkki yöpaita
esprit pyyhe
pinkki roikkuva napakoru
bodyshop vesimelooni vartalovoide, DUO vartalovoi, mansikka pesuaine, vesimelooni suihkugeeli
4 seasons hiuspuuteri
30 euroa käteistä


En hirveästi kerinnyt kuvailla jouluna, mutta tässä pari kuvaa:
Kisses, Silja


15 kommenttia:

 1. Ensiksi näin alkuun haluaisin sanoa kuinka naurahtelin kyseiselle lauseelle "En tänä vuonna pyytänyt montaa lahjaa" kyllä huomaa, että saat kaiken mitä ikinä pyydät. Jos tossa ei paljoa ole sinun mielestä, niin mahdatko tietää miten arvokkaita lahjasi oikein ovat olleet :D eihän siinä ollutkaan kun läppäri, kamera ym!

  VastaaPoista
 2. Niin mähän en PYYTÄNYT montaa lahjaa, en puhunut niiden hinnasta mitään :D Ja tuossa listassa on enemmän kuin pyysin. Ja en todellakaan saa kaikkea mitä pyydän, hienosti arvioit pelkan yhden kirjoituksen perusteella. Satun olemaan ainoa lapsi, joten onhan se oletettavissa että minulle riittää enemmän, kuin jos meitä olisi kaksi tai enemmän jakamassa. Ja kun kyseenalaistat tietoni tavaroiden hinnoista, kyllä minä tiedän paljonko nuo maksavat, etsin kaikkien hinnat netistä.

  VastaaPoista
 3. Niin no onhan se tosiaan aika ihmeellistä, jos perheesi muuttaa "unelmien talosta" sinun vuoksi, koska vain sinä haluat opiskelemaan seinäjoen lukioon. Tän blogin kautta oon huomannut monia asioita, mitä saat varmasti vain pyytämällä. Vaikka en edes sua ikinä oo nähny.

  VastaaPoista
 4. Hah, sitä kutsutaan vain rakkaudeksi. Mun vanhemmat ois valmiita tekemään mitä vaan mun takia, ETENKIN mun opsikelujen eteen. Kyllä me muutettaisiin vaikka Helsinkiin, jopa ulkomaille jos siellä olisi mulle se paras opiskelupaikka. Toisten vanhemmat nyt obat vain valmiimpia tekemään enemmän lastensa eteen. Ja itseasiassa, kun oikeasti mietit, monienkin vanhemmat voisivat muuttaa toiseen kaupunkiin lapsensa opiskelupaikan takia, varsinkin kun on vain yksi lapsi, eikä tarvi miettiä sitä, haluavatko muutkin lapset niin. Ja jotenkin meni tuo lauseesi "Tän blogin kautta oon huomannut monia asioita, mitä saat varmasti vain pyytämällä." Ja jos nyt noin olet minusta asioita havainnut, niin kerro toki.

  VastaaPoista
 5. Tehdäänpä näin että ensiksi, teetkö töitä, josta saat ostettua kaikki kalliit merkki jutut,oletko ikinä tehnyt kotitöitä? kuka siivoaa prinsessa lukaalisi?

  VastaaPoista
 6. En tee töitä, koska minun pitää käydä koulua. Kesällä alan tekemään kesätöitä, koska viime keesänä ei ollut mahdollisuutta. Ja minun täytyy tehdä kotitöitä, joskus laitan pyykkejä, joskus siivoilen, joskus laitan astoita ja niin edelleen. Meillä käy siivooja, koska äiti on siivousintoilija ja pedantti ja siivoaa lisäksi itsekin. Minun täytyy aina 'siivota' oma huone päivää ennen kuin siivooja tulee, koska siivoja maksuttaa niin paljon kuin häneltä kuluu aikaa. Ja siivoaminen ei nyt tarkoita lattioiden imurointia ja pesua, vaan että pitää viedä vaatteet pois ja järjestellä tavarat paikoilleen, pois siivoojan tieltä. Miksi oletat, että koska huoneeni on iso ja omistan joitain merkkijuttuja, olisin pilalle hemmoteltu? Jos nyt mietit oikeasti, olettamuksesi on tyhmä. Huoneeni on noin kahden tavallisen huoneen kokoinen, koska minulla ei ole sisaruksia joiden kanssa jakaa tila. Ja saan joitain merkki tuotteitakin, koska minulla ei ole sisaruksia kanssani jakamassa vanhempien ylimääräisiä rahoja.

  VastaaPoista
 7. :D "Kyllä me muutettaisiin vaikka Helsinkiin, jopa ulkomaille jos siellä olisi mulle se paras opiskelupaikka" harva vanhempi muuttaa lapsensa kanssa ULKOMAILLE sinulle on tullut tämä käsitys, koska luulet että kaikki tapahtuu sormia napsauttamalla.. :D

  VastaaPoista
 8. Niin se vaan on :D en saa kaikkea sormia napsauttamalla, mutta meidän perheessä opiskelua pidetään niin isona juttuna, että voitaisiin aivan hyvin muuttaa, ja tämä ei ole oma käsitykseni, vaan vanhempani ovat niin sanoneet.

  VastaaPoista
 9. sitten ku asut lopulta omillas niin muista että täytyy oppia elämää myös yksin =)

  VastaaPoista
 10. Tottakai, ja olen siihen myös jonkun verran tottunut ainoana lapsena, ettei aina ole muita auttamassa. Mutta jos kaikki tulee menemään hienosti, muutan poikaystäväni kanssa yhteen lukion jälkeen, mutta siihen on vielä niin paljon aikaa etten siihen tukeudu.

  VastaaPoista
 11. Joku lapuan lortto täällä itkee ku ei omat porukat oo ostanu sille sitä ponia minkä sä halusit pienenä :Dd mee ny vittuu täältä. Pakko lukea jos ei kiinnosta.

  VastaaPoista
 12. Hä?!? Eiköhän Siljan vanhemmat saa ostaa hänelle juuri mitä haluavat, tai juuri mitä Silja haluaa?!?

  VastaaPoista
 13. No niinpä, vissii noi muut vähä kateellisia.

  VastaaPoista